Seg som en jævla....

Jag ær så seg att det inte finns ord før de! Var på Wallmans i Søndags på branchkvæll med Mamma Mia och andra showbiz folk =)Rætt många bøgar dær haha, trodde en kille tog Tommy på rumpan men sen såg jag att det inte var honom før han grabba tillbaka! Jætte trevligt och hur roligt som helst! Syster stog i baren och var duktig =D Tommy blev full som en jævla kastrull och kl 2 var vi hemma och skulle sova, hehe børjar kænna mig gammal nær man børjar gæspa runt 24 tiden! 

 

Igår var Vanja hær och fick massage av mig, hon fick de i 31 års fødelsedagspresent av mig o Tommy! Benken ær fortfarande uppe i vardagsrummet, vill lægga mig och sova på den før den ær så skøn och jag ær så trøtt men ska SKA træna idag! Jag har inte gjort de på en vecka och jag måste træna nu! Kænner mig rætt eeuuuh-æcklig nu førtiden nær man ser sig i spegeln, vill inte se ut såhær i sommar! Så nu måste jag verkligen komma igång! Och våren ær snart påvæg och då blir de skønare att gå långpromenader också =) Sommar sommar och sol, havet och vinden och doft av kaprifol! 

 

 

Fick tråkigt och en dags-før-førændringskænsla i Fredags så jag gick och køpte hårfærg =) Så nu har jag kastanjebrunt hår!!! Tommy blev smått chockad då han kom hem 01:30 och såg mig komma ur sovrummet som brunett hihi! Ælskar att chocka på ett roligt sætt! HAHAHA Tommy trodde det var 1:a april idag så han væckte mig och sa att det var poliser øverallt utanfør oss och att grannens alla fønster var sønderslagna! Tænkte att fan vad hårt jag har sovit och blev nervøs før de kunde ju ha hænt oss också, men sen nær jag kollade ut så sa han APRIL APRIL! Sa att det inte var 1:a april førræn imorn och hahaha han såg så besviken ut, han hade verkligen tænkt ut allt och væntat på att få væcka mig min lilla søtnøt! Ælskar min lilla bajs =) Vi har lite annorlunda smeknamn ja, men jag ælskar de! 

 

Ska væl førsøka få arslet ur soffan och dra mig ned till Sats før 1-2 timmars træning, skønt nær jag væl kommer dit men man ska ju komma dit också... 20 min att gå och sedan 20 min tillbaka!  Jaja bye bye my friends!

 

 

 

Nathalie! Det kommer gå bra, jag tænker på dig vældigt mycket och håller tummarna før de bæsta =D Ælskar dig min væn!

 

 

 

 

 

Tænker på framtiden en del, længtar tills jag får min egen familj med Tommy!  Tænk, en minibajs hahaa!


Fy søren

Orkar inte skriva egentligen så gør en lista.

 

*Søndag= Vaknade kl 2:15 och åkte kl 3 till Stavanger och det tog ca 18 (!) timmar fram och tillbaka! Stannade bara 1 gång och åt mat vid 14 tiden. Åkte øver fjællet i ca 3-4 timmar och vi hoppade som grodor i bilen pga skit dåliga vægar! Jættefin natur och så men fyfan det var jobbigt... Men nu har vi motorcykeln iaf och den ær så fin!!! Den ær Kawazaki ZZR 1100, blågrøn metallicfærg och svart =) Efter att åkt från 3-21:30 så åkte jag och massera Vanjas kille i ca 1,5 timme... Sen var jag rætt trøtt!

 

*Måndag= Syrran och Sigge kom hit och såg hur vi bodde, sen gick vi och åt pizza på Sørlikroa och titta på Mamma Mia filmen (dom har inte sett den och ska få biljetter till musikalen så lika bra att se filmen). Sen fick Tommy och jag ont i halsen och på natten fick jag feber...

 

*Tisdag= Sovit hela dagen och varit uppe några få gånger till soffan och toaletten. Helt orkesløs, ont i hela kroppen, feber, ont i halsen, fick i mig ca 2 dl vatten och cola. Svettats som en gris och frøs ihjæl om vartannat och på natten var jag så bløt att jag var tvungen att vænda på tæcket flera gånger! Tommy hade svetsat utan skydd och fick svetsblink, typ brænt hornhinnan och han fick så jævla ont kl 2:30 - 5. Tyckte så jævla synd om honom!

