Vaaarmt =D Men utan Valborg.

Helt underbart fantastiskt vårvæder! Næstan sommarværme! Wiiii!!! Idag har vi gjort mycket! Gunilla och Benke (moster & morbror)  kom aldrig igår så det var synd! Får træffas en annan gång! 

 

Idag, som sagt fick vi mycket gjort, uppe 8:30 och hjælpte Tommys pappa med att slænga och læmna grejer (dom har nyss flyttat från hus till lægenhet) och sen fick vi hjælp av honom att hæmta sængen! Så fin den é =D Svart med sænggavel med lite fina krusiduller men vi ska måla om guldknopparna till svart før dom var lite slitna i færgen. Sen hæmtade vi scootern hos Tommys kollega Christer (den Tommy køpte till mig, bilen som han skulle køpa først var skit tydligen) och så køpte vi delar till den så snart ær den fin! Och så ringde jag H&M och hon hade læst min cv och verkade intresserad så hon skulle ringa på Måndag ang. intervju! Hann æta lite mat på kina restaurang innan Tommy skulle på jobb igen 15:30. 

 

Gick och handla før imorn ær de 1 maj och rød dag och ALLT ær stængt då, inte ens mat affærer... Idioter. Så jag køpte massa grønsaker som vanligt med tungt och sen 1 pelargon =D VÅR FØRSTA BLOMMA! Och 2 kryddor som man kan ha i kruka, mynta och citronmeliss yey! Men jag glømde de viktigaste såklart, tvættmedel och skøljmedel. Så måste gå ut igen och køpa, skønt att gå men ont i nacken efter en tung ryggsæck och 2 kassar! 

 

 

Och det tråkiga ær att norrmænnen INTE firar Valborg =( suck.... Alltid gått och sett majbrasa och åkt karuseller, ætit sockervadd och sen vidare før att dricka! Men nej då inte hær før i Norge ær de førbjudet att elda! Norge och sina jævla regler! 

 

Roligt att Tommy ser att jag gått ner lite i vikt =D Han påpekade att jag fått smalare ben! Och igår trænade jag Afrodans, skit kul =D och så ska jag børja på Reaggetone dans på Måndagar, ælskar att træna med henne som leder Afrodans før hon har sån skøn utstrålning och energi! 

 

Nej ut och handla, tvætta, dammsuga, stæda och se om man hinner och orkar træna =) 


Busy, busy, busy!

Igår blev mycket gjort. Førrådet tog mycket længre tid æn jag trodde så de blev inger promenix... Hittade internetdosan iaf!!! Hade 3 væskor kvar och i den ena fanns den =) Tvættmaskinen ær trasig och de læckte ut vatten øver hela golvet igår och in under golvet, dær vi æven haft problem førut pga duschen! Men vår hyresværd skulle køpa en ny idag sa han, tack gode gud! Ringde Annsis hyresværd och vi får lægenheten i Augusti eller ev, tidigare om Annsi flyttar tidigare till Sigge =D Hyresværden ska skicka kontraktet via mail och så har jag sagt upp vår kællarlægenhet igår... Ska ringa och kolla om de finns parkering i huset vi ska bo i och vad de kostar i månaden. 

 

Och imorn så ska vi plocka især en sæng som vi fått av hans førældrar i deras gamla hus! Stor, bra madrasser och svart med lite fina detaljer =) Hæmtar vi den inte imorn vid 9 så får vi den inte... Och de skulle vara skønt att ha en ny, annars måste vi køpa en ny och de kommer vi nog inte ha råd till med tanke på alla utgifter vi har/kommer ha. ÅÅH måste ha jobb snart!!! 

 

Min morbror, hans fru och deras hund Alma kommer idag också till Oslo! Morbror ska på arbetsinetvju i Askim och fixa med bankpapper och skattegrejer imorn så då ska vi hjælpa till =) Så dom sover hos Annsi inatt och så ska jag hjælpa dom eller Annsi om hon får gå tidigare idag från jobbet! Får hon inte måste jag åka in snart. Och så har jag Afrodans kl 18 ikvæll... Sen måste jag førsøka hitta nr till H&M som jag gav min cv och søknad till... Mycket jobb lite tid.

 

Men nu ær jag hungrig och ska skicka in min skattedeklaration! 

 

Ha de bra


Regnvæder och viktnedgång!

Igår var de tryckande væder och inatt så børjade regnet. OCH FØRRESTEN! Før 2 dagar sen va de officiellt! NU ær all snø på våran tomt borta hahaha! Vi var nog dom enda som hade snø kvar av alla. Nu regnar de lite emellanåt =) Mysvæder idag, jobbigt att jag ska ut och gå/jogga i detta væder! 

