All by my self!

Jag jobbade igår till 18 och sen in till Oslo och møta Mia! Køpte lite kyckling, små små bakelser och så satte vi oss i en park och prata till 23.30 ! MYS MYS MYS TACK Mia før en mysig stund!

Och Tommy hade avslutningfest på Mamma Mia før idag børjar deras ferie = semester! Så det var trevligt dær också, Mia och jag gick dit efter parken =) Sov i Oslo i BASTUlægenheten! Shit førfan va varmt de ær dær! Kan inte ha tæcke før då dør jag och så måste vi ha alla 4 fønster helt øppna... Kul men en restaurang/bar precis nedanfør och massa inflyttningsfester mittemot oss... Fan vilket jævla liv till 4-5 på morgonen! 

 

 

Just nu ær Tommy och læmnar bilen, han sålde den før någon dag sen! Vi behøver inte den nu nær vi ska flytta in till byen och vi har motorcykeln att åka på nær vi ska till Sverige =) Hihi! 

 

 

Fått skattepengarna nu! Såååååååå jævla gøtt alltså! =D Blev trosor på Lindex (som vanligt hahah 3 før 2!) och en ny bh! Behøver de før har ingen bra bh, har konstig stl 70 F (egentligen 65 G men tycker den blir liite før trång runt livet) så måste till "special affær" med finare mærken som Change och Chanelle... Den kosta inte allfør mycket eftersom den ør helt basic i svart, 340 :- så de var bra =) 

 

 

 

Gudomligt varmt och fint væder hela veckan, fattar inte nær de hænde ? Det blev bara varmt och de ær aldrig mørkt på natten heller =) Sommar sommar sommar! Och 2 veckor kvar till Kroatia tjihooo! 

 

 

Nej ut och gå en stund och sen kanske en liten båttur nær Tommy kommer tillbaka =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback