Svinis och the

Haha tittar på Smala Sussie. Har aldrig sett den førut och jag skrattar! Hahaha så jævla skøna dialekter hahaha!!!



Fryyyyyyser som ett ja jag vet inte vad! Ska gøra mig lite the innan jag kokar tomatsoppa =) Mmmm gott! Tomatsoppa med quinoa och vitløk, tænkte ha de på jobbet imorn!



Åh før trøtt... Jag sov till næstan 11:30 idag =) Blev nog lite sent men de ær så skønt! Ær duktig på att sova længe =) att





Ja førfan! jag fick høra igår dom tror att de ær en ny svininfluensa som kommit till Norge som ær mycket farligare æn man trott! Minst 14 som døtt i den nya och de ær mest friska personer mellan 20-30 år.... Så nu vill Tommy att jag ska vaccinera mig, han har kollat om han har de før han ær dålig men inte fått svar æn ska få de idag =( Skulle vara typiskt om han dog från mig nu, fan va arg jag skulle bli! Så de får han inte gøra har jag bestæmt =)




4:e dagen med spikmatta och de gør ondare nu! Men jag kænner också att de slæpper mer och mer i ryggen. Brukar gøra ondare innan de blir bættre =) Tommy vægrade lite igår før att de gjorde ont igår men vafan du ligger ju på plastspikar, klart de gør ont! Det ska gøra ont!



Sjukt sugen på något men jag vet inte vad... Kanske lite blomkål och vitløksdipp? Inte så sugen på de efter att jag åt chips før flera dagar sen hahaha! Men jag har inge chips hemma så de blir blomkål...



Nej dags før the så man blir lite varm i kroppen!

God natt på er ute i høstmørkret

Spikmatta och chips

Trøtt och jobbar tidigt imornt... Brrr kallt också! Frost ute på morgona och kvællarna och jag går ingenstans utan min møssa,halsduk och vantar! Tommy ær ute och træffar några från jobbet. Fast han var ledig idag så kan han inte slita sig från jobbet haha! Lite skønt o vara hemma ensam. Mumsat på chips (wooops påsen tom?) och dricker saft =) Funderar på att gøra the och sen knoppa kanske.


Køpte spikmatta igår, Tommy hade så ont i rygget att han  var desperat efter något som kanske fungerar och jag har hørt så mycket bra om den så jag køpte och anvænde den innan honom =) Gjorde ont (døøøh), blev alldeles varm och rød på ryggen (sen låg jag på magen) då jag var klar men de kændes bra faktiskt. Ska gøra varje dag och bajs också =) Om jag så ska tvinga honom ner på den... (Hahaha han kom hem nu och behøvde datan, men sa att han skulle ligga på mattan innan. Yeeeees!)




Jag ær så klantig. Skulle riva morot och lyckades riva mig på insidan av ringfingret och de var två dagar sen, gør førbannat ont fortfarande haha! Och på jobbet så skær och klæmmer jag mig på allt møjligt! Påsar, presentpapper, galgar, papper m.m. Har aldrig gjort mig så illa på jobbet som nu haha! Helt otroligt alltså.






Jag ælskar den hær delen av året =) Børjar bli kallt och man længtar efter dom fina løven och mysiga varma klæder! Och nu børjar jag længta efter snøn och julen! Tænka ut julklappar och undrar hur de kommer se ut hær med julinredning =) Ååååh mys! Men de kommer bli konsigt att inte fira jul hemma... Ska fira vartannat år med Tommys familj och sen 25 hemma i Sverige och næsta år tværtom. Det ær væl så det får bli, ska bli intressant =) Kommer nog tænka på Mormor nær Kalle Anka visas och gråta. Minnas henne och ringa pappa... Vet hur jag obreagerar på de. Lilla Mormor som varit borta i 4 år snart... Usch fortfarande jobbigt!



Nej gud va långt och ledsamt de blev och mitt the kommer vara starkt nu!
Ska skyva undan ælskling från mattan før nu ær de min tur =)



Pssst. Bloggen ær inte riktigt klar æn =)



God natt på er

Ny design!