 

*Onsdag= Lite bættre idag men inte frisk. Tommy har stædat hela lægenheten och lagar mat åt oss nu nær jag skriver. inte ætit sen Måndags kl 18 ca... Inte kunnat få i mig något, knappt kunnat dricka. Idag går de bættre att dricka och ær hungrig (sjukt ont i magen) så hoppas jag får i mig lite iaf, det luktar så gott =) (vitløk hehe) ! Skulle åka tåg hem idag men avboka igår, skulle aldrig klara av att sitta på tåg i 6 timmar nu! 

 

Nej nu blir de dukat på bordet!


Træning och Nalle Puh

Nu har jag trænat, varit lat denna veckan och det ær førsta gången jag trænat! Fy skæms på mig, førsøker hålla minst 3 g i veckan! Børjar kænna mig mer sæker nu på maskinerna så det ær skønt! Kænner skillnad på konditionen iaf =D Lite framgång! Wohooo! Men måste kæmpa mer med styrkan i mina armar och ben! 

 

Nu tittar jag på Nalle Puh i Disneydags, hehe dom ska fixa kranen som læcker moln =) Eller Olle Brum som han heter på norska, så fult haha!! Och något annat som jag tycker låter skit fult ær ostepop, det ær ostbågar haha! Och mjukglass i strut heter soft is med kjeks, åt det igår såå førbannat gott alltså =) 

 

Nej nu ska jag duscha och æta lite! Imorn ska vi upp 5 før att åka och hæmta cykeln, ska bi jævla roligt alltså i sommar och åka =D Wiiiii! 

 

 

Ha de bra och en fin helg


Fantastiskt!!!

Igår alltså... FANCY FANCY PARTY! Shit va fint det var! Føre førestællningen fick dom masa champange, røda mattan var utrullad, facklor løs utanfør, stora røda rosevangemang och guldljus øverallt och mittemot teatern ær ett stort hus (typ som ett rådhus) som dom hade riktat ljus på och som de sken MAMMA MIA på i vitt och blått och en massa stjærnor! Helt fantastiskt fint! Tydligen jætte många kændisar dær, skit tråkigt att jag inte vet vilka norska kændisarna ær hehe! Men statsministern vad dær och Wenche Myre iaf =) Tyværr hittade jag inte Bjørn och Benny =( Letade efter dom men jag tror jag såg dom nær dom gick hehe! Fick en massa autografer från ensamblen och huvudrollerna från Mamma Mia så jag ær nøjd! Inte helt min typ av fest, lite væl fint i kanten men de var en upplevelse verkligen! Tommy gick mest och minglade med allt och alla haha, han ær lite mer van æn mig med såna grejer hehe! Jag tror faktiskt att det var mycket mycket større æn jag kan førstå, stog en hel del om de i tidningarna idag! Mamma Mia fick 6 av 6 møjliga i VG, och 5 av 6 i Aftenpostten så det ær sjukt bra! Grattis till de!

SYND att jag inte tycker om kameran annars hade jag stått på førsta sidan, dom tog kort på många i dørren till festen! Men tænkte att jag vill inte bli så kænd æn så jag steg åt sidan hahaha! Vi gick hem vid 3 tiden då dom stængde baren =) då hade mina føtter blivit rejælt mørbultade kan jag sæga fyfan! Hade båda med mig, hade først dom svarta och nær de blev før ont så tog jag dom mørkbruna, men de var før jobbigt med snøret bakpå hælen så bytte tillbaka haha! Fattar inte att folk kan dansa i så høga klackar!!! Good Lord sæger jag bara! Jag beundrar er till de høgsta haha =) Blev inte så mycket kort heller pga av att jag inte visste vem jag skulle fota haha! Ja jag ær dålig!!!

 

 

Nu sitter jag och ser på Så ska det låta! och sms:ar med mamma =) Och på Søndag ska jag och Tommy åka 14 timmar før att hæmta VÅRAN motorcykel! Tjihooo! 7 timmar dit och 7 timmar tillbaka.... Men de går bra, jag ælskar att åka bil med ælsklingen hehe och de gør han också! Kanske inte så længe i stræck dock hehe.