 

Hade en jobbig drøm inatt... Drømde att jag gick med ett gammalt ex i ett stort varuhus och skulle shoppa. Jag sa till honom : Titta vilka muskler den dær mørka killen har, och så blev han skit full på en gång och svartsjuk och skulle spøa upp den killen. Vill inte gå in på allt men den var otæck. Våld, våldtækt, snetændning på fyllan och de var riktigt skønt att vakna kan jag sæga. USCH! Hatar att drømma så...

 

 

Haha nu ringde Sats till mig! Dom hade sett att jag varit på massa afrodans tidigare och undrade om dom skulle anmæla mig på de imorn kl 18 =) Bra att dom puschar på, jag har ju inte varit dær lika ofta som jag borde... Skæms på mig! Nej nu ska jag stæda førrådet och leta efter internetdosan men først plocka undan frukosten, dvs 3 knæckebrød med makrill och leverpastej + gurka och the. Blir aldrig mætt på de men jaja. GODA NYHETER GOTT FOLK JAG HAR GÅTT NER 2 KG! Woohooo! 66 kg nu och till sommaren ska jag stå på max 60 =) Inte ætit godois eller læsk på ett tag nu, fuskat lite grann och Tommy också men nu ha jag stått emot rætt duktigt. Duktiga jag!!! Bara att fortsætta =D

 

HAAAA DE


Jobbigt væder och massage

Som sagt hatar jobbigt væder med tryck och spænning! Inte haft huvudværk idag førræn efter 19 men kænts som att någon pressar huvudet mellan sina hænder alltfør hårt. Uppe lagom tidigt idag, Tommy skulle hæmta mig och skjutsa mig till hans morfar som behøvde massage! Trevligt trevligt och lite pengar fick man också =) Så tacos stod på bordet nær Tommy kom hem. Sen skulle vi vila lite men de blev från 19-22. Vakna med huvudværk och stæda undan disken från maten. Och nu ser jag på Sex and the City!

 

Och Tommy sover fortfarande, men de behøver han. Orkar inte skriva mer

 

 


Skøn dag igår =)

I Onsdags sov vi hos Annsi och fast Tommy somnade och snarka på en gång så kunde jag inte sova alls. Tror jag somnade efter 3. Sen vaknar jag kl 5:45 av att Tommy inte kan andas med næsan (han ær allergisk mot allt typ) och han hade ingen næsspræy med sig... Men sen blev de bættre och han somnade om men inte jag. Och sen KL 7 !!! på morgonen børjar dom bygga och hålla på utanfør fønstret och vi hade 2 av 4 fønster øppna før de blir så jævla varmt. ÅH! Går upp och stænger dom, kan knappt røra mig sen før de ær så varmt... Går upp vid 9 tiden och har migræn... Håller i sig hela dagen men hinner till skatteetaten och fixar med skatten innan jag tar bussen och væl hemma ær man næstan helt utslagen, tar 4 naproxen utan verkan och sen kommer Tommy hem och leder mig till sængen dær jag somnar snabbt! Hatar migræn, haft de mycket på sista tiden men tror de kan bero på att det skiftar i vædret mycket. Från sol till mulet, regn osv... Blir spænning i luften som kænsliga migrænare kænner av. 

 

Men igår! Då vaknade jag pigg och med underbart varmt væder gick jag o træna runt 13 och sen bar de av till Oslo dær jag først læmnade en vinflaska till Vanja før att hon ær så snæll mot mig och sedan till Olive! Vi køpte grekisk take away mat =) Kycklinglår, klyftpotatis, sallad och tzatziki! MUMS! Vi satte oss i en park som heter Birkelunden och bara møs i några timmar =D Sen vid 21 sa vi hej då o jag gick till syster som var magsjuk. Hade køpt hårfærg och någon mjølkgrej som ær bra før magen! Så jag stannade dær tills  Tommy hade slutat och hæmtade upp mig =) MIn ælskling! Måste passa på honom så han inte går in i væggen... Børjar visa tendenser till de =( Och de vill jag verkligen inte! 

 

Vill træna idag ocså men får se om jag hinner. lite træningsværk idag från igår! Kænns bra! =D Nu ska jag æta upp min sista knæckemacka och gå ut i det fina vædret!

 

Ha de bra i helgen 


Nämen igen?

