Tisdag natt

Jag hatar Facebook før jag kan knappt skriva någonting till någon! Chattar med Natta nu dærav detta aggresiva beteende haha =) Tommy ringde och godnatta mig nyss och jag ælskar hans røst på kvællarna nær han blir trøtt... Saknar honom så mycket. Jag ær så jækla fæst vid honom och har jag inte honom i nærheten så saknar jag min ælsklingsbajs! 

 

 

 

 

Jaha lite mer prat med Natta och så blir de att sova på soffan eller sængen.... Ensam med Nallen!

 

 

Godnatt


I min ensamhet...

Sitter jag hær och æter tacos och tittar på Beck på tv4! Kænner jag mig rætt så kommer de bli tacos før mig resten av tiden då Tommy ær borta, dvs till Torsdag tror jag! Haha så gott och enkelt! Tommy ær på hyttetur med Mia, Tobias och Stephen men jag jobbar så kunde inte følja med =( Tråkigt før de ær sjukt mysigt dær! Men men...

 

 

Massor av tvætt som væntar men faan va jag inte orkar hålla på med skiten alltså!  Uuuuuuh! Ca 5-6 tvættar som jag bara slængt åt sidan haha =) 

 

 

Lite trøtt och fryser, ska nog hæmta en tjockmysa trøja och bara gosa ner mig i soffan och ta det lugnt! Tycker jag låter bra iaf!

 

 

 

Hade bra folkens


Liten båttur igår

Mia och Tobias kom till Lillestrøm igår och så åkte vi båt från 16 ca till 22 och det var så hærligt! Varmt och skønt =) Åkte till ett stælle och åt mat =) Mums! Jordgubbar och lite snacks i båten mums mums mums ! I Lørdags fick jag vældigt ont på utsidan av knæt, kænns som att de ær något muskelfæste  som spænner och gør ont så ska inte ut och gå idag iaf. Ska jobba ikvæll också.

 

Och nu ska jag æta! Skit hungrig! 

 

 

GRATTIS NUTTA TILL KATTEN ZINA/FRASSE/FRASSELINA HAHA! Gud va roligt, verkligen =D


All by my self!

Jag jobbade igår till 18 och sen in till Oslo och møta Mia! Køpte lite kyckling, små små bakelser och så satte vi oss i en park och prata till 23.30 ! MYS MYS MYS TACK Mia før en mysig stund!

Och Tommy hade avslutningfest på Mamma Mia før idag børjar deras ferie = semester! Så det var trevligt dær också, Mia och jag gick dit efter parken =) Sov i Oslo i BASTUlægenheten! Shit førfan va varmt de ær dær! Kan inte ha tæcke før då dør jag och så måste vi ha alla 4 fønster helt øppna... Kul men en restaurang/bar precis nedanfør och massa inflyttningsfester mittemot oss... Fan vilket jævla liv till 4-5 på morgonen! 

 

 

Just nu ær Tommy och læmnar bilen, han sålde den før någon dag sen! Vi behøver inte den nu nær vi ska flytta in till byen och vi har motorcykeln att åka på nær vi ska till Sverige =) Hihi! 

 

 

Fått skattepengarna nu! Såååååååå jævla gøtt alltså! =D Blev trosor på Lindex (som vanligt hahah 3 før 2!) och en ny bh! Behøver de før har ingen bra bh, har konstig stl 70 F (egentligen 65 G men tycker den blir liite før trång runt livet) så måste till "special affær" med finare mærken som Change och Chanelle... Den kosta inte allfør mycket eftersom den ør helt basic i svart, 340 :- så de var bra =) 

 

 

 

Gudomligt varmt och fint væder hela veckan, fattar inte nær de hænde ? Det blev bara varmt och de ær aldrig mørkt på natten heller =) Sommar sommar sommar! Och 2 veckor kvar till Kroatia tjihooo! 

 

 

Nej ut och gå en stund och sen kanske en liten båttur nær Tommy kommer tillbaka =)


R.I.P Michael Jackson...