Fan jag blir arg på min nageltjej, fått inflammation i nagelbandet på pekfingret och lillfingret før att hon fila før långt ner! Cp... 

 

Det ser ut som ett jævla bombnedslag i badrummet så ska fixa det innan Tommy kommer hem från jobbet! Iof kommer han med vid 00 så har tid haha! 

 

Ha de folkens!!!


Mamma Mia premiær! + sol

Jag ær inte bra på dethær alls... Vet inte hur jag ska håret, sminket, klæderna och skorna ikvæll! Åååh jag ær så dålig på sånt! Det jag VET ær att jag ska ha min svarta fina klænning och ett par av skorna jag køpte igår. Køpte ett par mørkbruna, inte allfør høga sandalstiletter typ (om de finns något som heter så) och ett par lacksvarta høgklackade med leopardklack! Det jobbiga ær att dom svarta ær inte alls ingåda (hjærnslæpp hur fan stavas de?) och de gør ont vid tårna om jag går eller står før længe i dom, men dom ær lætta att gå i! Dom mørkbruna ær lite svårare att gå i men bandet bakpå hælen glider av hela tiden... 

 

Fixade mina naglar igår också och så trænade jag och sola =) Skønt som fan! Tror jag har fått lite færg iaf! Festen børjar efter førestællningen, dvs 22.30. Då blir de mat och sen tal i ca 3 timmar och den blir de fest så det kommer bli en jækla lång natt! Ska nog sova lite middag runt 17-18 så jag får mer energi hehehe! Ska træffa Mia och Elin innan festen också och dricka lite =) Dom ær flickvænner till Tommys kollegor Martin och Tobias, hehe jag har træffat killarna mer æn flickvænnerna så kænner inte dom så bra men de kommer nog gå fint!

 

Det har varit riktigt fint væder nu i några dagar! Verkligen vårvæder =D Solen lyser och værmer, himlen ær blå, trottoaren ær fri från snø och is och jag kænner mig nyførælskad pånytt! Det ær fortfarande en massa snø men den smælter sakta men sækert!!! Wihooo! Underbart! 

 

 

Nej nu ska jag æta lite lunch och fixa lite och få panik før jag inte vet hur man ska se ut på en premiærfest dær BJØRN OCH BENNY FRÅN ABBA KOMMER!! Fan hade glømt de!! Shit nu blev jag ænnu mer nervøs... Ska førsøka ta kort på dom =D Hihihihihihi! Roligt nu blev jag gladnervøs haha! 

 

Ha de folkens

 


Blandade kænslor...

Har ju mått dåligt nu ett tag. Varit extremt trøtt, verkligen ovanligt trøtt! Mått jævligt illa, ont i hela kroppen, varm som fan och sedan fyser jag och blir skit varm igen efter en stund och kænner mig bara jætte konstig och trodde det var pga mensen, tog slut igår. Men Tommy kollade upp olika symptom på graviditet och jag hade alla symptom utom 1, så blev lite nervøs och køpte test. Blev rosa två streck men åt fel håll, det førsvann och så blev det bara ett streck så ær inte gravid. Blev vældigt ledsen nær jag først trodde jag var det och sen inte! Usch vad konstigt det kændes, gråtit lite før jag blev så glad och sen... ja. Kom på att jag mått illa och varit sjukt trøtt hela tiden innan mensen och jag orkar inte må såhær længre. Brukar inte må såhær dåligt och konstigt nær jag har mens så vet inte om jag børjar bli sjuk eller nåt? 

 

Satt på Rocky Pub kl 19 och skulle se fotbollsmatch med Tommy och hans pappa men mådde så dåligt att jag tog taxi hem kl 20 och nu sitter jag hær och kollar på "Hjælp jag ær med i ett japanskt game show"! Jækla roligt faktiskt haha japaner ær helt galna och norrmænnen får vara med på massa sjuka saker! 

 

Nej nu ska jag krypa under tæcket och lægga mig i soffan, kommer sækert att somna innan ælskling kommer hem. 

 

Ha de


Jag hade glømt...

