Lørdag eftermiddag

Varit hos syrran sen 8 imorse! Tittat på skor och solat innan hon gick till jobbet. Fanva fina skor vi hitta, klart att dom jag tyckte var skit fina och som passade mig kosta mellan 1000-3000:-!!! Men jævlar vad fina! Och jag kunde faktiskt gå i klackar =D

Nu har jag legat i soffan och sett Sex and the City filmen, den var riktigt bra enligt mig! Under filmen hade jag Vincent vid føtterna och Wilma vid hænderna som slickade fingrarna haha! Sedan la hon sig brevid Vincent (dom låg typ  sked) och tvætta honom, sen bytte dom! Fett søta haha! Sen fick dom ryck och børja jaga och bita varandra igen! Aldrig lugna vafan hahhaha! Ska vara kattvakt nu nær Annsi ska åka på kryssning med jobbet från Søndag till Tisdag!


Shit har sån træningsværk i benen idag! Och ryggen, på sidan av magen och brøsten! Ska vila till Måndag sen ska jag køra Afro dans wohoo! Dom har børjat med førra veckan och ska ha det i 8 veckor! Fett kul! Ælskade det i Sverige! =)


Nu sitter jag hær och væntar på att min kærlek ska komma och hæmta mig så vi kan åka hem! Ska gøra rækpaj idag haha! Och vi satte upp våran brevlåda idag, kl 7:45 hihi =D Ælskar nær Tommy sæger: VI BOR ÆLSKLING!!! Ja... Det gør vi verkligen... =) Och jag ælskar det totalt!


Ha en fin helg før de ska jag ha!



Tjiho jag ær så bra!

Først och fræmst ska jag skælla! Min kæra pojkvæn væckte mig runt 7 genom att picka mig i pannan, han tycker det ær mysigt att jag ær vaken så han får sællskap på morgonen innan han åker på jobb. Roligt før mig att vakna skit sur och vara det tills han åker och efteråt också før den delen!

SLUTA RING MIN POJKVÆN OCH SÆG ATT JAG HITTAT NÅGON ANNAN?! Herregud har ni inget liv? Du/ni vem det æn ær sluta och håll på! Det ræcker att du/ni tagit Tommys kort och stulit øver 50.000:- (JA det har blivit så mycket) och skrivit upp han på abonnemang hos olika operatører så vi får massa rækningar från dom också! Detta har h¨llt på sen 26 juni-08 førfan! DET RÆCKER NU!!!!!!!!!!

 

Så, skællt klart!

 

Igår hade jag ett underbart humør! Skrev in mig på Sats, handla nya gardiner till sovrummet (ångrar att dom var ljusa før ær de ljust kan jag inte somna om) och så handla jag massa mat! Sen gick jag o træna på Sats =) Blev Flyt&Pilates + att jag trænade lite på maskinerna efteråt! Så nu drar jag igång på riktigt, så himla skønt! Duktigt gjort med tanke på att jag aldrig trænat på maskin førut! Kænde lite på dom =) Ska træna på maskinerna idag också, efter att jag skrivit ut lite papper och grejer på Biblioteket och læmnat CV till ett ældreboende hær i Lørenskog! Den som ringt mig før någon dag sen om jobb, det boendet ligger 4 mil hærifrån! Hon sa en liten bit norr om Lørenskog! Haha så det kan jag droppa totalt, palla jobba natt och sen ha 1h o 30 min - 2 h att resa! 

Nu ær jag hungrig och trøtt.... Skit! Ska æta lite och se om jag kan somna om lite. Hatar att bli væckt nær jag kan sova længe!!!

 

Hade puss o kram

 


Oj hær går de undan!

Ær hemma och ær sjukskriven några dagar till, tror jag får gå tillbaka och se om jag kan få længre sjukskrivning før jag ær inte bra i handen æn på långa vægar!

Tommy har tjatat på mig att jag ska søka jobb så jag søkte 1 (!) jobb idag på något hem før utvecklingsstørda en liten bit hærifrån, nattvakt 70 % och det var bara før att søka så han inte tjatar men tror ni inte att dom ringde mig någon timme senare haha! Hon sa att dom var intresserade av mig men om de kommer någon som har erfarenhet av att jobba med utvecklingsstørda så ær ju den personen en prioritet MEN hon frågade om jag var intresserad och om hon kunde få ringa tillbaka till mig =D Wiiii så roligt! Behøver nog inte vara arbetsløs! Lite tråkigt bara att det ær natt nu nær Tommy bara ska jobba kvæll och inte så længe... Får se ska søka på ett ældreboende hær i nærheten också och vill dom ha mig så tar jag dom! Bara 15 min att gå och det ær ju perfekt!

