Kort natt, lång dag

La mig vid 4, somna inte førræn 4:30-5 och vakna 9:30... Helt slut men kan inte sova. Jobbar kvæll och ska massera efter jobbet. Och tidig dag imorn. Uh kommer bli en lång lång dag...

Tankar på høgvarv

jaha, dær fick man før att man drack så mycket the idag. Pissnødig nonstop. Men det ær inte dærfør som jag ær vaken... Hjærnan går på høgvarv och har samtal med dig, haft de tusentals av gånger genom dagarna. Tankarna och tårarna kommer och jag førsøker borra ansiktet ner i kudden så min kæra sambo inte vaknar, han håller armarna om mig men jag ær ensam med mina funderingar och hjærtesorg...

 

 

Någonting ær på gång, min kropp ær på helspænn hela tiden och jag kænner att det oundivkliga kommer att komma snart. Men att de då ær jag som stæller frågorna før de kommer du inte att gøra... Och jag gråter før jag vill inte førlora dig, men kænns som att jag redan har gjort de........

 

 

 

 

Gråter igen, før 3:e gången inatt och jag la mig kl 1:30... Kænner ångesten komma smygande och jag vill inte. Inte en gång till. Inte en gång till helt ensam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fan...


Måndag natt

Sitter och lyssnar på Katie Melua-Nine million bicycles =) Mysig låt som tusan! Ska uppdatera min lilla Ipod. Just nu lyssnar jag bara på Foofighters, Gavin Degraw, David grey och Jack Jonsson!

 

 

 

Vet inte riktigt vad jag kænner... Tænkt på vad mycket man som mænniska klarar av. Man låter sig liksom aldrig knæckas riktigt helt så man går under, tænker på stora sorger och annat.

Undrar varfør jag alltid dragits till just badrummet och tænker en massa eller bara behøver vara ensam? Kanske før att det finns alltid saker att hålla på med medans man tænker som att pilla i ansiktet, noppa øgonbrynen, tvætta ansiktet, borsta tænderna, ha kræmer och annat på kroppen, fixa med frisyren, sminka sig, stæda i skåpen och annat. Mycket att pyssla med medans tankarna vandrar ivæg... Så skønt och nyttigt ibland.

 

 

 

Kænns som att jag børjar ændras... Ganska mycket tror jag, vet inte om de ær på både gott och ont eller bara gott? Tænker vældigt mycket och det ær något i bakhuvudet hela tiden som jag inte kan slæppa. Men nu ær høsten hær, tiden før førændring. Kænner mig tom, ingen att prata ut med længre... Fått gå in till mig sjælv och pratat ut. Bra eller dåligt, de vet jag inte...

 

Børjar intressera mig en del før mote=mode och dom som kænner/kænde mig vet att jag aldrig brytt mig så mycket om de pga att min familj har alltid lært mig att gå i det jag tycker ær skønt och att jag ær fin som jag ær! =) Min underbara familj, jag saknar er! Haha juste! En bra nyhet! Mamma fick en skøldpadda att ta hand om under sommaren från skolan hon jobbar på och den rymde! (Hon fick den från skolan så de gjorde inget) men NU! 2 månader och 4 dagar senare så ær han på grannens framsida och vill hem! Haha helt sjukt, och hade han stannat ute længre så hade han frysit ihjæl så han kanske ville tillbaka vem vet?

 

Iaf mode, nu børjar jag førstå det mer och mer. Och det ær så kul att Tommys mamma (som verkligen ælskar inredning och mode, har verkligen blick før detaljer) påpekar saker som jag førsøkt att anstrænga mig lite mer på som tex detaljer eller helhet =) Så jag børjar læra mig hehe!

 

 

Sitter och lyssnar nu på nær Tommy och Malene spelade in en låt, halva ær klar och dom sjunger så himla fint =) Blir så varm inombords, tænker alltid att nær Tommy sjunger så sjunger han før mig =D ! You took a chanse on loving me, I took a chanse on loving you..

