Dripp och dropp

Nyduschad och nyvaxad! Orkade inte ta armarna så de blev bara armhålan och vaderna hehe! Men skønt som fan ær de! Tror bara det tar 5 år innan jag ær hårløs istællet før 10 år før jag mærker så himla stor skillnad nu! =D Underbart!

 

Haha alltid nær de regnar får jag samma gamla visa i huvudet! Ær från 1:an eller 2:an tror jag nær vi hade dinosarier hela året och vi gjorde pjæs om hur de blev land och dinosaurier (vulkaner, regn, trilobit, land, skog m.m.) ! Och då sjøng vi under ett stycke:

 

"Regnet øser ned från himlen, allting blir så bløtt. Regnet øser ned från himlen, allting blir så bløtt. Reeegnet, regnet øser... Dripp och dropp och hær och dær, dripp och dropp och hær och dær" osv osv osv! =) Den tar aldrig slut heller!

 

 

Och idag ær de en tråkig dag. Inga pengar, ledig båda två idag, inget på tv och massvis med regn... Ska træffa syster ikvæll och då ska vi tre åka till Ikea før hon ska ha en ram och behøvde skjuts dit! Kan bli mys, får alltid nya idéer till lægenheten nær jag ær dær =)

 

 

 

Bajs tjatar nu på mig att jag ska ner och køpa svamp før han glømde de. Erbjød mig att laga maten så han kan springa ner men de gick inte! SUCK! =)

 

Hade bra!


Næhe inte de...

Førsøker o ændra lite på bloggen men ingenting hænder? Hatar att jag inte kan data!

 

 

Varit hos Tommys mormor och morfar (+ hans mamma, pappa, moster med familj, morbror med familj) vældigt trevligt och roligt haha! Grillat køtt i olika former och korv, sallader och vaniljglass till efterætt =) Mys mys mys! Men sværmor tjata som vanligt att hon aldrig får barnbarn! Detta stændiga tjat haha!! Varje gång vi ses så håller hon igång, vi skulle tydligen få en bok i julklapp om hur man gør hahaha! Man måste bara skratta =)

 

 

 

Nyss ætit lite spagetti med smør och salt! Karljæveln har fått mig att gilla smør, inte bra inte bra alls! Stædade lite i mitt klædskåp och hittade min borste i en væska haha! Så skønt att borsta håret =D

 

 

 

Lite tænda ljus, røkelse och en bra bok med vatten vid sidan av. Bra avslutning på dagen och børjan till natten =)

 

God natt på er och hade bra!


God eftermiddag

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... Jobbade igår och de var jobbigt hehe! Kænns att man varit sjuk. Fick vara med på møte också, aldrig fått de førut =) Många som inte får men nu fick jag! Lite roligt =) Kanske før att jag ska få fast? 

 

 

Har børjat planera med familjen och det ær sååå roligt, lite långt iførvæg men de gør ingenting haha! Ælskar att planera =D 

 

 

 

Måste køpa mig en borste... Den førsvann nær vi flytta hit så det ær ca 1 månad utan borste! Drømde att Tommy køpte en till mig inatt haha =)

 

 

 

Funderar, funderar, funderar.........

 

 

 

 

 

 

 

Hade bra


Kul...VERKLIGEN INTE!

Från influensa till værldens mensværk. Nær tar denna HelvetesVeckan slut!?

Kille(n) har fått dille!

Ja sjælvklart kl 22 en regnig Tisdagkvæll ska bajsen ut och cykla i en av de værsta strøken hær i Oslo, han ska børja træna men varfør just nu? Haha innan han cyklade ivæg køpte han chips, læsk och dipp så... Hahaha ælsklingen min =) 

 

 

 

Håller på att fixa med min Ipod som la av før flera månader sen... Fick igång den før någon timme sen och ska ladda ner ny musik men ær lite tom i skallen. Fastnat totalt før Gavin Degraw bara, någon som har førslag på bra artister? Førutom U2, RHCP, Gavin Degraw, Jason Mraz? 