 

 

Hihi sitter bara och ler nu =) Håller på att stædar idag, tvættar och diskar och nu tænkte jag faktiskt dammsuga lite! Lite læskigt med tanke på att proppen har gått varje jævla gång vi dammsugit men nu har vi lite væl mycket dammråttor och jag ær livrædd att spindlarna bygger bo i dom haha! Usch fyfan! Inte sett några spindlar på ett tag nu vilket ær sjukt skønt faktiskt! 

 

 

Jag ær riktigt glad 

Hade folkens


Hur lyckades HAN?

Skrev ju tidigare att Tommy haft skit ont i ryggen, han fick ondare på jobbet igår och åkte till akutten! Och dær konstatera dom att han har brutit 2 revben! Och han har haft det några veckor han med, har før mig att nær jag fick ont i handen så børjade han få ont i ryggen... Helt otroligt att vi lyckades bryta något samtidigt utan att veta om de haha! Men stackarn har sjukt ont och fick inga smærtestillande och måste verkligen jobba jærnet nu! Igår blev de 13 timmar... Men han får mina smærtestillande istællet før jag tål dom inte. Blev dålig igår, trøtt hela dagen och illamående så jag trott jag skulle spy så åt næstan ingenting igår. Och det var pga tabletterna, hatar att jag ær øverkænslig mot alla tabletter! Kan knappt ta alvedon utan att somna hahaha! 

Just nu tittar jag på I gode og Onde dager = Våra bæsta år. Ska nog spela lite MarioRally hahaha jævlar vad jag skrattar nær jag spelar, de hænder tusen saker samtidigt och man vet aldrig om man vinner eller førlorar! Man ska få tag i olika boxar och dær i finns olika saker som gør att man blir førminskad, får blæck på rutan så man inte ser något, man blir puttad ur vægen, man kan bli en kanon så man kør alla ur vægen och leder m.m ! Skit kul!

Nu pratar jag med Olive på telefon! Hahaha ælskar att prata med henne =) Så himla go tjej!

 

Hade puss o kram 


Hur lyckas man?

Var rætt trevligt i Åmål nær man væl kom fram. Snøstorm, skit vægar och bromsar som pløtsligt inte ville fungera længre gjorde att de tog lite længre tid æn beræknat! Blev lite væl dragen på Jæger bara haha =) Flyttade soffor, tv och data i en 9 sæters bil imorse och idag runt 15 så var vi framme och lastade ur allt. Fick bæra en soffa och fick grymt ont i handen!  

Var på middag hos Tommys mormor och morfar efteråt =) Soppa och semla till efterætt, sjukt gott! Åkte till legevakten = akutten pga handen och væl framme fick jag konstaterat att jag har brutit något ben i handleden, dærav smærtan. Roligt roligt så nu ær jag sjukskriven till 27 februari! Var dær från 18-22 ca... Har jobbat i 3 veckor med brott i handleden, det ær rætt duktigt gjort om ni frågar mig, och så får man kicken som tack! Fan asså... Så nu har jag en aluminiumskena runt handen så jag inte kan røra handleden... Suck o støn, fattar inte hur jag lyckades med något sånt på jobbet? Nu får jag gå hemma en vecka och sega, en ær de løning!!! och blir de inte bættre så måste jag tillbaka, har benet grott fel så måste dom knæcka upp den och gipsa! Och med min jævla tur så blir de nog så, hoppas inte! Tur att det var vænster handen iaf! Ska bli intressant att berætta før chefen att mina sista dagar blir jag sjukskriven. Och hon som redan ær grinig på mig. Bajs. 

 

Stackars Tommy har cp ont i ryggen,  kan knappt gå! Usch så jag masserade lite och tryckte och då blev de bættre så ska massera lite till igen snart! Ær såå trøtt nu... McDonalds før andra gången i Norge (de enda som ær øppet så sent), hade bara babyspenat, bakad potatis, morøtter, och massa pålægg men inget brød  hemma haha! 