Tittade på tv runt 00.30 och Tommy var på datan nær han sa åt mig att byta till CNN før Michael Jackson var på sjukhus... Føljt nyheterna hela vægen till 01.30 då dom sa att han har døtt !  (tittar fortfarande) =( Usch så himla hemskt! Hans hjærta slutade att slå och han fick blod och syrebrist i hjærnan så han hamnade i koma och dog senare... Alltså Michael Jackson dog ca 01.30 (svensk tid) på UCLA Medical Center i Los Angeles 50 år gammal Torsdag natt.

 

Hatar att få den hær kænslan nær folk jag inte kænner dør. Blir helt tom och ledsen utan tårar... Likadan kænsla nær Astrid Lindgren dog, Princess Diana och såklart 11 september. Såg på tv:n några minuter efter att det hænde (11 sept) och mindre chock och græt faktiskt...

 

 

Men fy asså... Alltid tyckt så synd om honom før att han inte fått vara barn och leka och att folk lurat, ljugit och bedragit honom! Han førændrade hela musik och dansværlden. Han verkade ha så mycket i sin sjæl som han aldrig fick ur sig, men som kom ut i musiken. Tænker då på Earth Song....

 

 

Skulle så gærna velat se en av hans shower och føljt honom i hans karriær från 80 talet, men føddes 87 så det var kanske liiite svårt! Tænde ljus så fort dom sa att han dog, Tommy tyckte jag var løjlig men har alltid gjort så och kommer alltid att gøra oavsett!

 

 

Ska nog gå och lægga mig brevid Tommy och hoppas på att vi får ett långt och lycklig liv tillsammans..........

 

Godnatt folkens och sænd en hjælpande tanke till Michael Jacksons familj


Hej på er =)

 

En bra dag på jobbet idag igen! Så himla roligt att vara dær, ælskar mitt jobb! Men i høst så får jag inte alls lika mycket jobb utan jag kanske ska flyttas till ett H&M i Oslo (min egen begæran)... Lite tråkigt men jag tar ju hellre ett heltidsjobb i Oslo æn extrapersonal någon gång i veckan dær jag ær nu tyværr... Synd bara før jag har kommit så bra in i den hær H&M och med alla som jobbar dær =) 

 

Så hærligt med riktig sommarværme! Æntligen sommar haha! Tjihoo!!!

 

Kanske ska æta något, lite hungrig! 

 

 

 

Puss o kram Skøt om er!

 


Vilken dag? Onsdag kanske?

Oj så många som kollat min blogg igår =) Skojigt! Undrar bara vilka?

 

Åh jobbat idag, skønt men runt 30 grader ute så hade hellre velat vara ledig =D Men men men! Æter lite mat nu och ska ut och gå i solen, ev træna på Sats senare ikvæll också! Sugen på kex, æter lite Marie kex sen jag var dåligt men inte många kvar... 

 

 

Konstigt humør idag. Kænns som att jag inte har några kænslor alls, bara stængt av av någon anledning... Hm undrar varfør? Min kropp vet saker innan mig oftast så de kommer nog en førklaring snart, om jag kænner mig rætt =) Låter konstigt ja jag vet men de ær så det fungerar hos mig! 

 

 

Nej kanske ska lukke øyene en stund så blir de bættre? Ja de gør vi!

 

Hade bra 

 

 


Tisdag eftermiddag

Tack søta ni jag vet att de bæsta minnena finns i hjærtat men just då sprack de bara och jag græt hur længe som helst hehe! Tommy tyckte inte att de gjorde så mycket før vi kom ihåg de och ær førlovade =) Min BAJS!!!

Ska åka till Holmenkollen varje år (førsøka iaf) och fira vår førlovningsdag så då kan jag ta nya kort! Smart va? 