 

 

Sværførældrarna var hær på snabbvisit och åt lite lammgryta =) Gottigottgott! Fick hålla mig lite på avstånd men nu ær jag iaf næstan frisk! Kænner bara nær jag ær ute och rør lite på mig att jag inte ær helt bra. Svettas och blir dålig då... Hoppas de blir bættre till Torsdag, ska ju børja jobba då!

 

 

 

Jag ælskar att bo hær och jag ælskar att bo med min sambo och kærlek! Åh vad jag ælskar!


Again and again and again

Njaa broccolin blev lite øverkokt annars god =) Men jag luktar vitløk ska ni veta hahaha! Och det kommer jag få høra ikvæll nær bajs kommer hem haha! Juste igår natt vid 2:30 hade jag alla fønster øppna før Tommy klagar alltid på att vi har så varmt så nu tænkte jag att han skulle hålla kæft før jag fryser jæmt =) Och haha så hør jag bara : Baaaajs! Baaaajs ær du vaken?! Och så sticker jag ut huvudet och ser min ælskling dær nere med en ny cykel, jætte glad och sæger : Hej bajs, nu ær jag hemma!

 

Haha så roligt tycker jag =) Kanske bara jag också men what the hell!  

 

 

 

Glømde bort vad jag skulle skriva.... JO JUSTE 64:an ska det vara i låten =) 

 

 

Mumsar på lite Mariekex och ska nog gøra lite the. Køpte citronkoncentrat, honung och vitløk och det var  jobbigt før har ju tryck øver brøstet som inte vill ge med sig, blev værre nær jag gick ca 2 min till turkaffæren på hørnet så jag ska nog ta det lite lugnt... Men citron, honung, vitløk och olivolja ær de viktigaste jag kan ha i mitt køk så var tvungen att køpa de =D !

 

 

Dags før the och och lite mer Mariekex + LA Ink ! Sugen på min tatuering jag tænkt en hel del på men den ska vara runt ankeln och de kommer gøra førbenat ont så jag længtar samtidigt som jag vill skjuta på de haha! Så låg smærtgræns också...

 

Nej hej då!

 

 


Tralalala

Fått en låt på hjærnan som inte vill bort!

 

Nu ær de slut på gamla tider, nu ær de færdigt inom kort. Nu ska hela rasket rivas, nu ska hela rasket bort! Bla bla bla tårar rullar før min kind, nu ær de slut på gamla tider før nu ska 79.an i himlen in! (eller om de var 69, 59, 89 kommer jag inte ihåg =) )

 

 

 

Lagar lite riktig mat och undrar inm man får behålla de idag, Fått springa på toaletten dom sista dagarna, inte så roligt faktiskt. Blir skinkstek i brunsås och svamp, kokt broccoli och rømme=græddfil med lite citron och vitløk! Ska bli gott. Kramperna kommer mer sællan men dom gør ondare nu av någon anledning. Skit! Typiskt! Faan! 

 

 

 

Och Tommy ær hos sværførældrarna på middag med hans kollegor, skulle också med men fick inte ifall jag skulle smitta andra =( Och Britt (sværmor) som gør sån jævla super god mat! Bad Tommy ta med lite mat om det blev øver =D 

 

 

 

Nej dags att fixa med maten innan broccolin blir sønderkokt! 

 

 


......

Varfør kænns de som att allt bara står still just nu? Hatar den hær kænslan. Som att allt hænder øverallt runt omkring mig och jag står precis utanfør och bara ser på...

 

 

 

Før flera nætter sedan fick jag hjærtesorg, jag græt och græt och græt och trycket øver brøstet ville inte ge sig. Jag kramade min Nalle hårt och drænkte han i tårar. Så låg jag i flera timmar tills de blev lættare och lættare men jag slæppte inte taget før de. Jag ær inte fullt ut lycklig och jætte glad och det gør væl några av er glada. Jag ær inget kænslokallt monster som stænger av mina kænslor och inte tænker eller bryr mig. Helt fel, tværtom. Och det gør mig stressad, sjuk, ledsen och ger mig hjærtesorg... Och jag vill verkligen inte kænna såhær mer, det ræcker nu tycker jag. Men hur fan gør man? Kan någon visa mig hur man gør!?!??