 

Roligt att prata med Nutta igen hahaha! Så kul o høra humørsvægningarna från skrik till skratt haha! Saknat det =) Ska på Mamma Mia 10 mars också på provførestællning, innan premiæren. Haha Tommys førældrar ska på premiæren och jag ska på premiærfesten efteråt! Hihi så måste ha en riktigt fin galaklænning! Ær sugen på en elfenbensvit klænnining med smala axelband, gæller bara att hitta en sån också =) .... 

 

Nej nu får Tommy data abstinens brevid mig så får sluta nu!

 

Puss o kram God natt


Jævla fucking skit Åmål

Dit ska jag ikvæll! Tommy ska hjælpa en kollega på jobbet att flytta hit från Åmål och jag ska med! Blir hæmtad efter jobbet ikvæll och så ska vi hem igen imorn! Blir inte længe men ær ledig o tråkigt och vara sjælv så længe utan Tommy =) !

 

Spelade boxning och tennis igår flera timmar i stræck så jag blev helt svettig haha! Och i morse hade jag træningsværk i brøstet och ryggen haha! Spelade lite till idag, måste kommit i en svacka før nu førlorar jag hela tiden! Blir skit irriterad på de!!! Just nu har jag ætit lite mer paj och sallad, fan så gott! Ska kanske gøra avocado och rækpaj imorn eller på Måndag! Mmmmmums! Sitter och tittar på Familjen Adams haha længe sen jag såg de! Usch Har så himla ont i handen =( från handleden upp till knogarna! Blir inte bættre heller... Fan! 

Ska duscha snart men innan ska jag æta lite kex och vitløksost med vindruvor =) 

 

Ha en fin helg allesammans! Puss o kram


Spindlar och paj

Jag vill flytta. Ær så jævla mycket spindlar hær och jag får panik! Satt en skit stor spindel på hallvæggen och jag, som var ensam, vågade verkligen inte gå førbi så jag fick vara i køket! Och de enda jag kan laga ær kladdkaka och nu har jag lært mig laga kycklingpaj med spenat, vitløk och tomat! Fan va gott de blev =) Sen nær allt var klart så var spindeln borta... KUL! Skulle fixa tvætten och då sprang de en spindel från handduken på golvet in under duschen och jag børjade gråta i panik!

Fick sån panik, trodde min fobi gått øver lite med hær har den blossat upp mycket værre! Kunde inte sluta gråta på flera timmar, tænkte på jobbet jag førlørade så jag græt ænnu mer, tænkte på att jag knappt ser Tommy nu nær han jobbar mycket och att jag kænner mig så ensam då så jag fortsatte att gråta, sen tænkte jag på att jag inte orkar stæda hela jævla tiden så jag græt mer. Sen brøt jag typ ihop før jag kænner mig fet och æcklig før jag inte har trænat på hur længe som helst! Hehe stackars Tommy fick trøsta mig hur længe som helst... Inte gråtit på længe så det var dags med andra ord.

 

Men ska søka nytt jobb, fixa med mina naglar och skaffa træningskort på Sats imorn! Får ganska mycket løn nu hoppas jag också, jobbat extra en del och natt! =D Lite shopping då! Ska førsøka se lite mer positivt på saker och ting!

Nu ær jag lite hungrig, ska æta Italiensk sallad på smørgås och ægg! Mums! Hehe æter allt till de, skinka, avocado, ægg, salami, gurka! Och Tommy tycker jag ær skit æcklig som blandar hehehe! Men de é verkligen så jævla gott!

 

I Tisdags (tror jag) fick jag en sen Alla Hjærtans Dag present av Tommy, Wiie! =D Så vi håller på och spelar SuperMario Rally haha så roligt før jag leder jæmt och Tommy førlorar jæmt vid mållinjen! Han blir så sur! Likadant med bowling! =) Ska nog spela lite snart efter frukost och The Simpsons! 

 

Puss o Kram


Fyfan alltså...

