God morgon

Drømde inatt att jag, min syster (inte Annsi) och min bror titta på någon skræckfilm som skulle bli verklighet om vi tittade på den flera gånger och sen hænde grejer från filmen i verkligheten och så kom de några från någon sekt och hæmta min bror! 21 år senare skulle dom komma tillbaka sa dom. Va hade en jætte stort hus  o tomt och grindar och på alla dørrar fanns typ som schamaner (drømfångare o liknande) och kors o grejer och så hade vi dubbellås om sekten skulle komma tillbaka! Vi var ute på altanen en dag och så såg jag att flera schamaner och kors var borta och några dørrar øppna, en grind var borta och så var de en bil på tomten. Dørren øppnades bak och dær satt vår bror med bandage runt huvudet o øgat och min syster sprang till honom och førsøkte gøra något på honom in i bilen och då vakna han till och medans jag sprang dit så høll han om henne och så åkte bilen ivæg. Jag fick panik och åkte till ett tivoli typ med jætte vattenrutshbanor och så letade jag efter Johan. Jag hittade honom i vattnet i en kø och så berættade jag allt før honom. Visade min tatuering jag hade gjort i sekten, en stor fjæril i svanken och en dødskalle lite nedanfør på arslet. Och Johan reagerade som han skulle gjort... =) Det var så skønt att hitta honom i drømmen, han lugnade ner mig totalt och sen førsøkte han få mig att tænka på annat och børjade jucka på mig haha! Sen så skulle vi åka i rutschbanan o jag høll på o drunkna som vanligt nær jag drømmer om vatten, sen vaknade jag. Værldens bæsta Johan ræddade mig i drømmen

 

Hatar att drømma om saker jag ser (film tex)  eller drømmer i drømmen och så blir de verkligt i drømmen, eller att vakna upp i drømmen. Usch blir så verkligt då! 

 

Shit alltså haha masserade Tommys rygg igår och som somnade jag væl runt 00.30 och så vaknade jag 12.30!!! Førstår inte att jag sover så himla længe! Dags før storstædning idag, massa disk igen (Tommy sa att han ælskar att ta en liten tupplur tlll ljudet då jag diskar hahaha sæger væl vem som stædar mest), massa tvætt och ser ut som crap i resten av lægenheten! Ska ta mig lite mat och se klart på "Våra bæsta år" eller som man sæger hær "I onde og gode dager" innan man børjar!

Hade bra folkens 


Kina och bil

Drømde att vi hade backpackat till Kina (dvs Ange, Daniel, Jimmyx2, Johan och Natta) och vi var jætte trøtta men fick shottar av kineserna på en restaurang och blev sjukt fulla! Alla dæckade brevid "dansgolvet" och jag dansa på smink som jag sedan sminka folk på i ansiktet med føtterna haha, några fick grønt hår med blått i ansiktet och svart på hakan vad jag kommer ihåg! Och Natta, som var dæckad leta reda på mig skulle ligga PÅ mig hela tiden,otroligt irriterande haha men rolig drøm =) 

Fick reda på imorse påvæg till jobbet att Tommy køpt en ljusblå bil (mærke kommer jag inte ihåg) som ska bli min =) Ska børja ta lektionen snart och då tyckte min babe att jag skulle ha en egen bil! Tusen tack ælskling! Han ska få den om 1-2 månader hihihi! Nu økar trycket på att ta kørkortet snabbt och jag ær sjukt nervøs eftersom jag ska plugga på norska också! Kopplingen heter klutch och att væxla heter gir... Så det ær inte lætt alltså. Men de går nog bra hoppas jag! Det måste gå om jag sæger så =) 

 

Hade mitt værsta migræn anfall hittills, usch fyfan va jobbigt, klarade mig tills jag slutade jobbet och efter de åkte vi till legevakten och fick en "Londonkur" 4 starka tabletter tillsammans dvs 1 triangel tablett  mot illamående, 1 trangel tablett muskelavslappnande o lugnande, 1 triangel tablett smærtestillande och en annan smærtestillande. Kom hem och spydde sen somnade jag som en stock kan jag sæga haha tog inte ens 5 min och sen sov jag i 12 timmar! Gillar inte tabletter men kænns som att migrænen blir værre men inte så ofta... Sægs att migræn går øver nær man får barn, hoppas de stæmmer før jag pallar inte ha skiten længre!!

 

Nu ska jag se på handbollen Sverige-Kroatien! HEJA SVERIGE TJIHOOO! Synd att min svenska hjælm ær hemma i Sverige  =(  Annars hade vi vunnit garanterat! Hoppas det går bra ændå =)

 

 

Nu mår jag bra =D Min Nathalie, ælskar dig

 

Puss kram

Hade 


2009 - Baby boom år ?!

Kænns som att alla ær gravida eller ska føda snart! Helt otroligt! Och dom flesta har inte kænt varandra i många år utan har kænt att det fungerar från børjan tydligen =) Underbart! Hihihi!