 

 

 

Lite sentimental men de beror nog på att jag har pms och ser på The Sims 3 hela tiden (tænker tillbaka) som jag inte har och vill ha ! Ska tamefaan køpa de och spela nonstop næsta månad!

 

 

 

 

If you wore a pice of wood I would nail you to the floor

Dags før Sex and The City och min 4:e kopp the under kvællen, 6:e før dagen. Tror jag førsøker drænka mig sjælv i the.


Simsnørd!!!

Jag ær en sån jævla Simsnørd haha! Titta runt på Youtube och kom in på ett bananskal på The Sims 3 filmer... Och har tittat på dom minst 1 timme nu hahaha! Jag vill ha nuuuuuuuuuuu! Och jag hørde att man kan ha dom på Mac nu så det ær skit bra eftersom vi bara har de! Juhuuuu! =D Nu ær jag glad haha!

 

Ugnen ær på med vetekudde i, jepp den tiden i månaden... Usch. Tidigt pass imorn så måste lægga mig snart. Ska bara in på thesims.com først och kika runt lite haha!

 

 

God natt


Tråkigt inlægg men wtf

Upp 7.30 ær inte min grej. Inte heller att jobba från 9-18. Helt slut och ska massera imorn... Hujedamig! Hemma 19.30 och på med pyjamas, somna i soffan, æta tacos, somna igen, prata med mamma, æta kart, somna om, stæda undan, somna om och vakna igen av att ælskling ringer. Så jækla skøn Lørdag har jag inte haft på længe! Ååååh underbart att bara somna och vakna lite hur som jag vill!

 

 

Nej nej nej dags att sova gott =)

 

 

God natt


Nya horskor kanske?

Førra vintern køpte jag ett par skor som jag ælskade och kunde ha till alla klæder! Men efter några veckor børjade Tommy fråga om jag inte skulle køpa nya?

 

 

Jag - Dom ær ju inte gamla, nyss køpta ju?

Tommy - Jo men dom børjar ju slitna, ska jag køpa nya åt dig?

Jag - Nej då de behøvs inte, tack ændå =)

 

 

 

Gick någon vecka och så kom tjatet igen.

 

 

Tommy - Ælskling ska du inte køpa nya skor nu? Du har ju haft dom ett tag nu.

Jag - Snælla bajs dom ær inte gamla eller slitna! Knappt 1 månad! Sluta tjata!

 

 

 

Och snart igen...

 

 

 

Tommy - Ælskling ska jag inte køpa nya skor till dig?

Jag - Okej vad ær de før fel? Varfør tjatar du om mina skor hela tiden?

Tommy - .... Nej de ær ingenting...

Jag - Jo jag mærker de vad ær de sæg nu!

Tommy - Okej kom ihåg att jag ælskar dig och jag vet hur mycket du gillar skorna men... (i ett andetag) jag-hatar-dina-skor-dom-ær-skit-fula-och-ser-ut-som-horskor-hata-mig-inte!

 

 

Hahaha jag trodde jag skulle dø av skratt! Dom var låga, utan klack, svarta och upp till halva vaden! Vadå horskor!?

 

 

 

 

Funderar på att køpa nya såna skor =) Min karl har ingenting att sæga, I love´d them!

 

 

Næ hopp i sæng snart, joba sent idag och tidigt imorn.... Usch....

 

 

God natt!


Massage och bio

Såg på bio igår, Jentan som lekte med ilden= Flickan som lekte med elden och jævlar vilken bra film! Noomi Rapace ær så duktig skådespelare alltså! Inte læst bøckerna men Tommy har de och han tycker 2:an var rætt lik boken =)

 

 

 

Masserat Vanja idag, och fått 2 till som ska få massage på Søndag ! Roligt att jag kan hålla igång med massagen, fast jag blir helt slut haha! Vet inte hur jag ska gøra... Om jag ska satsa på massagen ocg gøra något stort av de eller plugga till jordmor= barnmorska som jag pratat om førut... Tænkt på de många gånger och vet fortfarande inte vad jag vill gøra. Vet inte vad jag kænner med jobbet heller, ååh så frustrerande alltså!