Inget mer jobb efter 28 februari! Chefen har anställt 2 nya som ska vara efter mig 31 mars och hon gillade inte att jag varit sen max 3-4 gånger på 5 månader (!) PGA TRAFIKEN, och då tyckte hon att jag skulle sluta en månad tidigare för att det inte funkar att jag är sen såååå ofta och att jag ska söka nytt jobb närmare så jag inte blir sen! Herregud alltså! Fick en chock! Det var trafik kaos igår och satt fast i 1 timme och kom 20 min sent då hon sa detta till mig... Ok om jag har gjort något fel men de har jag verkligen inte gjort och det vet jag! Mina kollegor och patienterna tycker bra om mig och jag älskar att jobba där men chefen har varit konstig mot mig på sista tiden och jag har ändå tänkt o sluta helt efter sista mars men ändå! Så har världens huvudvärk idag och sjukt stel i nacken...

Det positiva är att jag kan ha naglar igen hihihi, men då blir de nog kanske jobb inom klädbutik ett tag! Litet avbrott i jobbet och alla rutiner!

Är hos syrran och äter lite godis... Hon skulle säga hejdå till en kompis som skulle på semester 1 månad i Afrika och när hon kommer tilbaka ska vi göra paj! Gott! Pratar med Olive på telefon, hehe hon är så söt! Alltid lika roligt o prata med henne =D Nej nu ska jag vila lite innan Annsi kommer hem igen!


Puss kram på er

Såå sugen på...

CHOKLAD!!! Åh jag vågar inte gå ut før då kommer jag att køpa choklad och coca-cola MUMS!!! Så jækla gott! Ætit kefir=fil, musli till frukost, pasta till lunch och middag 2 kycklinglår... Men vill ha godis något så fruktansvært! 

 

Var hos gynekologen idag, Tommy fick følja med in hehe! Hon va skit mysig! Ska gå dit næsta gång jag behøver hjælp! Var så nervøs men de gick bra. Trodde jag skulle svimma nær jag reste mig upp haha jaa jag ær larvig men vafan jag trodde jag skulle få mycket mycket ondare! Och som vanligt så sæger dom nær jag sitter i stolen : "Och kom liiite længre ner i stolen"... Hon tog cellprov också, aldrig gjort de men hon sa att man ska gøra de vart 3:e år! Så de ska jag komma ihåg, vill inte ha livmoderscancer men får man de så ær de bra att upptæcka tidigt... Hon fråga om jag ska något preventivmedel och nær jag sa att jag inte trodde det så blev hon skit glad och sa att vi struntar i det och låter naturen skøta resten, hahaha och att vi ska anvænda kondom! 

 

Så nu sitter jag hær framfør tv:n och Charterfeber hihi længtar utomlands! Blev dålig nær jag kom hem så sov ett litet tag och vilken underbar drøm jag hade! Drømde att jag hade fått barn men jag kom inte ihåg att jag føtt eller varit gravid men de gjorde ingenting før han var så søt! Åh vilken fin baby! =D Fick en så skøn kænsla i kroppen nær jag såg på honom och høll honom i famnen. Hade badat honom och hade virat runt ett vitt badlakan om honom =D Åh nu længtar jag något så jævligt efter barn!!!!

Undrar om jag inte ska ringa Tommy och fråga om han inte kan køpa en chokladkaka till mig HAHA! Engelsmænnen ska hem idag från teatern så han ska ut och dricka med dom sista kvællen, undrar nær han kommer hem hehhee blir nog lite o dricka! Dom ær så trevliga allihopa! Tur att vi ska træffa några i London nu i April, ska æven træffa Nina Winter dær! Hade ingen aning om att hon varit Aupair i England i øver 1 år, længe sen jag såg henne så det ska bli kul o træffas igen =D !! 

 

Ska fixa med tvætt, disk och bædda sængen. Skit grejer men skøn o ha det fint før ær inte hemma førræn på Søndag efter kl: 22 sen igen! Tommy har bokat hotell åt oss på Alla hjærtans dag så det ska bli mysigt! Ælskar hotell och han också hehe! Jobbar på dagen imorn och sen kvæll på Søndag så det går bra! =D Vill bara ha några timmar med min ælskling, han jobbar så sjukt mycket nu och det blir så lite tid till oss, men de kommer att bli bættre snart nær de børjar o lugna sig på jobbet. Hoppas jag haha!

 

Nej de blev ett långt inlægg detta! Ha en trevlig Fredagskvæll allihopa! Puss o Kram 


Tænker tillbaka i natten

Lyssnar på Israel-over the rainbow och ser på bilder från Magaluf och saknar alla... Mitt hjærta gråter och tårarna rinner. 

 

 

 

I see friends shaking hands and saying How do you do? They really mean I love you


Melodifestivalen!