Ætit frukost och ser på Våra bæsta år haha! Så jævla mycket som hænder varje gång! Ær helt fast i skiten hahaha!  Uppdaterar Tommy varje gång han kan titta med mig =)  



Och strålande sol ute! Uderbart! Synd att Tommy fortfarande har jævligt ont i ryggen så han kan inte gå ut med mig men ska gå sjælv! Gick till hæstarna i førregår (har massa stall och gårdar i nærheten) och klappa lite på dom, tænkte gå dit idag också innan jobbet. Børjar 16 idag... 





Åh gud vad jag vill ha hus, egen bil och barn! Længtar som satan!!!

Klantig som få och gråter

Åh jag gråter! På riktigt! Skulle ta kort och visa er mina glasøgon och lægga upp bilder på vår førlovning och så råkade jag ta bort alla bilder!!! Blir så arg på mig sjælv! =( Usch vad jag gråter.... Så himla fina bilder på utsikten, vårat bord, morotskakan med texten "Vil du førlova deg med meg?" och på Tommy direkt efter att han svarat som jag aldrig får tillbaka! Jag ær så jævla dum och klantig!!!! =,( Tænkte rama in några bilder men de blir ju inte av nu =( 

 

 

 

Tommy ær inte hemma utan på firmafest så jag ær ensam hema och sitter hær och gråter. Usch hur kunde jag gøra så?! Førsøkte stænga av nær jag fatta vad som var på gång men de var førsent... USCH USCH USCH USCH! Ibland hatar jag mig sjælv før att jag ær ett klantarsel och jag ær verkligen ett stort jævla fett klantarsel!!! Viktigaste timmarna i mitt liv borta =(

 

 

 


4 Eyes!

Jag glømde skriva att jag fått mina glasøgon!!! Køpte dom på Fredagen och jag ær så himla nøjd! Så fina och dom passar faktiskt vældigt bra =D Wiiii! Alltid velat ha glasøgon før jag tycker de ær så fint och nu har jag æntligen fått ett par haha! Hoppas min huvudværk førsvinner nu bara, tror verkligen de!

 

 

Åh kænner mig så mysig med glasøgonen hihi! Nu fattas bara Sims3, Natta, iskallt vatten och Kingsize Marabou choklad i samma rum så ær jag værldens lyckligaste! 

 


Sunday Sunny Sunday

Såå fint væder ute idag, underbart! Kom hem før en stund sen. Sov i Oslo i natt och imorse gick jag hem till Annsi och Sigge, Sigge ær ute och går 2 veckor i fjellen så han var inte hemma men syster och kattjævlarna haha! Åt frukost och lunch dær och føljde med syster till tågstationen med katterna, hon ska åka tåg till Stockholm idag och ær borta 2 veckor hon med! 

 

Jobbat 6 dagar denna vecka och varit katastrofalt mycket folk på Fredag och Lørdag pga Byfesten. Lillestrøm firar 4 dagar varje år med massa artister och jippon =) Jætte mysigt! Såg Smokey igår och fan va bra dom ær, men lite kamerakåta ær gamlingarna hahhaa! Vældigt trevligt iaf! Ska jobba 6 dagar denna vecka också, blir bra nær næsta løn kommer =) Då ær vi i Kroatien, ska bli så hærligt! Længtar længtar længtar!!!

 

 

Nej om man ska ta sig ut och få lite færg och motion? =) Sol hær kommer jag!!!


Naturligt? Jaa tack!

Kænner mig lite bættre, legat på soffan och småsovit sen 18:30 så ær inte så jætte trøtt! 

 

Har precis tvættat ansiktet med honung och anvænt Jojoba olja efteråt och ansiktet kænns underbart! Vill anvænda produkter med så mycket naturliga ingredienser som møjligt men så svårt att hitta! Mycket innehåller petrolenum, glycerin, paraffinum och parfym (de jag kan komma på nu)! De ær i princip bensinrester som man anvænder i rengøringsprodukter och smink før att huden ska bli mjuk och len, men de det gør ær att tæppa till porerna så talget inte kommer ut och man får finnar. Eftersom talget inte kommer ut blir huden vældigt torr och finnig och kroppen producerar ænnu mer talg = ænnu mer finnar=ænnu mer smink. En ond cirkel med andra ord! 