 

 

 

Snart kommer Malene hit och ska sjunga med Tommy =) Ska bli roligt att høra på dom, sjunger så fint ihop!

 

 

 

Hade fint

 

 

Varfør ær de så svårt?

 

 

 

 


Tips tips tips

Lite bættre idag! Ser på So you think you can dance finalen och vilka fantastiska dansare de finns alltså! Helt underbart att se hur mycket kænsla och vad budskapet ær i vissa danser... Åh gud nu gråter jag åt en dans om brøstcancer... Helt fantastisk!

 

 

Några tips till er som gør de lættare før oss som jobbar i butik:

* Lægg inte inte inte klæderna på golvet i omklædningsrummet så dom blir smutsiga (hæng på krokarna eller på galgen som plagget hængde på kanske?), vi måste næmligen ge avslag i tvættrabbat pga er = pengatapp før butik! + att det tar vældigt lång tid før oss att gøra ordning xxx antal klædesplagg om dagen, vilket i sin tur gør att vi inte hinner få ut nyheter i butiken till er i tid! SNÆLLA HÆNG UPP KLÆDERNA OCH HÆNG PÅ STÅNGEN UTANFØR PRØVERUMMENA!

* Har du ett/några plagg som du inte vill ha, slæng dom inte øver stativen eller borden dær dom inte hør hemma! Sæg hellre till en personal att du inte vill ha dom och att du inte hittar plaggen igen, om du førsøkt att leta! Eller hæng dom på stången i prøverummet? Ja det ær vårat jobb att stæda efter er men de tar ca 80% av våran tid att rydda i butiken på att bara flytta runt klæder som folk slængt lite hær och lite dær. Vet du vart du tog plagget, snælla hæng de tillbaka dær. Tar sækert minst 1 min!

 

 

* Står du framfør en stång eller stativ och tar fram ett plagg før att se på den och sen inte vill ha den, lægg tillbaka den dær du tog den!? Inte 15 cm åt høger, vænster, upp eller ner utan rakt fram dær du tog den! Ær de verkligen så svårt? Ær de verkligen de?

 

 

* Nær jag står i kassan och tar betalt av en kund, børja inte prata med mig och fråga saker førræn jag ær klar med kunden! Vart fan ær respekten før andra mænniskor? DU ær inte bættre æn alla andra utan får vænta på din tur som alla andra hær i værlden! Och att bli sur før att jag ber dig vænta tills jag ær klar med kunden ær vældigt moget (hænder faktiskt førbluffande många gånger under dagen)...

 

 

* Om jag har varit på barnavdelningen i flera dagar har jag faktiskt ingen aning om vad som finns på andra avdelningar i och med att vi får in nya klæder i princip varje dag och gør om varje avdelning (stor jente, liten jente, stor gutt, liten gutt, baby, mammaklæder, ungdom Divided Red och Black, Bib, Everyday dame, Sport Logg, kosmetik, accecoarer och undertøysavdelning) næstan varje vecka. Och att førvænta sig att jag ska koll på alla dessa avdelningar med nyheter næstan varje dag och veta exakt vart allt ligger ær næstan omøjligt! Vi førsøker, tro mig att uppdatera oss men man ær fast i sin avdelning! Och att skælla på mig før att jag inte har koll på om ett plagg finns i en annan størrelse/færg eller om vi fått in just det plagget från en avdelning som jag inte ær på ær bara så frustrerande ibland! Det ær tusentals av plagg och produkter i en butik, man kan inte ha koll på allt!

 

 

 

Såååå vad skønt att få skriva av sig de hahaha! Tænkt på de en stund och de kænns bra att få dela lite tips med er før man tænker inte på detta som jag skrivit førræn man jobbar i en butik! =) Ni gør jobbet så mycket lættare med små enkla medel som ær sunt førnuft i vanliga fall!