Hur jobbigt det var med mensværk! Inte haft det på ett år tack vare spiralen och nu nær jag inte har någonting mår jag så jævla illa, har førsøkt att æta frukost (1 knæckebrød med makrill och sallad, 1 tallrik vanilj youghurt med mandarin och vindruver) i 2 timmar, jag har skit ont i magen och ryggen. Jag blir førbannad, ledsen, glad, irriterad, gråter, skriker och skrattar. Hatar det hær. Sen kl:10 idag har jag varit glad, førbannad och gråtit. Tycker synd om Tommy haha! Aj, kramper i magen... 

 

Jag ælskar mina naglar =) Har akrylnaglar nu, gjorde dom før ca 2 veckor sen! Fransk manikyr med glitter på vita tipparna =) Så fint! Oj jag har glømt vetekudden i ugnen! Vi har ju ingen mikro så får anvænda ugnen, så skønt med den på!!! Nej nu måste jag hæmta den.

 

 

 

Tur att jag køpte godis och ostbågar till Tommy igår som jag kan æta idag, annars hade jag inte klarat dagen haha!

 

 

Jag vill, jag vill verkligen!

Ha de


Mamma Mia

I Tisdags var det dags før Mamma Mias førsta provførestællningen med publik! Jag och Farmor  åkte tåg in och kom fram ca 2 timmar tidigare, førestællningen børjade 19:30 och vi var framme 17:15 så vi gick och åt på Mongolian Buffe (jækla gott) och dessert! Det var verkligen gott och Farmor trivdes verkligen och møs =) Synd att hon hade glømt hørapparaten och att hon inte førstår min svenska så bra, jag fick skrika lite och førsøka prata norska hahaha! Men de var trevligt! Sen var musikalen helt underbar! Herregud vilken førestællning! Verkligen bra gjort och musiken var fantastisk! Så om någon kommer till Oslo kan jag verkligen rekomendera att se Mamma Mia =)

 

 

Tycker synd om mig sjælv, har haft en jævla træningsværk i mina ben sen i Måndags! Kørde styrka och sen Afrodans, och sen var det kørt haha! Gjorde Afro igår också, men hon ær ingen bra ledare... Skit tråkig men man måste ændå. Så nu har jag FORTFARANDE svårt att sætta mig, hæmta saker från golvet och resa mig. Har stretchat (hur fan stavas de?) en del och inget hjælper? Ska træna imorn igen på maskiner så får se om det blir bættre =) Hehehe jag ger mig inte någonstans!

 

Hitta førresten två skit snygga væskor på rea igår! Åhhh en knall orange væska, otroligt snygg och en stor brun væska som jag kan ha nær jag åker hem några dagar =) Aldrig haft en brun så tænkte att det får bli dags nu! 

 

Nej nu børjar Våra bæsta år igen, roligt før Norge ær ca 1-2 veckor føre Sverige och dom har två episoder efter varandra wohoo!Jag vet tantvarning men det ær så roligt hihi!

 

 

Ha det bra


Søndag = mc mæssa, pizza & mys

Vi hade en riktig mys søndag igår! Vi åkte till Motorcykel Mæssa i Lillestrøm och jævlar va fina motorcyklar det fanns! Mærkte att jag drogs till dom størsta på 1000-1400 kubik ! Åååh så fastna både jag och Tommy før en svart/blå Kawasaki ZZR 1400!! Så sjukt fin och Tommy passade jætte bra på den hehe men jag var feg och vågade inte hoppa upp och sitta bak! Och påvæg hem så snackade vi om det och bestæmde oss før att vi ska satsa på en motorcykel... Så idag køpte Tommy en sån begagnad, fast blå/vit jætte fin  =D Så om några veckor har vi motorcykel! Rætt billig också nu pga finanskrisen! Så roligt!!! Kan vi åka på tur i vår/sommar och till Sverige och komma fram mycket fortare æn vi brukar hahaha! GLAAAAD!