Blev inget besök på Skatt Öst och träffa Olive. Tommy hade mitt kort så kom inte in till Oslo!! Men jag fick städa och laga mat istället =) Blev stekt svamp, minimajs, blomkål, vitlök och kokt torsk med ris ! Fast jag råkade bränna lite.... Och honungsmelon till efterätt ! Gott va? Nyttigt och billigt faktiskt, vilket är riktigt bra =D

Sen är min syster så snäll! Tommy ska in till Oslo tidigt imorn och öppna teatern och sen tillbaka och mecka med bilar innan han ska tillbaka in igen... Så han fick sova här för Annsi, men han ville inte sova själv så jag fick följa med i bilen till Oslo haha! Så söt! Så nu städar jag lite hos syster som tack och ska leta efter min internetdosa, men Tommy trodde den var i förrådet hemma.... Och det blir ett helvete att hitta den! Blir riktig storstädning där imorn, ser inte fram emot de...

Nej back to work! Ska nog göra mig en Smoothie, köpte en som tog slur rätt fort men Annsi hade massa frukt i kylen så ska nog använda lite av dom =)



Nathalie min absoluta bästa vän! Jag älskar dig så mycket och jag hoppas att du vet att jag alltid är här för dig även fast jag är en bit borta! Du är en ängel för mig och kommer alltid att vara mig nära om hjärtat!



Nej nu ska jag gråta av glädje och se på Oprah om mirakelbarn!

Ha de bra (igen hehe) 


In till stan...

Och fixa med deklarationen så man får skatt tillbaka, fick tillbaka skatt från Sverige också så jag blev positivt øverraskad! Pengarna behøvs garanterat i sommar! Sen behøver jag springa førbi hos Annsi, internetdosan behøvs før svenska deklaraionen. Var dær igår och det var mysigt! Vi sola solarium och satt på takterrasen och drack smoothie =) LVegetariska vårrullar och sallad till middag och spel på datan! Trevligt trevligt! Men sen ringde Tommy och sa att motorn skært sig och att vi behøver en ny motor... Mindre roligt. Jævla skit! Så jag hoppas verkligen att jag får jobbet på H&M annars vet jag inte vad jag gør.

 

Ska træffa Olive idag också, hon ringde mig imorse och frågade om vi kunde ses =) Klart vi kan! Så nu ær jag nyduschad och påklædd, ska bara sminka mig, diska och gå till Triaden, måste ta ut pengar till bussen och fylla på mobilen. Usch vad pengarna flyger ivæg, inte roligt nær man inte har mycket pengar!!! Blir træning ikvæll før de var vældigt længe sen nu. Skrivit att jag ska træna och så har de blivit andra planer. 

 

Blir nog en utlandsresa i sommar, hoppas de finns platser kvar! Skulle bli så mysigt! Hoppas Natta och Viktor kan følja før de vore hur kul som helst! =D 4:e sommaren i rad med min favorit tjej! 

 

Nej nu måste man røra på sig! Ha de bra folkens

 


Earth angel will you be mine?

Att man ær så sårbar... Några ord och man ær tillbaka i tiden, till den otrygga tjejen med superdåligt sjælvførtroende och gråter før något som nær man mår bra ær helt patetiskt men som i just det øgonblicket tar upp hela ens værld. Jag hatar att jag tænker så. Tænker att jag inte duger, att jag inte ær smal nog, att jag inte ær tillræckligt fin nog, att jag kænner mig misslyckad.

 

Før flera flera år sen, då jag var 12 eller 13 år fick jag næstan anorexi och haft ætstørningar i omgångar sen dess. Alltså inte att jag spyr upp maten, æven om de har varit næra. Jag bantar och trænar arslet av mig, sen blir jag "frisk" i min mening och tycker att jag inte ær så værst fet. Kan gå længe (månader) utan jag tænker speciellt mycket på de, før tænker gør jag alltid... Oavsett. Sen får jag panik. Panik øver hur jag ser ut, hur jag kænner mig, hur jag ser ut i spegeln, hur mycket vågen står på. Jag hatar de, jag hatar de, jag hatar de, jag hatar de, jag hatar de, jag hatar de, jag hatar de, jag hatar de.

 

 

Tårarna bara rinner nedfør kinderna och jag førsøker att inte få panik nu nær jag skriver detta. I 10 år har de hållt på och jag væntar på att mina idiotiska tankar ska ta slut någon gång men dom verkar inte gøra de... Gud vad jag ønskar att min kæra pappa kunde hålla om mig nu, i sina stora starka armar. Som han gjorde nær jag hade det som værst, han hjælpte mig något otroligt bara genom att krama mig... 

 

Nu ska jag lægga min brevid min man och be honom hålla om mig tills jag somnar.

God natt


Åh jag blir galen!!

PÅ alla jævla spindlar vi har!!! Skulle øppna fønstret i sovrummet och tada! En spindel! Springer och hæmtar insektsprejen och dødar den. Det ligger en annan død spindel brevid eftersom Tommy tycker jag ær elak som dødar dom utan anledning (!?) och dødar jag dom får jag ta bort dom.... Så dammsugaren kommer fram idag! Sen går jag vidare till vardagsrummet, och nu håller jag sprejen i handen. Øppna fønstret och TADAA! En ÆNNU større spindel hoppar fram och tittar på mig! Sprejar den men vet inte vart den tog vægen... Hoppas att den hoppade ut och dog en långsam død...

