Fan

Jag ber inte om ursækt før något jag inte gjort, och før att jag tror på honom! Ser inte någonstans att han vinner på det + att det var precis i børjan av førhållandet. Kan inte tænka mig att han skulle planerat allt i flera månader, tappa pengar, polis, bank o allt BARA FØR ATT ! 


Har så mycket i mig att jag inte vet vart jag ska ta vægen længre.


Dags att sova, jobb tidigt och nyårsmiddag imorn, 




Happy fucking New Year

Hemfärd imorn

Alltid älskat julen men blir lite besviken för vart år. Magin och glädjen försvinner mer och mer känns det som och man ser igenom allt som ska förberedas och fixas... Kul o träffa familjen iaf!

Nu ska jag hem imorn. Både med klump i magen, nedstämd och glad för att komma "hem till mig". Fått fina saker till hemmet! Glasskål o bakform o badhanddukar o kökshanddukar (tack mamma o pappa), bakbok o röd filt (tack syster), röda ljuslyktor som ser ut som julkulor o glasskål o slevar (tack farmor o farfar), Pink´s nya cd (tack moffa o evy), strumpor o finchoklad o rött stort fint ljus (tack faster m.familj), KÖRKORTSPAKET (TACK MIN UNDERBARA ÄLSKLING), presentkort på Platekompaniet, en cd affär (tack sigge bus), köksglas (tack minna m. familj), choklad (tack farmor else) o resten kommer jag inte ihåg just nu men glad blev jag för allt =)

Åker 07 imorn, usch fyfan! Känner mig bättre nu, sovit mycket och druckit the och enchinacea men smittat Tommy istället hehehe så han är ännu värre nu! Synd att jag inte fick träffa Miis något men det får bli en annan gång.

Tycker alla ska ha som nyårslöfte att visa mer uppskattning och mer ärlighet till dom man älskar, säg något snällt till vem som helst 1 gång om dagen eller liknande för det gör så himla mycket utan att man behöver offra något mer än tid.


Ha en riktigt god jul och ett underbart nytt år!


Annandag jul

Pappa fyller 48 år idag Congrattis! Ska få massa gäster och Tommy är här nu =) Och jag känner mig som en skit, sjuk i hela kroppen och mår uruselt! USCH!


Bilder från Julafton finns på http://rosierose.bilddagboken.se/p/main.html? , orkar inte bråka med datan idag. Ska duscha nu och försöka må bättre.



Reklam

Norge har sjukt roliga reklamsnuttar som jag tänkte dela med er (i väntan på att Nutta ska komma)! Gissa 3 gånger vilken som är min favorit =)


HIhihi köpt flera gånger! (Kosepose = myspåse)





Hahaha trodde jag skulle dö av skratt! Reklam för radio P4


 



Juldagen

Åkte flyg hem den 23 dec, blev hämtad av Morfar och Evy sen hem o äta fett god SVENSK julmat! Som jag längtat efter rödbetssallad och julskinka! Julafton som vanligt hos Farmor och Farfar med faster+familj! Hehe alla älskade Frasse =) Tomten blir värre för varje år, han kasta paketen och sprang iväg med klapparna till Annsi så hon fiick jaga honom hahahaha! Älskar vår tomte!


Nu idag ska jag ringa Miis och prata lite med henne, snart 1 år sen jag såg henne fyfan vad tiden går! Sen in till stan med Nutta och äta sushi! 3 gången man äter de så älskar man det, så äre bara! Och ikväll kommer min älskling hit! Saknat honom =)


Fick julklapp av hans föräldrar den 22 dec! En begagnad sjukt snygg svart skinnsoffa, en ny röd stol, svart matta, svarta och röda kuddar, vit filt och en jävligt fin stor svartvit tavla på en balettdansös! Ett helt nytt vardagsrum med andra ord! Lovely! Det behövdes, ska försöka lägga upp bilder.... Lovar inget haha!


Ska hem snart, wierd att längta hem till Sverige för att sen längta hem till Norge.


Ganska bra julafton... Känns lite konstigt bara.

Hola amigo!