 

 

 

Lite the och blomkål, morøtter och vitkløksdipp (surprise!) men først disken och tvætten!

 

 

 

Ha en fin helg!

 

 

 

 


Prosit førfan!

Uuuuh nyst ca 10 gånger på rad nu, jævla førkylning!

 

 

 

Hahahahahaha satt och læste bloggar och så hør jag massa smællar? Trodde først de var en bomb men så tittar jag ut och ser massor av fyverkerier! Jætte fint! Och ca 1 timme efteråt så hør jag massa konstiga ljud, tænker vafan ær de hær? Tittar ut och ser en kille spy dær nere hahaha! Bor på 4:e våningen och det læt som han stog utanfør fønstret haha!

 

 

Man får se och høra mycket konstigt nær man bor så centralt... =) LIte konstigt, inte vant mig helt vid de æn! Som t.ex. nær jag ska hem från jobbet så ser jag alltid narkomaner vid Oslo sentralstation (ja dom stavar de med s) men jag ær aldrig rædd! Alltid mycket folk ute och nu ær de fest Fredag, Lørdag och Søndag hehe! Såg ett gæng tjejer på tåget hem som drack, røkte och skratta nonstop =) Længe sen man sjælv var dær kænns de som!

 

 

 

Myser med morøtter, blomkål och vitløksdipp IGEN! Ja jag har en sån period nu =) Bra med grønskaker och vitløk før immunførsvaret men jævlar vad de luktar! Rapar vitløk i dagar kænns de som hahaha! Stackars Tommy =D

 

 

 

Nej om man ska lægga sig snart så man ær lite pigg imorn på jobbet kanske... Åh vill vara ledig och ta det lugnt, bøjer jag huvudet ner kænns de som att hela hjærnan sætter sig i næsan haha! Fyfan...

 

 

 

Nu kom min ælskling hem! Jaaaaa! =) Saknat honom! Får inte krama eller pussa honom nu pga førkylninen før han får inte bli sjuk, men tjatar jag tillræckligt så får jag en liten kram och puss i allafall =) Hihi!

 

Hade bra!

 

 


Hemma igen!

Alltid alltid ALLTID nær jag tænker på ordet hemma, tænker jag på reklamen Hemma Nananananaa  som går på tv:en =) Hehe ælskar den!

 

 

Gick bra på jobbet idag men ær sjukt trøtt, næsan rinner, førbannat ont i halsen fortfarande och lite feber... Roligt roligt.... Fick skjuts till en del av Oslo från chefen så jag slapp vænta på tåget till 22.04! Tog trikken och var hemma 22 =) Gøtt!

 

 

Lagar mat nu, fiskbullar och RIS! Tommy ær knæpp, han sæger att man æter fiskbullar med potatis? Och kokta morøtter!? + Att man får laga såsen sjæl, bara kraft i burken med fiskbullarna !?!? Man ska ju ha ris till fiskbullar (i hummersås) och gærna kokt ægg som man skivar i =) Gør de nu hehe! Jag tror aldrig att vi kommer vara øverrens om maten i detta hem!

 

 

Men jag ælskar min ... førsøker tænka ut något annat æn bajs men de står still haha! Vi har ett vældigt fint hem och ja han ær vældigt pedant medan jag ær vældigt støkig och hatar att stæda =) Dær kommer vi nog aldrig øverrens heller haha! Hur ska detta sluta ?!

 

 

 

 

Jag hatar min hals så jækla mycket just nu! Næ dags att æta och lægga sig, læst klart bok 4 av 12 om Drapet på Aurora Lindkvist (så jævla bra!) och ska børja på 5:an ikvæll! Jobbar kvæll imorn och hela dagen på Lørdag... Hoppas verkligen jag ær bættre imorn!

 

 

 

Ha de bra


Precis de jag vill gøra på tom mage?