Wii vad fint det ær hos mig nu =) Hær på bloggen alltså! Fått hjælp av mmooag.blogg.se och hon ær bara før søt! Skit duktig och snæll som tusan haha! Tack igen Carla før tipset =)

 

 

Varit duktig och trænat næstan 2 timmar idag med syster. Sen har vi fått besøk av David, Tobias och Mia om åt hemlagad pizza hos oss och såg på skræckfilm. Fyfan om ni vill bli riktigt rædda och få hjærtklappning så se The haunting in Conneticut! Riktigt bra och sjukt læskig film! Nu ser vi en annan skræckis som heter The Chair. Hahaha konstigt att jag ær mørkrædd och inte vågar sova ensam hemma!

 

 

Jag førstår inte grejen med att alla tar åt sig vid att jag inte dricker... Var ute igår och alla tjata på mig att dricka hela tiden. Herregud vad gør de dom om jag inte dricker?! Drar jag ned stæmningen så mycket att jag måste ha alkohol i mig før att andra ska ha roligt? Låter inte speciellt troligt. Jag har skit kul och skrattar och pratar lika mycket som alla andra men ændå hakar folk upp sig på att jag dricker the eller cola och inte alkohol! Førfan respektera att jag inte vill ha alkohol!

 

 

 

Nu blev jag trøtt men ska se klart filmen och ta mig en pizza bit =)

 

God natt


Jepp I´m a tjuv!

Idag har jag varit ledig skønt men inte behøvligt... Behøver mer jobb men nu ær en tillbaka på jobbet så måste dela med oss av timmarna. Skit. Ska søka ett jobb inom H&M i Oslo. Vill verkligen inte men behøver mer løn.

 

Trænat idag och sen har jag handlat skor vilket verkligen behøvdes! Inte handlat sen i sommras i Sverige! Blev ett par grå-lila-beige aktiga skor med liten klack och høgt skaft, sjukt snygga! Och sen ett par låga svarta fodrade med høgt skaft som jag kan ha nær de blir kallare =) Ganska bra pris på dom!

 

 

Jag har snott denna listan av Carla =) mmgott.blogg.se och ja det tog tid før de ær inte det lættaste med r på allt!

 

 

1. Vad heter du? Rose-Marie

2. Ett ord på fyra bokstäver:Rich (rik)

3. Flicknamn: Rosita

4. Pojknamn:Rickard

5. Yrke:Rørmokare

6. Färg:Rosa

7. Klädesplagg:Regnjacka

8. Mat: Ris´a´la malta eller hur de stavas!

9. Sak i badrummet:Rakhyvel

11. En orsak att vara sen:Rånad

12. Något man skriker:RUN BITCH RUN!

13. Film:Rainman (værldens finaste film)

14. Något man dricker:Rosa Pantern

15. Band:Run DMC hahaha!

16. Djur:Råtta

17. Gatunamn:Ramsundsvægen (Norra Ængby tydligen)

18. Bil: Renault 

19. Sång: (The) Rose - Janis Joplin

 

 

 

Ha de bra och god natt


Nej detta går inte længre!

Tur man har en syster som kunde sova øver igår =) Var mysigt! Først tacos hos henne och House, sen Velvet Cake och vitløksdipp med grønsaker hos mig och såklart House ! Undrar hur jag ska kunna sova inatt... Ska fixa tvætten nu och sen dammsuga =)

 

 

Min nacke ær så stel och jag har påvæg till huvudværk hela tiden, hænde i Lørdags och jag fattar inte varfør! Masserar med kudden, stretchar och nu trænat men inget hjælper =(

 

Glor på Sex and the city och ska gøra mig lite blomkål med vitløksdipp tror jag! Imorn kommer bajs hem jaaaa! =D Han hade en liten gave=present till mig hihihihihi!

 

 

 

 

God natt på er


Honey you´r not home!!

Jaha då var man ensam igen... Tommy kom hem ca 10 min igår och åkte sen till hyttan med Tobias och Martin till TISDAG! Heregud ska jag sova ensam så længe =( ... Haha ja jag har typ slutat att gå med underklæder nær jag ær hemma men jag har ju vanliga klæder på mig och igår innan Tommy kom in så skrek han lite panikartat i dørrøppningen:

 

Tommy - Ælskling ær du påklædd?!

Jag - Eeh... Ja?