Haft en massa virus på datan så har inte haft internet på ett litet tag men det ska vara okej nu hoppas jag! Køpt alla julklappar (hoppas jag) och så har vi køpt en rikig jukgran =D Jætte fin med (enligt mig før lite) glitter, røda ovh guldiga kulor o ch polkagris stångar! Passade Annsis kisse Frasse några dagar och han kæka och klættra på  granen non stop+ att han låg bakom granen och lekte med paketen, skit katt =) men jag saknar honom faktiskt! Fast han jama och skrapa på sovrumsdørren från 8-9.30 och så fort man kom upp gosade han med en i soffan någon timme =) 

 

Var på julbord igår med Tommy på Wallmans dær Annsi jobbar fan va bra det é! Såååå nøjd! Skit mysigt och roligt! haha cheferna røjde mest, så trevliga skulle kramas o pussa kinden hela tiden! Hahaha dansa med Tommys mamma Britt också, tycker så mycket om hans førældrar! Hans pappa kramar mig jæmt o sæger hela tiden : Du ær jenta mi!

 

Var på Peter Jøbacks julkonsert i Tisdags och fan va duktig han é! Vilken utstrålning! Åkte dit med Tommys moster Minna och hennes man Tore =) Alltid lika treligt och roligt o træffa dom! Haha dom kallar mig jæmt før Gunilla, enligt dom heter alla svenkar Gunilla?? Hehehehe! Tommy och jag gav dom Golfen igår, dom har 3 barn som alla spelar handboll och andra sporter så dom letade efter en billig bil att ha bara før att skjutsa barnen med men inte hittat någon så vi gav dom våran i julklapp! Sånt é roligt att ge, till någon som verkligen behøver =)  

 

Ska jobba ikvæll och fram tills måndag, åker hem 23 dec ska bli skønt faktiskt. Kænns lite konstigt o sæga hem till 2 stællen, førstår Annsi nu... Hemma kommer alltid vara hem i Sverige men nu har jag ju ett hem med Tommy också, shit kom o tænka på det før några dagar sen... Jag ær sambo nu med honom! Inte tænkt på det førræn nu haha! 

 

Tror jag måste kolla mitt blod, måste vara någon som fattar tex jærn eller något, ær konstant trøtt! Kan ju inte bara vara før att jag inte trænat något... Eller? 

 

Usch om 4 dagar ære julafton! Herregud va fort det går alltså... Tænk, før ett år sen bestællde vi resa till Ayia Napa...

 

Ska æta lite mat nu så hej då


Fredag kvæll

Haha ska nog sluta skriva efter nattjobb, upprepar mig ju! Hann sova 3 timmar innan jag gick och shoppade klæder, skor, skinnhandskar och lite julklappar. Det tog 20 min o gå, Tommy ær en sån tidsoptimist och har længre ben æn jag har =) Behøvde inte vara med o øva kl 13, blev førbannad nær han ringde før hade precis kommit fram till Triaden och då skulle han hæmta mig! Men han blev nog lite rædd før mig o sa att jag behøvde inte følja med haha! Shoppa rætt bra, fan vad skønt det var, længe sen. Men med 5 tunga kassar +1 matkasse tog jag taxi hem hihi!

 

 

Olive ringde mig idag från jobbet, hon ær nog den absolut søtaste afrikanen jag møtt! Sa att hon tænkt på mig i några dagar och undrade hur allt var =) Vi ska nog møtas på Måndag och shoppa lite julklappar innan hon åker till England på Onsdag.

 

 

Uff børjar bli lite trøtt och hungrig! Bara druckit lite cola och nu en toast, mums! Vi flyttade ju på spisen før några dagar sen och den ær inte inkopplad nu. Vet inte hur man gør, låter min man fixa det haha! Gøtt med en hænsdig karl speciellt nær man sjælv inte ær det! 

 

 

Så nu sitter jag hær i soffan med tænda ljus, tittar på Tv 4 sminkad och festklædd och væntar på Tommy. Ska bli roligt ikvæll =) Hans elev Malene har han haft sen hon var 10 år och nu ær hon 17 och sjunger helt otroligt bra! Dom sjunger skit fint tillsammans o ska gøra det ikvæll så det ska bli kul =) 

 

 

Juste vi sålde vår Golf-88 igår och køpte en Mercedes-92 ! Jætte fin, svart och importerad från Tyskland.  Brrr fryser nu! Nu hør jag bilen så måste gå!

