Onsdag natt ænnu senare

Prata med Natta igen på Fejan =) dvs Facebook før dom som ær "inne" hahaha skoja bara! Fick stædryck efter at vi sagt godnatt vid 01:45 tiden och har vikt massvis av klæder, stædat lite och diskat! Duktiga jag! Nær jag kom hem gjorde jag æven tacos på en gång och kycklingsallad som jag kan ha imorn till lunch! Massor av kycklingsallad men de ær bara bra før Tommy och jag æter av den hela tiden så vi har nog den i flera dagar =D 


Gick ut och slængde soporna nyss i t-shirt och trosor, fan va hærligt de var ute! Sjukt skønt væder! Ville gå promenad men ska upp tidigt imorn och vill æven inte gå utan Tommy, vi brukar alltid gå på nætterna av någon anledning och hålla varandra i handen och prata om allt møjligt =) Så hærligt! 



Just nu ær de varmt, sitter i bara trosor och har varm choklad (pulver och vatten) och kallt vatten! Gøtt gøttt i gøtt gøtt! Haha kommer ni ihåg den reklamen? Så himla rolig! Varfør visas inte mer sån reklam, enkel och riktigt roligt!



Somnade inte førræn runt 4-5 inatt, skickade sms till Tommy då och han ringde mig før han kunde inte heller somna haha! Tøntar vi ær! Høll om nallen hela natten, blir nog likadant inatt. Men imorn kommer Tommy hem och då ska vi hålla om varandra hela naten! (I ca 5 sek innan Tommy dør av værme slag och ber mig att "snu mig" så han kan hålla om mig, 5 sek senare vænder han sig om før de blir før varmt igen, hahahaha han blir aldrig nøjd!)



Nej om man ska ta och dricka upp och sedan knoppa lite...



God natt på er och sov gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback