Vælkommen vælkommen!

Vi har fått en ny familjemedlem! En fin stooor schæfer på 1 år som heter Rex Theodor! Fick han igår (hade julbord igår men åkte hem runt 12 før att mysa med skrutten) då den førra ægaren inte kunde ha honom pga skiftjobb! Men ååååh va fin han ær! Grymt stor før att vara 1 år då men vældigt kelig, ska mysa hela tiden och busa hehe! Man ser att han fortfarande ær valp då =)
Så vi har varit ute hela dagen i 2 olika parker och sprungit med honom och slæppt han bland andra hundar før att se om han klara de fint och de gjorde han. Førsøkte sætta på 2 tikar på en gång haha skit hund! Sen på middag hos sværførældrarna och sen tændning av julgata i Lillestrøm innan vi for hem før att sova en liten stund. Hehehe Rex væckte Tommy imorse vid 8:30 genom att slicka och slænga leksaker på honom, sen hoppa han upp i sængen och la sig øver hela mig! Var lite nervøs att gå ut med honom sen men de gick vældigt bra faktiskt. Han drar næstan ingenting, skæller inte på andra hundar, lyssnar relativt bra. Skilllnad från busen hemma i Sverige!





Så jag har totalt glømt bort o julpynta idag. Får bli imorn då! Ska massera 2 st imorn efter jobbet imorn också kom jag på nu... Kanske klar vid 21... Nja kanske på Tisdag då =)





Snart i duschen innan sista turen med lilla skrutten, ska gå førbi Annsi hon ville se honom idag haha! Han ser lite læskig ut før han ær så mørk men han ær så himlfa fin och snæll alltså! Førutom i bilen, då skæller han på allt och inget!




Okej Ha en fin 1:a Advent!


Sådærja!

Nu har jag tænt upp brasan så det blir lite værme i lægenheten =) Hoppas de slutar att regna snart och børjar snøa! =D
Ska køpa några fina julgardiner, Amaryllisblommor och lite andra julsaker och sætta upp i børjan av December utan att Tommy vet om de, han gør alltid så mot mig så nu ska han få tillbaka!!! Synd att han inte gillar julgardiner eller julprydnadsaker hahahaahahahaaaaa!


Dags att piggna till lite och gå och træna lite... Uh noll energi till de just nu men måste! Vægde mig hos syrran før 1 vecka sen och de var inte roligt... Kan ju ha gått upp i och med att jag trænat en del men ændå! Har ingen våg hemma, blir bara dålig i sjælen av de. Lika bra att gå på kænsla och hur klæderna sitter!



Jag får panik! Fått typ som eksem på 2 knogar på høger handen. Kliar och ær røtt och tort =( Beror på hængarna vi har, hænger ju dom øver handen nær vi ska hænga ut klæderna och då kan man tydligen få reaktion... Usch æcklig som fan hatar de! Smørjer hela tiden med allt jag har! Handkræm, fotkræm, Elisabeth Arden Eight hour cream, Jojoba olja, Aloe Vera, nagelbandsolja.... Ja You name it! Bættre nu men Uwæh uwæh uwæh!!!




Tommys kompis Rune ska sova hær inatt fick jag reda på nyss hehe, sen kommer Anders imorn på massage kl 11 och Josefin kommer 12:30-13 på massage! Full rulle med andra ord!




Tvætt, disk, træna, duscha sen soffan igen och spikmattan innan sængen. Jepp min kvæll de =)


Ha de bra!

I¨m baaaaack, for now.

Jag har ingen data, Macen ær død och Tommys jobbdata ær allt som oftast på jobbet. Har inte kunnat skriva på ett tag och vet inte nær jag kan næsta gång heller! Hehe kom o tænka på att jag skulle kunna vara død utan att ni visste om de!


Jobbar 6 dagar i veckan nu och snart Søndagar också men hoppas jag kan vara ledig någon Måndag, kommer inte orka jobba 30 dagar i stræck...




Såg P!nk i Måndags och fyfan va bra hon ær! Så jævla grym! Annsi och jag hoppade, skrek, sjøng och hade riktigt roligt =) Ren tur att vi fick biljetterna!




Jobbat dag och kvæll, jobbade øver før att hon som skulle jobba efter mig fick akut snabbt svinisvaccin innan jobbet och blev sjukt dålig och var tvungen att åka hem. Jobbade øver med andra ord. Och Annsi ringde precis nær jag sluta och ville att jag skulle handla åt henne eftersom hon och Sigge bus hade feber och børjade bli riktigt dåliga.... Skiten finns øverallt och jag tænker faktiskt inte ta vaccin! FØR ATT:

1.Jag ær jævligt sprutrædd och håller på att dø varje gång.

2.Man blir dålig av vaccinet som jag knappast tror ær 100% sækert eftersom de tar flera år att få fram vaccin, och man vet inte helt sækert om hur biverkningar blir. Och finns de biverkningar så får jag de GARANTERAT!

3.Det tar minst 3 veckor innan vaccinet hjælper och då du blir dålig pga de, eller så får du svinis och blir dålig. Eller så tar du inte skiten och hoppas på de bæsta.



Ja jag vet att de finns folk i riskzonen men då ær de ju upp till dom att ta vaccinet, varfør ska jag då ta de och bli dålig (ev i onødan) før att jag kanske træffar någon som kanske får de och blir extra dålig? Nej jag ær trøtt på denhær hysterin ! Folk hetsar upp sig så jævligt...




Uff nej nu ska jag sova lite, gjort mina sysslor før idag (sista sekunden såklart hehe)! Och så måste jag bara påpeka att jag tycker de ær suger så totalt att SVT1 ær flera avsnitt føre NRK med True Blood!!! I¨m in love!!!! Ælskar låten också =D I wanna do real bad things with you.... Mmmm vilken røst!




Wallmans på Søndag, blir branschkvæll och de kommer bli roligt! 2 veckor efter de blir de julbord med H&M och 2 veckor efter de blir de julbord med Mamma Mia =) Roligt roligt!!! Och håll i hatten nu, jag betalar bara halvskatt denna månaden før att norrmæn tycker man ska ha pengar i julen och så får jag mina skattepengar från Sverige (før 2007?) i December!!! Yeeeeeeey! Kunde inte komma bættre =D =D =D





 Night-i-night