 

Ha de bra!


Shit bananas

Vad trøtt jag ær alltså! Jobbat natt igen och fick inte sova så mycket igår. Och ikvæll ska jag leka Dj på Minnas (Tommys motster) julbord. Han och Malene ska sjunga och jag ska fixa med ljudet och singback. Hehehe kommer bli intressant som Tore (Minnas man) sa nær jag berætta =) Ælskar den familjen, finns nog ingen familj som ær så mysiga och lugna med sina barn! 

 

 

Åh synd før mig att det inte finns mat hemma førutom ost, the, c-vitam brustabletter och espresso... Skønt att pengarna kommit in nu iaf! Tjiho!!! 10 min gåtid till Triaden, typ som Skærholmen =) Yummi

 

 

Sitter førresten på badet och skriver =) Usch suck och støn på høgen med klæder som behøver vikas... Hinner inte nu, ska duscha och sova till 12, snabb shoppa innan 13 då det ær dags att åka ivæg och rigga upp allt... Kommer bli en lång dag o natt. Klara vid 2-3 tiden. Fyfan. Skønt man ær ledig imorn iaf! 

 

Annsi och Sigge kommer nog på Søndag på lite adventsfika och før att se lægenheten =) Vanja (Tommys ex) ville också se den, trevlig tjej faktiskt! Nej good night over and out.


Igång igen

Fått hjälp av Nutta att fixa blogg igen, fixade en tidigare men den ville ikke fungera! Spänk you för hjälpen, jag är nog den sista människan som ska sitta bakom en maskin med någon som helst teknik i sig! Sitter just nu i min och Tommys källarlägenhet och spelar Harrp Potter haha! Skit kul men fan va sur man blir när det inte går! Förstår att jag aldrig fick spela som liten, hade nog blivit en mordisk psykopat då! Mirakel att jag inte har tryckt sönder kontrollen än hahaha! 

 

 

Skönt med egen lägenhet nu, känns som att man kan slappna av mer och bestämma över sig själv mycket mer. Inte så jätte fint men det duger helt okej, allt är i trä på väggarna utom i badrummet (varit källare som är ombyggd). Gillar badrummet bäst =) Sitter o pratar i telefon där, tvättar ALLA mina och Tommys kläder och sitter på golvet och viket dom. Tacka gudarna att det fanns med torktumlare! Mysigt som fan och dom som vi hyr av är underbara människor, dom ville ha oss för "vi var så trevliga och intresserade". =) Det hjälper att spela lite och fråga mycket tydligen hahaha! 

 

 

Annsi och Sigge kommer nog över på Söndag och fikar advent med oss! Vi måste köpa en julgran slog det mig nu! Herregud ja! Tommy vill ha en riktig, har aldrig haft det så det blir intressant =) Får lite pengar på Torsdag, överförde från svenska kontot idag så då kan jag köpa julpynt och nya gardiner till våra små fönster! Deiligt!!!

 

 

Nä nu ska jag försöka sova lite, jobbar natt Onsdag-Torsdag och Torsdag-Fredag. Skönt, lite att göra och mycket betalt =) Som det ska vara! 

 

Natt daa Norway & Sweden! 


Välkommen till Val-Rozzis nya blogg!

Jag tyckte att det var dags för Val-Rozzi att styra upp en blogg så att man vet vad hon har för sig i grannlandet. Eftersom min käre vän har försökt fixa till en blogg sen hon flyttade över till Norge men inte lyckats riktigt så tänkte jag att jag kunde göra henne en tjänst, eftersom att jag är världens bästa.
Rosie, det var inte svårt, you know I love you.

Pusspuss / NarreBarre

(juste, rosie om du vill ändra utseendet så gå in på Design så kan du välja lite, jag tycker att texten blir pain in the ass att läsa med den här designen. men den påminde om dig, så det är därför jag tog den.)