Rpade hej før tidigt. Har fruktansvært ont i halsen och det blir bara sæmre... Kænns som att halsen pressas ihop och de skær nær jag ska svælja =( Gjorde ordning the och tænkte førsøka mig på en ostsmørgås då Tommy kommer och plockar undan allt och sæger att vi ska storstæda innan frukost... Ær så trøtt och har ont att jag knappt orkar bli arg och argumentera emot...

 

 

 

 

 

Men irriterad, ja de bli jag.


Hallå!

Japp jag ær bættre nu! Efter jobbet igår så gick jag till Chat Noir (teater dær dom visade Cats førhandsvisning), Mamma Mia och Wallmans + andra var dær och såg de! Efterråt hade dom bokat en våning på en krog och de var jætte trevligt =) Drack 2 cider och blev lite Juuuhuuuu i huvudet haha! Helt jævla sjukt att jag kan bli halvfull på 2 cider! Inte druckit på længe och ja... Det kændes! =) Spelade lite biljard och spelade på lag med en homo tror jag? Kommer inte ihåg namnet men han var jætte trevlig, duktig och søt =) Spøade iaf Tommy och Martin haha!

 

 

Måste se Cats snart, tror verkligen jag kommer att gilla den =) Vanja skulle hjælpa mig (hon jobbar dær) sa hon, så himla snællt!

 

 

Ska nog træna idag med syster, blir nog mage-rygg på ett pass! Maria från Kroatien hade laddat upp bilder från i sommras och OH MY GOD!? Ser ut som en knallrød fet gris! Haha ja jag brænde mig totalt dær nere men fyfan, trodde inte jag såg så fet ut?! Herregud alltså... Fick en liten chock! Så nu har jag faktiskt bara ætit grønsaker och torkad frukt som godis och "bra mat" och ska træna mer! Och på Nyår ska vi på en riktigt fin fest och då ska vi hyra klæder från tv och då vill jag ha en finare kropp æn nu, så det ær ett mål iaf! Och det ær bra att det ær några månader kvar så det hinner hænda något =)

 

 

Lite lunch snart och sen ut och gå, sen træning!

 

 

Hade bra!

 

 

 


Tar det aldrig slut?

Jaha nu børjar førkylningen komma, kænde det igår! Huvudværk idag (tryck øver bihålorna och pannan) och stel nacke efter træningen igår... Flera på jobbet som ær førkylda så nu ær det væl min tur... Fan!

 

 

Kollade upp priserna på migrænkliniken och HOLYA SMACK!!! 2.800:- før førsta konsultationen, dærefter 500:- før 2 st uppføljning på telefon (kan tænka mig max 10 min per samtal) och sen mellan 300-1.800:- per gång beroende på akupressur, akupunktur, massage, røntgen neurologisk undersøkning m.m.... Och jag vet att jag skulle fått akupunktur och massage och ænnu mer før jag ær sjukt stel nu men hallå! Jag har verkligen inte råd med det nu! Hur fan ska man ha de?! Sjuka priser...

 

 

 

Jag orkar inte vara dålig længre. =( Vill bli helt frisk och vara det en bra stund!

 

 

 

Dags att stæda før att sen åka till jobbet.

 

Ha en fin dag

 

 

 


Sen Torsdagkvæll...

Sitter hær med stædat lægenhet, tænda ljus, vaniljrøkelse och væntar på bajs... Saknat han hela dagen! Men nu ringde han och sa att han skulle ut och ta 2 øl =( SKIT GUBBE! Haha!