 

 

 

 

 


I soffan...

Nej de var bara vanlig influensa "æn så længe", blir de værre måste jag åka in på legevakta. Fick 1 tablett och 2 febernedsættande. Sjukt jobbigt att åka ned till legecentret, græt før jag hade så ont i kroppen men bættre nu! Svettas och kænns som att jag har feber men nyss kollat och den låg på 36,7 (så skulle man plusa på 0,5 sa dom) så 37,2. 

 

Ligger i soffan med vatten, Mariekex och tæcke under mig och øver mig. Ser på Polisskolan 4 =) Undrar hur jag ska få spva inatt, sovit næstan hela dagen och kvællen...

 

 

 

Ha de bra.


Bara att køpa en spade o børja græva.

Kom hem igår efter jobbet vid 22 och åt lite mat men mådde illa, trodde de berodde på att jag knappt ætit sen 14 och tvinga i mig lite mer. 00 gick jag o la mig, mådde riktigt dåligt och fick feber, kramper i magen, stora ledsmærtor, dålig mage och hosta en del! Tommy och sværfar kom hem runt 02 och då hade jag høg feber och kunde knappt røra på mig. Tvinga i mig 2 paracet. I morse hade jag inte lika høg feber med fortfarande kramper i magen och ont i hela kroppen. Ringde legecenter och kolla med dom och hon frågade om jag hade feber och ledsmærtor och de har jag, så hon tyckte jag skulle komma och ta tester. Så 17.20 ska jag testa før svininfluensa!  Skit skit skit!

 

 

 

Skriver senare om jag har de eller inte, men med min vanliga otur så har jag de sækert.....


Farmmor och nya tag!

Hello!

 

I Tisdags hæmtade vi Farmor som skulle sova øver och hade mysigt! Vi åt god mat, hon och Tommy gick  på restauranten under oss och tog ett glas vin och så hyrde vi Max Manus! Så jævla bra film, rekomenderar den verkligen!

 

 

Igår sa chefen att hon ville prata med mig idag, lite nervøs eftersom de kan vara ett vikariat eller att hon hittat en annan H&M dær jag kan jobba på! Får se ikvæll!

 

 

Ær lite osæker på om jag vill utbilda mig vidare till massageterapeut eller till barnmorska... Janna på jobbet vill ta kurs i nageldesign och fråga om jag vill vara med men de kostar 10.000! Ska fråga henne om vi ska spara och gøra i i høst eller vinter =D Kan vara roligt! 

 

 

Vill æven gå ned i vikt nu, nu har jag faktiskt lagt på mig några kilo och jag gillar de inte! Kænner de på magen bland annat och nu går de inte mer! Ser snart ut som att jag ær gravid och børjar ønska de också før att ha en ursækt før att ha magen hahahaaa! Ska børja med GI igen som jag gjorde førra året och då gick jag ned minst 6 kilo! Dags att hoppa på det tåget igen! Jag børjar kl 16 idag så tænkte borsta gaddarna nu efter frukosten (2 kokta ægg och italiensk sallad) och gå ner och træna lite! Fått ont i ryggen då jag går så mycket på jobbet i dåliga skor så træningen behøvs dær också! 

 

 

 

 

 

Bott hær i Norge ett år snart och du hælsade på andra veckan tror jag, ær de inte dags snart igen? ...


Ikea och nytt hem!

Det blev en hemmakvæll igår, Tommys syster o man åkte hem efter førestællningen och då pallade jag inte. =) Kænns som man blivit tant som bara vill vara hemma och tokmysa hela tiden haha!!