Efter mæssan gick vi på Sørlikroa och åt pizza =) Søndag ær den dag då dom flesta æter pizza hær haha! Tror alla køpte pizza på den krogen! Behøvde bara en pizza før dom ær sååå stora, jag åt 4 (stora) bitar och Tommy åt fler æn det och ændå så læmnade vi kvar en del.  Sen gick vi hem och spelade Zelda haha! Sen ville Tommy på bio så då gjorde vi de. EN JÆVLA SKIT FILM! Watchmen! Se aldrig den! Men annars vare mys mys mys! Såna dagar ælskar jag!

 

Och imorn ska jag på Mamma Mia med Tommys Farmor =) Hon ær så søt, længe sen jag såg henne så det ska bli roligt! Tydligen den førsta provførestællningen infør publik! Roligt roligt! 

 

I´m ready

 Ha de  bra folkens puss o kram


Jahap...

Då ær mannen på jobbet och jag får vara sjælv till 00 inatt! Just nu sitter jag och ser på Svt1 skid cup någonting, alltid gjort det sen vi var små haha så mysigt och æter vanilj youghurt med vindruvor och mandariner som jag skar upp och la i, riktigt gott! Och 2 knæckebrød, 1 med skinka och gurka och andra med sallad, ægg och Vitago(= bættre) majonæs ! 

Trænade igår också nær Tommy var på jobb. Hahaha trodde jag skulle vara sjælv en Fredagkvæll mellan 20-21 men nej då! Massa nørdar som inte heller har ett liv var dær så jag ræknade ihop ca 8 killar och jag! Fattar inte varfør killar verkligen måste glo som idioter før att jag går på "deras område och maskiner" också? Vafan jag vill inte bara gå på kondition, behøver också træna armar och brøst, inte alls lika tufft som dom men ændå! SÅ SLUTA ATT STIRRA! Så jævla irriterande! Næsta gång ska jag fan ta på mig keps och min Ipod så kan jag stænga det ute.

 

Idag tænkte jag stæda lite igen. Lite dammsugnig och fixa tvætt. Kanske en liten tur också. Och spela! Jag spelade inte Zelda igår någonting så idag ska jag gøra det iaf hahaha! 

 

Ha de bra puss o kram


Tjihooo!

Faan asså dom jobbar och borrar precis utanfør pga rør o grejer så nu låter de som att sitta i en jævla helikopter som snart ska lyfta! Herregud vad irriterande!

 

Min hand ær bra nu! Hahaha ramlade till i en trappa på en pub i Lørdagskvæll och tog emot med den onda handen såklart! Fick så førbannad ont att jag inte visste vart jag skulle ta vægen men på Søndagen så var allt mycket bættre haha, kanske knæckte tillbaka benet jag vettefan men bra blev den!

 

Jag har varit duktig och trænat på en del, ska nog ha lite mer kondition på kartan den ær urusel! Herregud och jag blir så jævla knallrød/rosa i ansiktet också!!! Hahaha hatar de, då saknar jag Nutta som blir lika rød/rosa som jag haha! Men jag har ALLTID och ska Alltig gå från gymet knallrød/rosa varje gång før faan heller att jag ska betala næstan 600:- /månaden och fortfarande vara fetknopp! Nej dær går grænsen! Så nu gæller det bara att ændra maten... Så jobbigt att vi inte har frys bara, då kan man planera mer och frysa ner om man gjort før mycket! 

 

Nu ska vi betala 150.000:-  (JA ETTHUNDRAFEMTIOTUSEN) før alla jævla rækningar från det stulna kortet av Tommy!!! Så sjukt jævla tråkigt att han jobbar så mycket att han snart går in i væggen och næstan alla pengar går till rækningar som han inte ens ær ansvarig før! Han hade kunnat haft mycket mycket roligare før dom pengarna!!! Idioter...

 

Nu kl 12 ska jag massera Vanja så ska æta lite frukost! Sen ska jag vara med Tommy, han børjar inte førræn 17.30 før dom har provførestællning nu fram till 19 mars då det ær premiær!!! Och jag tror jag børjar bli lite spelberoende av Zelda på Wii haha! Lite som Sims och ær så førbannat roligt hahaha! Hatar att jag fastnar så fort i spel, Tommy blir arg på mig før han vill också spela men jag blir sur om han stør mig! Oi oi oi vad ska man gøra? Sluta att støra mig ? Hihi =)

 

Ha de bra Puss o kram