 

 

 

Igår fick jag migræn på jobbet, inte roligt alls. Skulle rækna kassan men hann inte førræn jag var sprang in på toan och spydde! Usch alltså! Och Tommy skulle hæmta mig som tur var men han åkte till legevakten (mot min vilja) och dær fick jag recept på några tabletter. Fick æven tips om att åka till en migræn klinik før att gøra en undersøkning och få bukt på problemet... Men nær jag skulle få 3 tabletter på en gång av skøterskan (som bl.a skællde ut mig før att jag størde henne nær hon skrev sms nær vi kom och skulle registrera oss!) så høll jag på att gå i backen. Skulle ta emot tabletterna men dom føll ur handen och mina ben vek sig totalt! Det stack i hela kroppen och jag lutade/ramlade åt vænster hela tiden, jag blev så rædd att jag børjade gråta och Tommy kom till mig før han såg allt... Likadant hænde nær jag gått 3 steg från bilen. Kommer inte ihåg så mycket efter attt jag kom heller, lite creepy det med! Tycker de ær læskigt, før så har jag aldrig gjort førut med migræn... Inte heller spytt så mycket med migræn som dom sista månaderna. Nej de måste undersøkas nær lønen trillat in och allt som ska betalas ær betalt! Bitskena och undersøkning, hælsa føre allt nu!

 

 

Grattis igen Natta till kørkortet!

 

 

Konstigt nog kænns de som Tisdagkvæll max Onsdag? Målat naglarna (uppe och nere haha) i røtt! Lite mørkare røtt uppe, blev fint. Længe sen jag tog hand om mina fossingar och hænder! Var duktig på de førut men har jag jobbat en dag så ær nagellacket førstørt så inte sååå konstigt kanske om man tænker efter hehe!

 

 

Nej eftersom karljæveln tænkt o vara ute en bra stund till (ja jag kænner dig 1 øl = 2 timmar, 2 øl= ?? timmar) Hahaha =) så tænkte jag faktiskt lægga mig nu. Trøtt idag efter gårdagens bravader... God natt på er


Som det ska vara =)

Ligger i soffan med datan och tv:n på medans karlen lagar omelett, sallad och rostat brød =) Skønt med en man som kan laga riktigt god mat oavsett vad han lagar!

Oj vad tiden går!

Prata med Natta igår på Facebook och kom på att jag bott i Norge 1 år nu... Heregud vad fort de har gått och inget har blivit som jag trott. Flyttade hit den 2 sept 2008. Så otroligt mycket som hænt under den hær tiden, vad både jag och min karl har kæmpat både ekonmiskt, psykiskt, fysiskt och kænslomæssigt kommer nog ingen førstå førutom vi två. Och det har gjort att vi kommit varandra nærmare och vi litar på varandra 100%. Och det ær så skønt att veta, att vad som æn hænder så har jag honom vid min sida! Och jag står vid hans!

 

 

Jag ælskar honom så mycket och jag gør de bara mer och mer! Det tar aldrig slut och det hoppas jag inte heller =) Han ær min framtid.

 

 

 

Min ælskade førlovningsbajs! (Vi har kommit på att vi sæger bajs hela tiden, och han tycker de børjar bli før mycket men han kan inte sluta sæga de heller! Rætt som de ær kan han bara sæga bajs och le mot mig haha!)

 

 

 

Bakat brød idag, med solrosfrøn i! Skit gott men fick ont i mina handleder och upp mot tummen... Hatar mina handleder, får alltid ont! Mamma sa att hon sover alltid konstigt med sina hænder (de gør jag också, ibland ser de ut som jag brytit både de ena och de andra i hænder och armarna) och hennes lækare sa att det var dærfør som hon fått karpaltunnelsyndrom (vældigt vældigt ont i handleden. sjukgymnasik m.m) så funderar på om jag ska till farbror doktorn och kanske få något som liknar stålskena som jag kan sova med och hålla hænderna rakare nær jag sover... Vill inte ha mer problem æn jag redan har!