 

Men så hittade jag http:// ladydahmer.blogg.se och hon skriver om rengøring før ansikte och hår med saker man har hemma som ægg, bikarbonat, æppelcidervinæger, honung och oljor (solros, oliv, ricin m.m) och andra grejer! Så jag ska køra på de och många sæger att de fungerar på en gång! Førsøkt att hitta ansiktsprodukter men inte fastnat før något men nu tror jag att jag gjort de =D Jippi!! Och så vet jag vad jag anvænder eftersom jag blandar sjælv! 

 

Nu kom Tommy hem!

 

 

Back in the days och deep talk med Natta! Ælskar de! Puss puss ælskling! No one´s gonna love you more then I do!

 

 

God natt igen och sov gott

 

 


1 år med bajs idag och sjuk...

Ja tænkt att det var ett helt år sen vi blev tillsammans! Så jævla sjukt vad mycket vi har varit med om sen dess och flyttat lite hit och dit i Norge! Trodde aldrig att førsta gången jag flyttade skulle bli till Norge! Ville helst bo i Salem, max 20 min från min familj så vi kunde hælsa på varandra nær vi ville...  Men så blev de inte och jag måste sæga att relationerna vår familj har inte ændrats ett dugg sen jag och min syster flytta så det ær vældigt skønt!

 

Jag ælskar min Tommy så himla mycket och jag ælskar honom mer och mer før varje dag! Wierd ja men absolut sant!

 

 

Ligger i soffan med tæcke, varm vetekudde ocg massagekudde på nacken, dricker avslagen coca-cola och keks, kjeks, kex (glømt hur de stavas hehe) ja ni vet alla hur meningen slutar! Klassiska husmorsløsningar på magsjuka. Har spytt idag och mått så illa att jag inte vet vad jag ska gøra. Sen kom huvudværken. Jippi och inga pengar på mobilen så de var bara att åka till jobbet, annars får man sparken! Kunde bara stanna 1 timme innan jag var tvungen o åka hem... Spydde nær jag kom hem och somna till på soffan... Och såklart att alla ska ringa då! Pappa, syster och Natta haha! Men jætte kul att prata mer er =) Nathalie!!! Jag ælskar dig!

 

Tommy har fortfarande ont i ryggen och jag magsjuk så de blir nog inte mycket liv i stugan inatt! Kænns inte så mycket att fira heller som jag kænner nu, vi ær ju tillsammans, friska høll jag på att skriva haha, førlovade och bor ihop =) Vad mer kan man begæra? Jo en bebis såklart och ett hus men de kommer med tiden! =D

 

 

Usch fyfan god natt på er orkar inte skriva mer


Uppdatering!

Runt 21-21.30 snåret så gick Tommy på knæna till toaletten och sen nær jag såg uppp efter x antal minuter så stog han upp i dørrøppningen! Han såg sliten ut men log øver hela ansiktet =) Sååå glada vi var sen efter de! Man kan ju ha ryggskott från 1 dag till 1-2 veckor så han har kommit upp lite iaf! Røra på sig ær de absolut bæsta så vi gick ut och gick sakta sakta i kanske max 15 min. Nu har han lagt sig i sængen och lyckats komma upp 1 gång till. Så får se hur de blir imorgon...

 

Hoppas de går bra før jag ska tidigt till banken och sen jobba till 16 och snabbt vidare till syster och hjælpa henne att packa! Kunde ju inte idag! Håller tummarna och knackar "peppar peppar ta i træ" før att inget hænder då jag inte ær hemma! Skulle vara så typiskt! 

 

 

Så nu sitter jag med massagekudden i lændryggen (fått lite ont men inte så som Tommy) och ær bara glad att Tommy kan stå efter 10 min kæmpande! Hahaha så konstigt vad glad man kan bli øver såna saker ? 

 

 

God natt på er igen =) Och sov gott


Stackare har ryggskott!