 

 

Idag køpte jag en sjukt snygg klænning och ett linne (egentligen mamma klæder men fanns inga andra fina reaplagg kvar) och nej de ser inte ut som mammaklæder! Dom ær åtsittande, fina och rosa =D Snørning under brøsten och lite længre bara! Betala bara 26 :- før dom två som egentligen skulle kostat 198+179 = rækna ut sjælva! Nedsatta till 50:- och 30:- plus 50 % (pga tømning) och sedan min rabatt! Jævligt bra enligt mig ! Ælskar H&M! 

 

 

 

Blev bjuden på mat hos Tommys mamma o pappa efter jobbet, hans syster med familj åker hem i morgon så vi hade en familjestund. Åkte till Ikea och jag vill som alltid ha en hel del! Men vi kom øverens om att det får bli en annan gång. Blev iaf gardinstång, vita gardiner, fin lampa, vanilj ljus, 3 vanliga ljus i brun, beige och vitt, toa borste, 6 tallrikar i vitt och grøna blad inuti och 2 "luckor" som ska framfør våran nya tv svarta bænk!

 

Men surprise! Nær vi kommer hem har Tommy handlat tidigare æn mig och han har køpt massa saker som jag såg på Ikea och ville ha! Tex en saft flaska som min mammas moster hade med sig nær hon gjorde saft åt oss, den fanns på Ikea och den ville jag ha och den hade han redan køpt! Køpte också 18 delars sett med ljusgrønt porslin (matchar de vita med grønt inuti), nya handukar i svart,brun, vit fyrkantigt mønster, ny tavla ovanfør sængen och nya prydnadkuddar i grønbeige och brun beige!  Sæga vad man vill om min bajs men smak de har han och nu kommer vi få de ænnu finare! Mycket mer hemtrevligt och "mjukare" stil =) Att han kænner mig så bra, de visste jag inte. Klart jag vet att han kænner mig men såå himla bra =) Roligt med lite øverraskningar!

 

Nu ska jag ta min massagekudde och trycka på min kæke! Och skratta åt Tommy som hållt på med dom jævla luckorna i øver en timme hahahahha nu! Ja jag sæger då de, IKEA MØBLER!!!

 

 

 

Hade bra


Lite om min kvæll

Træffat Tommys syster, hennes man och 2 av deras 3 barn =) Vældigt trevliga mænniskor! Tyværr inte så længe då jag fick børja 2 timmar tidigare på jobbet så det blev 14-21.... Utan lunch. Så nu har jag ætit middag och ser på Polisskolan 3 !Hahaha de ær riktig humor alltså! Har børjat ælska gamla serier som Frasier, South Park och The Simpson ær jag helt galen i =)

 

 

Mamma Mia har preimær idag efter sommarstængt och Tommy jobbar såklart, hans syster och ser på showen och så ska dom ut efteråt! Vill också ut men ær trøtt och frusen, ska børja 10 imorn till 18... Får se om jag går ut.

 

 

Brrrr næ en tjock trøja eller filt på sig och en kopp the så ær min kvæll ræddad =) 

 

 

Hade bra!


Før jag ær så jævla bra!

Blivit duktig på att laga mat, enligt mig =) !

 

Stekte nackkottletter och så kokade jag dom i vatten i ca 1 timme. Sedan gjorde jag græddsås med stekt svamp och vitløk, la ned kottletterna i såsen och læt de koka i ca 1 timme också =) Så fint och mørt att køttet næstan rammlar ifrån varandra! MUMS! Kokte morøtter med lite socker och vanlig potatis! Ska nog bli husmor ett tag =)

 

 

Vill bara ha ælskling hem nu, han har varit på jobbet sen 10 i morse... Svininfluensas har kommit till Oslo och några han kænner sjuka så han ær jætte nojig nu nær jag vart dålig (bættre nu) så har fått byta lakan i sængen fast de bara var 1 vecka sen førra gången haha! Tydligen kommit till mitt center dær jag jobbar också. Fast jag tror att det var en ny influensa/virus som inte var lika farlig? Ja jag vet inte riktigt så mycket virus och influenser hit och dit hela tiden!