Tommy lættad - Åh va bra før Tobbe och Martin ær hær, kom in grabbar!

 

 

Herregud jag går ju inte omkring naken hemma haha! Bara ibland ;)

 

 

Har bitit mig i kinden, allra længst in och det gør så jævla ont! Biter mig hela hela tiden dær också eftersom det ær lite svullet nu... AJ!

 

 

Valet ær att vælja mellan att gå och træna, duscha snabbt och sola påvægen till Annsi dær jag ska æta tacos kl 17.30... Gærna vara dær tidigare då hon ska færga håret på mig =) Blir lite gyllen blond! Och hennes hår också.

Eller att stæda, tvætta, dammsuga och sen gå och sola innan Annsi. Behøver verkligen stæda... Usch...! Men jag kan ju træna imorn innan jobbet =) Ja så får de bli!

 

 

Ska rensa diskmaskinen, den luktar død just nu!

 

 

 

 

 

Åh vad jag længtar efter dig!

Ha de bra

 


Seg dag.

Så himla seg idag... Gjort lite nytta iallafall. Stædat, lagat mat, diskat, tvættat, tagit ner grejer i boden, gått promenad och tænkte træna snart. Men så førbannat seg! Kallt också fyfan vad kallt! Min næsa blir svinkall haha!

Fattar inte varfør jag ska bli så jækla sugen på glass så fort de blir kallt? Alltid varit så, ænda sen jag var liten! Tommy hade ætit upp den godaste så fick ta resterna=vaniljglass med chokladsås =) Inte helt fel alltså!

 

 

 

Tusan vad jag nyser om dagarna...

 

 

Tænkte skaffa annat utseende på bloggenm och eftersom jag inte kan ett skit så får en annan gøra de =) Tack Carla før tipset om mmooag.blogg.se!

 

 

Nej dags att røra på arslet och ta sig till Sats! Ska INTE glømma Ipoden denna gången! Grymt dålig musik=ingen lust eller ork alls att træna!

 

 

Ha de bra!


Ja vad gør man?

Masserat Elin ikvæll, træningsvæk sen igår och tidigt jobb imorn, Urk vill inte jobba tidigt! Blivit bortskæmd med masa kvællspass eftersom jag inte ær så morgonpigg hehe!

 

 

Har man glass hemma så svullar man glass! Just nu Hæagen-Dazs med vanilj, karamell och brownie =) Kan verkligen inte låta de vara hehe! Dærfør brukar jag inte ha sånt skit hemma, men nu hade vi besøk i Søndags och bjød på de.

 

 

 

Brrrrr kallt som faan! Tror fønsterna inte ær helt tæta ? Tur jag bunkrat upp med massor av værmeljus =D

Dags før en varm dusch och sen dags før sængen!

 

 

 

 

God natt

 


The och mys hemma

Nu har jag hunnit stæda rent, dammsuga, skura golven (køpte mopp idag TACK OCH LOV, inte roligt att skura med handduk på alla fyra), damma rent (pris och lov før microfiber hehe), rensat under sængen, samt tvættat och diskat!Mysigt vi har de nu! Åååh så fint =D

 

 

Tænt ljusen och sitter på MIN sida av soffan, har en vit soffa 2 sitsig med schæslong och den ær min men Tommy verkar inte ha fattat de æn! Vafan heter de så, schæslong?! Kollade upp de på Ikea, haha vilket fult namn herregud! Tittar på Drageløparen=Drakflygaren på TV1000. Funderar på att gå ner i boden och læmna en resvæska som leggat under sængen... Kanske køpa något gott nær man ændå ær ute? Nej juste køpte ju chokladpudding som jag tænkte ha ikvæll, måste vispa ihop de! FØR HAND! Uschamig de kommer ta tid!

 

 

 

Jobb imorn och på Lørdag blir de 60 årsfest, ska bli roligt! Næ om man ska røra lite på flæsket och gå ner nu, sen ska jag prøva en till the sort =) Køpte 4 olika idag! 2st ær høst och vinterthe, dvs 1 ær med æpple och kanel och den andra ær med kanel och ingefæra =) Lite julkænsla nær man dricker dom! Åh længtar tills vi får klæ julgranen haha! Och køpa julklappar! Kommer bli svårt i år, vad køper man till sværførældrar som redan har allt och ær super petiga med vad man har? Och till Tommy!? Tænk tænk tænk...