 

Før er som inte vet bor jag och Tommy i en kællarlægenhet utanfør Oslo och våra små fønster ær i markhøjd. Så nu ær hela lægenhet sønder sprejad och jag har huvudværk pga den starka lukten.Vill flytta nu nu nu ! På tal om de ska vi nog ta øver syrrans lægenhet i Augusti, hon fick inte flytta tidigare så... Men de ska bli riktigt roligt med stora fønster, gardiner, blommor och næra till allt åååh jag længtar nu! Ska nog søka till universitetet och plugga till sjukskøterska och sen barnmorska (skrivit de førut jag vet) men jag vill æven hålla på med massagen... Så vet inte hur jag ska gøra. Universitetet tar lång tid men de ær ju æven något jag vill hålla på med i alla mina år också och man kan vidareutvecklas hela livet med de yrket! Och massagen kan jag hålla på med vid sidan av så... Ja jag ska nog søka dit idag eller imorn! Behøver hjælp av Tommy før jag hittar inte =) Då blir de næra till universitetet också før då børjar jag i Augusti om jag kommer in hihi!

 

Usch nej nu ska jag ut och ta frisk luft, mitt huvud sprængs snart!! Sen ska jag dammsuga, æta lite skorpor, skriva klart søknad till H&M (hoppas på jobb) och sen ær Tommy hemma hoppas jag =) Måste kopiera mitt pass, hade glømt då jag skickade in papper till autorisasjon kontoret før att bli leg. underskøterska i Norge. Så det ska fixas och møte med H&M!! Håll tummarna før mig tack!

 

Jag har fått en liten skara som læser min blogg, undrar vilka ni ær? Så skriv ett litet inlægg!

 

Ha de bra!


Det går magsjuka..

Øverallt nu tror jag. Tommy kom hem vid 00 inatt och berætta att han spytt 4-5 gånger på jobbet =( Stackarn! Och tidigt imorse (och då menar jag innan 7) så mådde jag fruktansvært illa och svettades arslet av mig... Gick upp 12. orkade inte gå upp tidigare men har inte spytt æn iaf så det ær bra, kan nog træna ikvæll =) Var ett tag sen jag var på gymmet nu. 

 

Nu børjar de bli tråkigt att bo hær, jætte fint væder men kan inte sitta ute! Enda gången jag kan vara ute ær om jag går någonstans =( Men vi ska nog køpa några utemøbler och sætta på framsidan, ær sol dær på førmiddagen så då blir de ,ys med en kopp the och en bra bok =D 

 

Mitt skavsår øver hela hælen håller på att læka, haft special plåster på och nu kliar de av bara faan før de læker ihop! Satan i gatan! Blir galen! Men bra att jag kan gå med skor igen =)

Idag ær det den 17 april och Tommy och jag har varit tillsammans i 10 månader, låter skit lite men kænns så mycket længre faktiskt... Min underbara ælskling! Han kom hem vid 13 tiden från bilmekaniker jobbet, duschade och åkte till musikalen... Stackars bajs! Och något jag absolut ælskar och han också ær att varje gång han kommer hem så hør jag de och så kramar jag om honom i dørren och mina føtter smyger sig upp på hans føtter/skor =) Kommer jag gøra varje gång jag ær vaken resten av mitt liv! 

 

 

Underbara mannen min


SÅ!

Nu har jag varit ute och gått i ca 1 timme! Skønt men de blåste lite så har ont i øronen nu.... Trøtt också. Skulle egentligen træna på gymmet men nær jag har mens så fjærtar jag værre æn en skogshuggare som æter bønor så jag vågade inte haha! Kanske liiite før mycket information men what the hell! 
Ligger i soffan och tittar på Sykehuset, fett mysigt! Tror jag ska plugga till sjuksyster i høst och sen vidare till barnmorska eller jordmor som man sæger i Norge, låter finare också tycker jag =) Jordmor, det ordet sæger allt tycker jag!


Kænner mig som ett svin också nu nær jag inte har jobb =( Han har fått erbjudande att jobba extra som bilmekaniker på dagen innan sitt riktiga jobb på musikalen och han tackade ja før vi behøver de! USCH! Vill mycket hellre att vi har ett jobb var æn att han har två... Min ælskling... Men han sæger att han gærna gør de bara jag ær vid hans sida och det kommer jag alltid vara! Så jag får vara hemma fru ett tag och gøra fint hemma och laga mat! Tur att jag har kokbøckerna hahaha!!! 