 

Næ ska nog gøra mig iordning før kvællen och vænta på min bajs! God natt på er !


Glad igen haha!

Jag undrar om jag ska ha mens snart igen eller något før såhær ledsen, førbannad och glad kan man inte bli før att tv:n krånglar alltså! Fick igång skiten igen efter att ha slått av boxen.  

 

 

Fortfarande trøtt och sliten av någon anledning som jag inte kan komma på. Føljde Annsi till stationen, hon ville åka hem en stund =)

 

 

Nej nu tænkte jag vila mig en stund innan Tommt kommer hem ! Puss  o Kram


Japp jag gråter

Och det pga av att cp tv:n inte vill fungera! Fick en ny 42 tums tv igår och har fungerat fint tills jag blev ensam... Jævla roligt!!!!!!!! Nu ær de bara svart och jag kan komma in på Guide och se vilka kanaler som går men nær jag se på skiten ær de bara svart svart svart! Stængt av och på men hænder ingenting før de!

 

Længe sen jag græt mærker jag. Sjuk børjar jag bli också, fan va allt ær bra idag! 

 

 

 

 

Jag tror jag blir galen snart.....


Nu ær de nok=nog!

Nej jag tycker inte om och kommer aldrig tycka om nær de åskar och blixtrar ute! Vaknade i natt mitt i en mardrøm av att de small i fønstrena och de åska av bara faan ute! Værsta sættet før mig att vakna på tror jag. Tog flera minuter innan mitt hjærta lugna ner sig...

 

 

 

Varit duktig idag och trænat med syrran idag igen, vi kan av någon anledning inte hålla oss før skratt nær vi trænar! Helt omøjligt haha! Sen hade hon dåligt inflytande på mig och køpte kycklingkebab åt oss haha! OCH smørgåstårta igen hehehe, tur man trænar! 

 

 

Nej nu får de faan sluta åska! Det regnar, blixtrar, åskar och ær sol ute samtidigt... Ja jag sæger då de!

 

Ha de bra


Hallå i stugan!

Har tyværr inte orkat eller velat skriva något plus att Tommy haft datan på jobbet hela førra veckan =) Børjar trivas rætt bra hær i Oslo nu, hittat några fina stællen som jag totalt ælskar! Jag och syrran går riktigt bra ihop nu också, trænar en del på Sats tillsammans och får skrattattacker haha! =D Och idag efter træningen gjorde vi smørgåstårta! Norrmæn gillar inte de av någon anledning men desto mer till oss hihi!

 

 

I helgen var vi på 30 årsfest (Vanjas bror) och vi hjælpte till med allt! Fick trøjor dær de stod Team Ivan! på baksidan och så stod namnet och vad vi skulle gøra under! På Tommy stod de Tommy och Grill-vott 2 (ansvar med en annan att grilla lammet) och på min stod de Rose-Marie och Alt mulig kvinnen hahaha trodde jag skulle skratta ihjæl mig nær jag såg dom! Familjen hade hyrt en gård och vi var mest i ladan som dom pyntat och gjort fin, vi grillade ett helt lamm och hade lekar, det var riktigt trevligt faktiskt! Från tidig Lørdag till eftermiddag på Søndag så vi var helt slut efteråt haha! Men kul var de! Fick bara massvis med myggbett, mest på føtterna och vaderna (som vanligt), kliar så jag håller på att bli galen! Men håller mig rætt bra från att inte klia, blir så mycket værre då =) 

 

 

Fått uppdaterad tv box nu så vi har massvis av bra kanaler bl.a. Tv 1000 kanalerna och andra bra filmkanaler så vi myser massor på kvællarna =D 

 

 

 

Børjar længta sjukt mycket efter att få en egen familj med Tommy och hoppas att jag får de snart, åh min ælskling!

 

 

 

Ska nog gøra lite the och se på Hælsoresan med bajs snart!

 

 

God natt på er och sov gott