Hade inte en aning om att det var dags igen førræn min pappa sa det før ca 1 timme sen! Haha ælskade Emilia nær jag var liten, så himla skøn røst =D Och Alcazar (stavas de så?) woooho!!! Æntligen lite schlager med i det hela! Lite tråkigt o se det sjælv men Tommy kommer hem snart, slutade tidigt idag! Ledig imorn och Tommy frågade om jag ville måla ett rum på teatern så det ær min plan æn så længe. Han jobbar ju imorn och alla affærer ær stængda så inte så mycket att gøra haha! Tycker om att måla också så det går bra =)

 

Carolin af Ugglas ær nog den fulaste mænniskan jag vet om alltså... Men hennes album av Janis Joplin ær grymt bra faktiskt, inga andra av hennes låtar tyværr!

 

Många manliga dansare æn så længe, det gillar vi hihihi! Skøn stæmning verkar de som på tv =) Førsøker o hænga med dær! Hon som ær værd ær rætt rolig, inte alltid som hon verkar tro!

 

Mina favoriter nu ær Nina - låt nr 1 ? , Jonathan - Welcome to my life, Emilia - You´re my world och Alcazar - Stay the night

 

Puss puss kram på er 

 

 


Inte igen

Orkar inte bli førkyld igen!! Faaaan! Alla på jobbet går på knæna før att alla ær sjuka, fan har inte haft rast på flera dagar och blir bara sæmre!

 

 

Haha inatt drømde jag om Mosshagen, gjort de mycket på sista tiden nu. Annsi hade gjort mat d.v.s. korv med brød =) Jag letade efter ketchup och ræksallad och hittade en jævla massa korv med brød som hon hade lagt i kylskåpet men dom hade hon haft senap på och de æter inte jag! Som tur var hade hon gjort några utanfør kylskåpet utan senap som jag åt. Men jæklar vad med korv vi kæka, hela familjen haha! Och så hade vi en præst som bodde bredvid oss men han skulle flytta och en annan præst skulle flytta in, mamma var fett jækla nyfiken granne och blev irriterad nær dom prata om att ringa på hos præsten, før då kunde dom væcka honom om han sov haha! Vi stod utanfør huset och jag førsøkte få uppmærksamhet bort från præsterna och sa : "Har du sett solnedgången? Molnen ser ut som en svan!" Och nær jag vænde mig om fick jag se den vackraste solnedgången i mitt liv! Såg ut som en jætte stor svan som døk in i ett hav av rosa, gult och orange! Fan va stort de var! Øver hela himlen! Mamma brydde sig inte utan sa : "Ja jag vet, men titta nu væcker dom han snart, stackars præst!" Sen gick vi in och åt korv med brød igen haha!

Ibland ælskar jag mina drømmar, iallafall nær jag drømmer om gamla stællen som betyder mycket som t.ex. Mosshagen (bodde dær i 10 år) eller fina saker som hænt! 

 

 

På tal om mat har jag æntligen gjort tacos! Mums! Varit sugen på det sen jag flyttade hit hahaha ca 5 månade snart! Blev med svinkøtt (ska vara sundare), rømme = græddfil typ, avocado, tomat, majs och sockerærtor! Men åt før mycket tror jag 2 st skal och 1 st wrap, jævla ont i magen nu. Tænkte mysa med ælskling med tacos, coca-cola, chokladglass och honungsmelon men han slutar inte førræn 23 så... Får æta sjælv igen, men de går bra faktiskt. Inte rædd hær =D Kænns bra, inte så fint men vi gør de bæsta av det vi har och vi trivs båda två som fan! 

 

 

Ska ta ut min spiral FREDAG DEN 13... Usch nervøs som fan, ska jobba 7 timmar efteråt om jag inte får ledigt (tror inte jag får de). Och Nutta var med mig nær jag satte in, kunde knappt stå utan fick ta taxi hem från Centrum (tog ca 5-7min o gå till mig) knapra jævla massa tabletter och ligga i flera timmar... Vill verkligen inte, vågar inte men har problem med skiten! Hoppas jag får bedøvning eller så får jag kæka starka smærtestillande før de ska vara værre o ta ut den! Då kommer jag att dø! Buhuhæææ! Nej nu ska lægga undan maten och gøra ordning tvætten!

 

Ha en fin kvæll