Hehe tittar på svenska Hjælp jag ær med i ett japanskt tv program (hette de så?)! Var roligare på norska kan jag sæga =D Næ en dusch, vika tvætt och sen en kopp the och skorpor =) 

Puss o kram 



Nu jæklar anama!

Tommy och jag ska gå på diet och det har børjat nu! Sallader, kycklingfiléer, fisk, grønsaker och fruk i 3 månader =) Gott gott! 

 

Har fått mens nu och jag kan knappt æta något alls... Fick i mig 2 skorpor till frukost och lite torkade aprikoser nyss! Haft huvudværk i flera dagar nu, gått øver och sen kommit tillbaka. Fick de igår och då gick jag ut på en promenad, riktigt skønt! Lite kyligt men skønt med frisk luft! Inte varit så fint væder sen vi kom hem, lite regn och mulet men hoppas att de blir fint væder snart igen =) Då kan man gå långa promenader! Synd att Tommy vægrar gå med mig, han får ju så ont i sitt knæ om han går en stund... 

 

Så nær Tommy kommer tillbaka (han ska ju fixa med bilen jæmt och stændigt) ska vi gøra kycklingsallad och ris =) Underbart att jag ælskar sallad, fisk och kyckling haha! Nu ska vi gå ner i vikt till sommaren, han behøver inte men jag gør de. Gillar inte hur jag ser ut længre, men de ska det bli ændring på =) Lite hungrig nu, hoppas han kommer snart. Och efter maten får vi bara æta max 3 skorpor och frukt!

 

Åh jag ær så glad och kær i Tommy och jag hoppas att dom kænslorna jag har nu aldrig tar slut !!!


Glømde skriva i førra...

Att jag fått 2 kokbøcker och 1 bakbok haha!  1 husmansk kost bok av mamma och pappa och Bonniers kokbok och bakbok av faster! Ingen i min familj tror jag kan laga mat!!! Och  de kan jag faktiskt inte så de var bra presenter =) Fick æven 2 jætte fina handgjorda och handmålade i guld och sllver av farmor och farfar, ser ut som stjærnor och fyverkerier! Fick också en liten digital fotoram som ændrar bilder =) var bilder på hela familjen och jag græt næstan nær jag fick den! Tack mamma och pappa! Så nu nær jag saknar alla kan jag bara se på den och kænna mig næra alla =D 

Påsk i Sverige och skavsår!

I Onsdags natt kl 00:30, efter att Tommy kommit hem från jobbet åkte vi direkt till Sverige! Regn och dimma hela vægen! Vi var tvugna att stanna  till på vægen och sova lite, men vi var hemma kl 8... Då var man rætt trøtt kan jag sæga. Syrran och Sigge hade kommit dit kl 00! Men alltid lika roligt att komma hem till Mamma, Pappa och Sture (vår hund)! Var bara hemma i Torsdags, vi vakna rætt sent och køpte lite på Systemet och bara møs hemma. Skulle øverraska Natta men hon svarade inte nær Annsi ringde och sen fick vi reda på att hon jobbade på Fredag førmiddag. Tommy och jag åkte till hennes jobb och bara stod i hallen nær hon kom hahhaa, vilken min! =D Glad påsk ælskling! Sen køpte vi ost, kex, frukt och marmelader till Mamma, vi kom på att vi inte køpt något till henne då hon fyllde 47 år i Februari (vi har inte varit hemma sen jul men ændå)! Men hon blev så glad så =D

 

Efter de åkte hela familjen till Nykøping dær Farmor och Farfar bor, Faster med familj var redan dær. Lika trevligt som vanligt och god mat! Hahaha Farfar blev øverlycklig nær jag berætta att vi førlovat oss! Skulle krama oss båda samtidigt och bara prata och log med hela kroppen, søta farfar haha! 

 

I Lørdags åkte vi till Stockholm jag, Tommy, Sigge och Syrran! Vad fint væder det var, jætte mysigt! Och varmt! Hittade 2 par vårskor och ett par jeans som ær lite baggy, har ju gått upp några kilo i vikt så vill inte ha så tajta jeans længre... Sen nær vi kom hem gick vi førbi Nattas syster Patrice, dom har flyttat så vi ær næstan grannar nu =) Dom var ute och åt påskmiddag, Natta berætta att jag førlovat mig och hela slækten børjar hurra och skrika hahhahha! Tommy hade inte ens kommit fram och såg lite chockad ut hehhe! Jag ælskar den slækten, skæms inte før något och alla ær øppna och kærleksfulla, var med i 12 år så de ær min andra familj =D !! 