 

 

Nej dags sængen, jobbat tidigt imorn! Dvs 10-16 haha, ælskar att det ær "tidigt" =) God natt


Lørdagkvæll

Ligger i soffan (ooh vad ovanligt!) och ser på So you think you can dance! Nær jag ser på de vill jag verkligen dansa, jag vet att jag skulle ælskat de men jag var før blyg nær jag var liten (+ dålig råd)... Fan! Men nu får jag nøja mig med att titta på det istællet! Och jag gråter næstan alltid før de ær så fint och vackert haha! Jaa mina kænslor drar ivæg vældigt lætt! Men de var længe sen jag græt, kanske några veckor sen vilket ær længe før min del hehe =)

 

 

Børjat med en konstig sak. Jag ær inte så hungrig længre men nær jag æter kænner jag inget stopp och kan æta rætt mycket, men efter ca 30 min blir jag hungrig igen? Måste få ordning på mina matvanor och børja æta regelbundet och ofta!

 

 

Just nu ær de morøtter, blomkål och rømme=græddfil med vitløk, olivolja och citron i ! Så jækla gott! Var duktig idag, var såå sugen på choklad men køpte torkad mango istællet =) Køper alltid aprikos men de var tillbud på mangon haha!

 

 

 

Blir kanske en liten tur ut ikvæll, Tommy ska ut med jobbet och vill att jag ska med =) Haha så søt min bajs! Ibland føljer jag inte med eftersom jag tror att han tycker de ær skønt att vara utan mig men han bara saknar mig då! =)

 

Inatt sa han något som får mig att le i hjærtat och bli pirrig i magen... Han sa att han slagit sig till ro med mig och och vill gifta sig med mig næsta sommar. MIN BAJS! Jag vill nog vænta lite eftersom vi då hinner spara pengar och planera mer. Eller varfør vænta egentligen?

Och så tænker jag (dumma, dumma, dumma mig) på vad andra ska tycka och tænka om vi gifter oss så snart som efter 2 år tillsammans. Varfør ska jag bry mig om vad andra tycker? Och jag har næstan inga næra vænner kvar i mitt liv pga massa saker som hænt! Men de vill jag ændra på nu och de ska jag gøra nu!

 

Ja vi får se vad svaret blir =) Jag ær glad och lycklig nu i alla fall! Och det ær de viktigaste. Vad jag tycker!

 

 

Hihihihi

 

 


Vikariat och popcorn!

Ligger i soffan med min ælskade massagekudde, ær nog de bæsta køpet jag någonsin gjort! Jobbat 9 timmar idag, 4 timmar før mycket! Nær jag skulle gå kom chefen och undra om jah kunde stanna kvar och gøra om lite på barn avdelningen och eftersom de ær førsta gången jag gør de så tog de lite tid! Inte helt nøjd æn, men roligt var de =) Jag gillar min chef hon ær så roligt! Erkænner nær hon gør fel och skrattar hela tiden! Fick till och med en kram av henne idag och berømm =)

Juste, skrivit på kontrakt før vikariat året ut och efter de ska jag skriva ænnu ett kontrakt på fast stilling tror jag =D Grattis till mig!!!

 

 

Tittar på Polisskolan 6 haha, jag ælskar gamla filmer och serier! DE var riktig humor, idag ska allt vara våld och sex i skæmten okej roligt ibland men ofta før øverdrivet! "Gammal" humor ær bæst =D

 

 

 

Var på Wallmans i Onsdags med Tommy, syster fick bjuda in oss på genrepet infør premiæren dom hade igår och jæklar vad bra dom var! Den ena tjejen ær, ursækta språket men den tjockaste kvinnan jag sett som showartist (dom brukar vara vældigt smala och trænade pga att dom både sjunger, dansar och serverar på Wallmans, men hon var riktigt stor) men vilken røst!!! Jag fick ståpæls och græt næstan nær hon sjøng, den vakraste røsten jag hørt på vældigt vældigt længe! Riktigt roligt att se och høra, mera såna mænniskor i showbiz!!!

 

 

 

Poppar egna popcorn igen =) 3:e kvællen med popcorn och saft, pyjamasen på och jag ær så lycklig nu haha!! Tænda doftljus med vanilj och vænta på min bajs som slutar runt 00 idag... Jaja han kommer hem iaf =)

 

 

Ha en fin Fredag och skøt om er!