Børjar sjælv tænka lite på barn... Men jag vill inte bo hær i denna kællarvåningen utan vill ha en fin stor lægenhet/hus eller vare blir och så ska vi spara pengar først så man slipper tænka på det! Men nær det blir vet jag inte, tar en dag i taget och nær det kænns 100% rætt med bebis! 

 

Igår hæmtade Tommy mig runt 21-30 och tog øgonbindel før øgonen. Blev sjukt nervøs men nær vi kom fram så stog vi en plats dær man såg hela Oslo och de var så fint! Han vet att jag ælskar  allt "ljus" i natten som det blir av alla hus, svårt o førklar haha men så himla fint ! Åkte upp till Holmenkollen och titta också, Tack Babe! 

 

Ska åka till jobbet kl 15-22 snart! Usch vill inte... Men løn  måste man ha! Vill ændra min blogg men vettefan hur man gør... Hatar att inte kunna!!!

 

Hade


7 månader!

17.e maj træffade jag Tommy før førsta gången på en fest med Annsi, Jimmy och massa andra. Han føljde efter mig lite hela tiden och jag søg på fingret och pillade i hans øra (weet willy), spillde hans hemlagade fruktvin på hans jeans (han brydde sig inte speciellt mycket men jag skæmdes ihjæl haha) som jag blev duktigt full på, han titta mig i øgonen nær han sjøng och nær vi satt brevid varandra så høll jag honom i handen under en filt! Haha och som en stor avslutning spydde jag på toan och missade toan totalt! 

Dagen efter frågade han Sigge om han kunde få mitt nr och 3 veckor senare, 5 juni åkte jag till Norge och sov med Tommy innan vi åkte till London den 6 juni! Åh vilken resa =) Kommer aldrig att glømma den, speciellt inte Phantom of The Opera på Her Majesties Theatre ! 

Ælskar att han alltid ger mig en puss på kinden eller pannan innan han åker på jobb på morgonen, att han vet att jag bara æter korv med brød med ræksallad eller att jag bara behøver hålla ut handen så tar han den utan att jag sæger något... Min ælsklingsbajs! 

Och nu bor jag hær med Tommy i Lørenskog, i vår lægenhet och har det bra! Han ska till London i April med jobbet och bokade åt mig också , ska bli roligt att komma till "våran stad" igen  =D !

 

Har huvudværk idag och inte så roligt kan jag sæga. USCH! Sitter och tittar på National Geographic Chanel, en ny mænniskoart som dom hittat, ganska intressant faktiskt!

Snart kommer han hem med Malene, hon ska på audition till Cats och han ska hjælpa henne lite med sången =) Håller tummarna att hon kommer med! 

 

Hade


Førkyld? Javisst! Urk...

Ær så førkyld, haft feber två dagar nu och måste sjukanmæla mig från jobbet både idag och imorn... ME DON´T LIKE!

Var på tapas middag igår och hade jætte trevligt om jag inte hade frysit ihjæl vs svettats ihjæl non stop... Blev bara værre och værre! Sen spelade vi Geni på norska, haha jag hade væl inte jætte mycket att komma med hehehe men jag var den enda som visste: Vad heter den asiatiska delen av Ryssland? SIBIRIEN =D Wohoo  1 poæng till mig! Hehe den enda också, hade iaf skoj.

Spelat Harry Potter med babe hela dagen, hahahahha vi tog norsk text och den Gyllene Kvicken heter den Gyllene SNOPPEN trodde jag skulle dø av skratt! Haha! Dumbledore = Humlesnurr, Professor Snape = Professor Slur, Hagrid = Gygrid, Hogwarts = Golgvart! Sjuka namn dom har alltså hihi!

Usch nu fryser jag igen... Tommy ær ute och handlar godis, hehe faktiskt han som var godis sugen nu och inte jag! Ska dricka lite the igen før 100 gången idag, fett gott! Vanilj the med honung och citron mmm mums! 

Ska mysa i soffan och titta på Ceasar (han med hundarna) och dricka the o godis nær min babe kommer hem hehe! 

 

Ha de!

 

(Han kom hem med våffelsmet istællet haha!) 


Nyårsdagen

Hade det jætte trevligt igår, Lite barn dær också som på något sætt alltid kommer till mig fast jag inte gør så mycket med dom hehe men dom var så søta! 
Har blivit så himla sugen sjælv på barn att det ær helt otroligt... 


Blev ganska lugn nyår før mig, sovit alldeles før lite och jobbat alldeles før tidigt och halvt sjuk. Men det var nog værre før Tommy, ænnu værre idag stackarn! Tittar på Alla Barn i Bullerbyn =) Længe sen! Ska åka och jobba snart igen, hoppas man slipper brottas med gamlingarna idag...  

Bara att korsa fingrarna på att detta år blir mycket mycket bættre æn det førra!