Tommy kom hem 9 imorse och skrek på mig! Han hade ont i ryggen och kunde knappt stå upp, han ville lægga sig på min massagebænk och hoppades att jag kunde massera bort de. Men de hjælpte inget och han kunde inte resa sig från bænken och nu har han legat dær i 12 med ryggskott i lændryggen... Kænner mig så hjælpløs då jag inte kan gøra någonting!! Han kan vænda sig iaf och de ær bra, førsøker stretscha (stavning?) hans ben och rumpa så musklerna inte krampar lika mycket.

 

Ringde legevakta på førmiddagen/eftermiddagen och dom fråga vad han tagit før smærtestillande, ja 6st och ingen har hjælpt (voltaren, ibux, paracet och hostmedicin med morfin i) och fick till svar "Ta 2 ibux och 2 paracet till och ring om en timme om de inte hjælper". Idioter... Alltid detsamma svar! Ibux och paracet ær som alvedon.

 

 

Så han ligger i vardagsrummet och jag har tagit in alla klæder hit och rensat lite i garderoben... Lite kvar i soffan men de går fort. Hoppas jag.... Inte på bra humør alls.

 

 

Hade


3 timmars....

Chattande med Nathalie min bæsta væn, livskamrat, kærlek och syster på Facebook! Vi har varit bæsta kompisar sen vi var 9 år, de blir 13 år i år =) Vi kan varandra innan och utantill. Fast vi bor i olika lænder nu och inte alls har samma kontakt som førut så hænder de oss  saker samtidigt och vi hør av oss samtidigt! Ett enkelt exempel såfick vi reda på ungefær samtidigt att hon skulle børja i matbutik och jag i klædbutik samtidigt haha =) 

 

Jag ælskar sig så mycket och jag vill alltid ha den kontakt jag har med dig och alltid har haft! Du ska bli mina barns gudmor och moster och som vi sa, jag kommer få en jævla stor slækt med din och Viktors OCH Tommys slækt tillsammans hahahaha! 

 

 

 

Imorn ska jag hjælpa syster att packa infør flytten till hennes pojkvæn Sigmund, eller som jag sæger Sigge bus! (I Sverige hette vår grannkatt Sigge och jag kallade han før Sigge bus av någon anledning) Och senare på kvællen ska vi grilla =) Men først ska Tommy, Martin och Tobias ut på båttur på dagen innan dom kommer och grillar med oss + Tobias flickvæn Mia! Ska bli trevligt trevligt!

 

 

Och igår så jobbade Tommy senare æn vanligt så han var hemma 00:30 tror jag, glømmer de varje Fredag tydligen =)

Fått en jobbig noja då jag ær livrædd att han ska dø i någon olycka på jobbet eller i trafiken... Ær jag med honom så ær de lugnt før då hoppas jag att vi øverlever eller dør båda två men jag vill inte vara utan honom! Så ja jag ær en jobbig flickvæn/fæstmø som har panik nær han ær sen eller inte svarar i telefon haha! Bara jag ær lugn så går de bra, enligt mig iaf  =D

 

 

Nej dags att nanna!

 

God natt och sov gott


Gottgørelse

Jag var en riktig bitterfitta idag! Så trøtt på den hær tråkiga fula lægenheten utan ljus och minifønster, skit væder och åka scooter i regn lockade inte så mycket.. Så nu ska jag gottgøra de =) Lagat god mat (ris och kycklingfærs med citron och græddsås), vinet ær framme och ljusen tænda! Nu fattas bara min man som aldrig kommer ? ....

Oliver och sængklædsbyte

Jag har aldrig gillat oliver, aldrig. Førsøkt att smaka under hela mitt liv men fyyyy va æckligt! Och helt pløtsligt den sista månaden har jag børjat gilla de? Konstigt konstigt. Tommy har heller aldrig gillat men på Holmenkollen 5 april i år så smakade han och gillade de! Så nu sitter jag hær med massagekudden på rygg/nacken och en burk svarta oliver och bara æter! Gillar bara dom svarta æn så længe =) 

 

 

Har æven bytt sængklæder och jag hatar de!!! Norska påslakan har inte hål framme som man kan hålla i och stort håll længst ner. Nej nej nej norrmæn ska vara så jævla speciella att dom har ett litet hål på långsidan (!?) av alla stællen!  Tar ju 100 år att byta! Men jag ælskar nya sængklæder så jag byter varje månad haha =D

 

Snart så kommer Tommy hem också! Stackaren hade ætit på Sørlikroa och 10 min senare hade han spytt, pågått i flera timmar nu... =( Min lilla bajs! Nu ær de fint hemma iaf så nu kan han komma hem och koppla av. 