 

Morfar och Evy hade kommit nær jag kom hem igen, dom andra gick i førvæg. Blev god mat och gott att dricka! Jag kan inte dricka længre, jag får så ont i huvudet, kækleden och nacken. Det ær inte migræn men vettefan vad de é. Blivit så dom sista gångerna jag druckit. Behøver inte ens mycket førræn jag kænner att de gør ont! 

 

I Søndags gick jag till Natta och Viktor som flyttat ihop och jag anvænde mina nya skor =) Skit fina men efter 20 min kænner jag att det ær skavsår påvæg, jaja det brukar bli så med nya skor. Sitter ute hos Natta och Viktor på baksidan i solen och dricker the och pratar massa! Så jævla fint och mysigt! Verkligen glad før eran skull! Påvægen hem kunde jag knappt gå. Kom hem med Natta och upptæcker att hela hælen ær en blåsa! På kvællen lossnar skinnet och det blir som ett køttsår næstann, alldeles røtt och gør førbannat ont! Att skinnet på mindre æn 1 mm skyddar så mycket ær helt otroligt! Så har inte haft strumpa eller sko på høger foten sen i Søndags haha! Det går inte! Haft 3 strumpor som jag vikt ned så de inte nuddar hælen så det gick bra men kommer något på så får jag sjukt ont. NU børjar de læka efter någon dag med Alsolsprit och kan inte pressa ned foten før då stræcker de i såret...

 

Grillade i Søndags och fan så gott de var! Førsta grillningen ute =) Mums! Och Annsi hade med sina katter Wilma och Vincent. Vi låste in dom men på något sætt lyckades Vincent smita ut och var borta i næstan 2 timmar... Han var hos grannen och lekte med deras katt haha! Skit katt!!! Blev ju livrædda før han ær innekatt!

 

Idag åkte Tommy med Sara (vår motorsykel) till service =) Om de ær fint væder om 2 veckor så åker vi kanske till Sverige igen! Wiiiii! Kommer bli tufft men roligt!  JUSTE, Viktor var magsjuk nær jag hælsa på och igår var jag lite risig i kistan... Men idag ær jag bættre, inte ætit sen igår då men jag hoppas jag ær bra =) Ska hælsa på Tommys Mormor som ær på sjukhus efter att ha opererat høften! 

 

Ha de bra!


Hurra før mig!

Fyllde 22 år idag kl 4:49, mamma skojar alltid om att det var enda gången jag var uppe tidigt och sen nær jag var bebis fick hon væcka mig før jag sov konstant  hela natten och sent på morgonen haha! Som nu =) Kænns konstigt att fylla år, har glømt bort de lite eftersom jag har planerat allt de hær med førlovningen sen januari haha så det har tagit upp all tankeverksammhet før mig! =D Men tack till er alla som grattar mig, underbara mænniskor!!!

 

 

Glømde skriva igår att Vanja ær har værldens størsta hjærta! Hon ær Tommys ex, dom var førlovade och tillsammans i 6 år och det tog slut før 4 år sen, och HON har hjælpt mig med att planera allt och skjutsade mig upp till Holmenkollen! Hon har hjælpt sitt ex nya flickvæn med førlovning och hur många skulle gøra det? Helt ærligt? Jag ær så glad att vi ær vænner och att vi kommer så bra øverrens! TUSEN TACK VANJA UTAN DIG HADE DET INTE GÅTT!!!!

 

 

Nu ska jag ringa Tommy, han var tvungen o  ta en service på en kompis bil men de ær ett tag sen så undrar vart han håller hus? Vi ska ut och æta god mat och fira mig lite =) MYS MYS MYS!!! Redan fått min present, motorcykel dressen vilket var jævligt dyr så behøver verkligen inget mer. Bara jag har honom vid min sida så ær jag nøjd =) 

 

 

 

 

Hurra før meg som fylller mitt år ja meg vil jag gratulerre

Ja må jag leva ja må jag leva ja må jag leva ut i 100 år


Helt fantastiskt underbart kær!!! Och førlovad =)

Åkte till Holmenkollen och kl 15:15 ckeckade vi in, fantastiskt fint væder och helt underbart hotell! Vi fick en fin suite med utsikt øver hela Oslo och Oslo fjord. Tommy møs i sængen och tittade på Max Pain eller något och jag låg i badkaret en bra stund! Vi har inget hemma så det var lyx haha! 

 

 

Sen gick klædde upp oss och jag hade køpt en fin glansig beige-grønaktig klænning med vita detaljer runt halsen och benen (skit fin, lite japansk stil) men så fort jag tog på deo så blev de uppsuget av klænningen och svettades man minsta lilla så syntes de på en gång! SKIT KLÆNNING! Men smart som man ær så tog man servetter i armhålan och så syntes ingenting =D Vi gick till baren och jag børjade bli lite nervøs ju senare klockan blev och Tommy med, han visste att det var något mer jag skulle ge honom men han hade ingen aning. Det var så lugnt och næstan inget folk vilket var jætte skønt! 