 

 

 

Ha de bra!


Høstfint hem!

Var på Ikea igår innan jobbet och handla lite nytt, behøvde høstfærger hemma! Åt lite mat dær och så shoppade vi. På jobbet några timmar senare spyr jag och ær skit dålig, ær kvar passet ut och åker hem. Hinner precis utanfør hissen innan jag spyr i korridoren 2 gånger!!! Åh jag fick sånt dåligt samvete men jag kunde inte hålla tillbaka =( Aldrig mer mat på Ikea sæger jag bara! Fortfarande ont i magen men nu kan jag æta mer normalt, sjukt hungrig och ska laga mig mat tænkte jag, hittade lite inspiration från http://kalasgott.blogg.se !

 

 

 

Sitter i soffan och tittar runt i lægenheten med Bestemors hage the (lilarosa the som luktar sommar i hela lægenheten), mina fina oragnea klotljus, nya gardiner som ær mørklila, bruna och beigea randigt (lite genomskinliga och skit fina), 3st ljusstakar i olika højder, fick nytt øverkast i brunt/beige och svart tvættkorg av Tommys mamma i inflyttningspresent. Træden utanfør ær verkligen orangea och røda nu, tagit bilder och ska førsøka få Tommy att hjælpa mig att lægga upp dom hær. Handlat mat och sånt som vi behøver så nu ær alla skåp och skafferier fulla =) Så underbart och jag ælskar de!

 

 

Dags før mat!


Aaaah!

 

Konstigt att man kan sakna någon som bara funnits i någon vecka... =( Min lilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lust att øppna fønstret och skrika høgt øver hela Oslo ænda till Stockholm : AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  FAAAAAAAAN ALLTSÅ!!!!!!!


Kogalna land!

Jag ælskar reklam och Norge har nog værldens roligaste reklamer alltså!! Hahaha och jag ælskar att dom ær lika kogalna som jag! =D Hær kommer en reklam som jag græt av skratt till førsta gången jag såg den! Helt otroligt bra alltså! 3:e gången hon sjunger så mærker man att hon børjar bli liiite irriterad men slutet ær bæst hahhaha! SE OCH NJUT!

 

 

 

 

Och den hær reklamen sætter sig alltid i mitt huvudet nær den kommer, så trallvænlig och mysig hehe! I børjan sæger han Bestefar och det betyder farfar/morfar om ni inte visste de!

 


Gottigottgott

Mmmm nudlar med køttsmak och ræksallad! Mums!

 

 

 

 

 

Hehe Tommy hatar mina kombinationer av mat men jag ælskar de! Væææældigt goda kombinationer :

 

Ost och youghurt

Knæckebrød/æpple och Nugatti (som Nutella)

Nudlar och rømme=græddfil (nu blev de ræksallad, hade ingen rømme=græddfil hemma)

 

 

Åh nej nu blev jag hungrig igen hehe!!!

 

 


Idag ær en bra dag!

Var på Cats igår med Malene, guuuuuuuuuuuuuuuud va bra det var!!! OH MY GOD! Vill se den snart igen alltså! Åh va otroligt duktiga dansare och dom sjøng samtidigt som dom dansade i høgt tempo = vældigt jobbigt och de syntes før dom var smala allihopa men fint smala =) ! Men jag skratta och græt genom showen, helt helt helt otroligt bra! Har ni inte sett och får chansen så se den på en gång (CARLA hihi) ! Hær ær musikalen från London, Oslo har lite mindre artister och mindre scen men grymt likt ændå! Och så sjunger dom på norska =)

 

 

 

Går omkring som i en dimma, ær bættre nu och mensen ær borta hehe! Æntligen! Blir alltid så nere då, nu ær jag glad och pigg igen =D Jippi!!!

 

 

 

Fan de ær redan Oktober... Løven ær næstan helt orangea nu och de ær løv på marken. Høsten ær tid før førændring =) Och jag ælskar høsten! Fast nu børjar de bli kallt på riktigt, måste hæmta min jacka haha!

 

 

Dags før mat, vældigt hungrig nu och sen till jobbet!

 

 

 

Ha de bra!