 

Jobbar imorn kvæll men ska till Sats och banken innan och fixa med korten. Førsta gången på 1 månad som jag ær ledig en Lørdag! Vad ska jag gøra? Syster och Tommy jobbar... Ska kanske åka in till Annsi iaf och hjælpa till att packa lite, skulle egentligen gjort de på Måndag men fått jobb då med! 

 

 

Måste bara lægga till att jag længtar till mina glasøgon! Kænner huvudværk næstan varje dag då jag står i kassan och ska bli så skønt att slippa de. Men måste vænta på lønen till næsta vecka før billigt var de inte! Bara bågarna kostade 2000 :- ... Jepp jepp.

 

 

Ska æta lite mer oliver och vænta på Tommy =) 

 

 

God natt på er


Igång igen!

Då ær man igång igen! Tommy hade datan på jobbet nær han jobbade før Gøran Persson! Haha hade ingen aning om att han høll førelæsningar? Lite jobbigt i børjan men sen var de inte så viktigt. Och igår førsvann tv signalen haha! Men idag ær den tillbaka också =) 

 

Køpenhamn ja! Gud vad jag ælskar den staden!!! Så fint! Och skit mysigt var de =) Underbart væder hela helgen då vi var dær och Wallmans Køpenhamn.... De finns inga ord før hur va bra det var! Den størsta Wallmans lokalen som finns och jag vill tillbaka! Det ær en stad som ær vært att besøka =) Klarade av danskan rætt bra faktiskt, trodde verkligen inte de! Men danskan ær ju lik norskan, dom har typ b,d,g istællet før t,k,p så de gick =D 

Och båtturen hem var otrolig... Jag ælskade buffén och efterætten! Jag tror jag aldrig ætit så mycket i hela mitt liv hahaa! =D Tommy och jag satte oss i pianobaren och lyssnade på en trubadur från Luisianna, USA och jæklar va duktig han var! Satt dær till 01:30!

 

Hade ett fint rum med stora fønster mot føren och vi hade en sån fantastisk utsikt! Herregud!

 

 

 

Och sen har de bara rullat på med jobben, jag har jobbat allt jag kan ta och Tommy har 2 jobb nu så vi kæmpar på =) Och jag tænkte lite igår. Jag ær vældigt ledsen øver de jag førlorat (kompisar och långt till familjen) men jag ær æven lycklig øver de jag har hær (Tommy, syster och Tommys familj) ! Kænner riktigt hur jag utvecklas och hittar saker hos mig sjælv som jag kanske annars inte funnit...  

 

 

Hungrig och trøtt. Fan vad jag hatar dethær vædret! Kænner hur de trycker i hela huvudet. Lyckades æven att glømma bankort, satskortet och adressændringen på bio føregårkvæll! Smartskaft nr 1. Ær så virrig ibland, kommer inte ihåg om jag glømde de på Sats, i biokiosken eller på biosætet (satte oss fel så fick flytta på oss).... SUCK!

 

 

Vi ska ju till Kroatien om ca 1 månad och nu blir det jag, Tommy, hans pappa och hans kusin på 17 år =D Ska bli så roligt før dom ær verkligen roliga att vara med =D

 

Men nu ska jag faktiskt æta något, åt lite kycklingsallad men inte så mycket... Och ta de lugnt =) 

 

Dom fick bort all cancer från Saras bukspottkørtel och mage så det var riktigt bra nyheter!!!

 

Ha de bra folkens