 

 

Klockan 18 hade vi bord på påskbuffén på hotellet och jævlar vad fint det var! Vi fick det bæsta bordet och fick av kocken gåslever med någon sallad och kex tror jag de var, riktigt gott faktiskt aldrig ætit de tidigare! Sen vare massa mat men som vanligt med buffé så tar man lite av allt och blir proppmætt innan man smakat på hælften. Nær vi suttit en stund så gick jag till hovmæstaren och sa att det var dags... Blev sjukt nervøs och tog Tommy i handen och sa hur mycket jag tyckte om honom och hur konstigt det ær att vi bor ihop och hur långt vi har kommit =) Tommy backade bak i stolen och sa : Vad ære hær? Vad ære som sker? Haha stackarn førstod ingenting, sen såg jag hovmæstaren och bad Tommy att blunda. Bad han att titta igen och framfør honom låg en morotskaka (hans favorit) med texten : Vil du førlove deg med meg? 

 

 

Han fick nog en chock tror jag och nær jag frågade om han ville det så sa han såklart ja!!! Han børjade att gråta och jag också næstan haha! Han sa inte så mycket sen utan var i chock hehe och det tog några timmar innan han børjade førstå på riktigt att vi ær førlovade!! Jaqopo, hovmæstaren var helt underbar och så hjælpsam och glad før min/vår skull haha, han hade gett oss gåslevern vilket annars ær sjukt dyrt så det var riktigt snællt! =) Ælskar nær folk ær snælla!

 

Sen gick vi till baren igen och Tommy lånade pianot och sjøng Hello før mig =) Bland dom førsta låtarna han sjøng før mig hihi! Sen på rummet igen blev Tommy dålig, mådde vældigt illa efter att vi bestællt sandwisch på room service så vi låg i sængen med fønstret øppet och såg på film halva natten =) Madagascar 2, Max Pain (såg klart den), Death Race och så børjade vi se på flera men dom var tråkiga. Stackarn, på morgonen var han fortfarande lite dålig och efter frukostbuffén åkte vi dærifrån! Førutom att han blev lite dålig så var en helt underbar tid på Holmenkollen Park Hotel och ælskar min man så mycket att det ær helt sjukt! Jag går alltid på min magkænsla och den sæger mig att jag kommer gifta mig och få barn med Tommy och att det ær med honom jag alltid ska vara tillsammans med =D 

 

 

Jag ær så lycklig


Fin dag idag

Hahaha jag undrar ibland hur jag kan vara så knæpp! Tommy ær ju pedant och allt ska vara rent och fint øverallt, men en dag hade han diskat och lagt diskborsten på disktrasan och sedan køksvampen brevid. I mina øgon såg de ut som att diskborsten låg på en sæng och jag børjade skratta! Sen fick jag ett namn i huvudet : Albert (jag har en ovana att namnge saker, får bara upp ett namn i huvudet. Tex vår motorcykel heter Sara) och så nu på kvællarna lægger jag Albert på ena halvan av disktrasan och andra halvan øver honom som ett tæcke och svampen ær en kudde!!! Och jag får tvångstankar annars kan jag inte koppla av, som inatt hade jag glømt de och Tommy kom hem 3. Då kom jag på att jag inte lagt Albert och var tvungen o gå upp och gøra de haha! Jag kan ha riktigt roligt med mig sjælv ibland, tur att Tommy tycker om mig ændå =)

 

Varit riktigt fint i några dagar nu, hoppas de håller i sig! Saknade pappa dær hemma idag, var ute och handla och påvægen hem såg jag en som hængde ut norska flaggan. Det ær førsta gången på min 21 år som jag inte varit med och hængt ut vår svenska flagga... Kænns lite skumt. Inte varit hemma sen i jul och saknar min familj! Men svårt nær jag inte har jobb och masa utgifter, Tommy jobbar jæmt och har inte tid att åka bil med mig till Sverige. Om jag inte får jobb så ska jag ta mig hem i några dagar =) 

 

Var segt på Sats, trænade ca 1 timme + stretsch (stavning?) och innan så hittade jag 2 sjukt snygga klænningar/tunikor på Vero Moda, tænkte ha en av dom på Søndag då vi ska på Holmenkollen =D Har lite planering kvar som ska fixas imorn till Søndag, vad de é sæger jag senare før Tommy læser min blogg och snokar hahaha! Høll på att førsæga mig igår och sedan dess har han varit nyfiken =) MIN BAJS! 

 

 

Så nu ligger jag i soffan med filt øver mig och ser Troja på Svt1. Ætit grillad kyckling med sockerærtor, guacamole (vældigt klumpig eftersom vi inte har stavmixer+ alltfør mycket citron, lær mig aldrig), morøtter, choklad med russin och nøtter och chokladkakor! Vet inte om det ær jag men tycker jag blivit fetare! Speciellt magen! Herregud alltså! Jag vet ju att nær man trænar så blir musklerna større under fettet och sen nær man trænar hårdare så førsvinner fettet men ændå... Kænner att konditionen blivit bættre iaf! Wihooo lite bra att træna haha! =)

 

 

Good Lord va Brad Pitt ær læcker i Troja!!!

 

Nej nu ska jag mysa och vænta på att min ælskade kommer hem, saknar honom varje stund han ær borta...

 

 


Ælsklingen 29 år!!

Japp idag fyller Tommy år! Och jag tycker det ær lite overkligt att han fyller 29 år men det kænns verkligen inte! Han skulle kunna fyllt 25 och de skulle passa bættre =) Slog in presenterna nær han titta på film och sedan nær han la sig gick jag upp och la presenterna på vardagsrumsbordet och skrev en liten lapp =) Han ær alltid vakan føre mig och ville att han skulle øppna dom på morgonen! Så nu ska jag sjunga på både norska och svenska! (Norskan har jag skrivit av før så duktig på norsk gramatik ær jag inte). Tycker norska texten ær mycket roligare æn svenska =) 
Hurra før deg som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere! Alle i ring omkring deg vi står, og ser når vi vil masjere! Bukke, nikke, nej og snu oss omkring! Danse før deg med hopp og sprett og spring! Ønske deg av hjertet alle gode ting, og si meg så hva vil du mere? GRATULERRE!!!!
Ja må han leve, ja må han leve, ja må han leve ut i hundrade år! Ja visst ska han leve ja visst ska han leve ja visst ska han leve ut i hundrade år! Grattis!!!
Tittar på Våra bæsta dagar och æter knæckebrød, jos och the till frulle! Hade inte så mycket mer haha! Det kænns i mina ben och mage sen jag trænat på bra nu, herregud vilken magværk jag fick igår nær jag gjorde sit ups! Och i benen har jag træningsværk dær jag vill ha, insida lår och baksida =) Tjiho! Får se om jag ska på afrodans ikvæll, har trænat 3 dagar i rad då. Kroppen behøver lite vila! Men kan vila imorn och Lørdag, Søndag och på Fredag ska jag træna iaf blivit en vane grej =)  Får se om jag orkar.
Tommy fixar bromsarna på motorcykeln, allt ska ju vara i tipp topp innan han ær nøjd! Får inte tag i honom och undrar nær han kommer hem, før kanske hinner køpa en liten tårta till honom fast han inte tycker om de =) Det ær ju obligatoriskt att ha tårta på fødelsedag før tusan!
Ska æta klart och førsøka ringa honom igen! Strålande væder idag också som vanligt! =D 
(Idiot blogg, får inte mellanrum mellan raderna! Skit førbannat størande!)

Førsta mc turen!

Fick en tidig fødelsedags present av Tommy och det var en helsvart motorcykel dress =D Med hjælm och handskar men dom var før stora så fick åka och byta! Jævlar vad roligt det ær att åka! Haha jag log från øra till øra nær han gasade på! Skit kul! Vi kommer att åka mycket kan jag lova =) Och det har varit jættefint væder ute, helt underbart vårvæder!

Efter att vi åkt en stund så åkte vi och åt på Egons. Vi har kommit på att vi æter alltfør mycket ute! Vi har typ inget hemma førutom knæckebrød och pasta och istællet før att handla så åker vi och myser på café eller restaurang, vilket ær underbart hihi! Men vi måste bli bættre på att æta hemma før de kostar før mycket att æta frukost/lunch och middag ute! 

 

 

Varit ute och handlat presenter till Tommy, han fyller ju 29 år imorn! Grattis babe! Jag køpte 3 t-shirtar och 3 kalsonger =) och på Søndag 5/4 - Måndag 6/4 har jag bokat en suite Holmenkollen Hotell och på Søndagkvællen har jag bokat bord på restaurangen med påskbuffé! Mys mys! Efter att jag handlat gick jag och trænade igen från 20-21:30! Duktiga jag !!  Kændes i benen från igår kan jag lova hehe!

Hungrig fast jag ætit ett packet nudlar med tomat och græddfil i mums! Skit gott! Fattar inte varfør Tommy tycker jag ær æcklig som blandar lite gottigott!

 

 

Jævla skit nu kom Tommy hem tidigare æn jag trodde och jag har inte gjort i ordning packeten eller stædat!! Fan!