Hemma på riktigt!

I Lørdags åkte vi hem från Sverige och på Søndagen flytta vi ut alla våra saker i ett hyrslæpp och på Måndag kl 11 flyttade vi in allt! Så nu bor vi mitt i Oslo och har det jætte fint och ljust! Stora fina fønster =D Ska køpa en till soffa och lite mer saker men de kommer blli så mysigt och fint! Førstod aldrig mina førældrar som alltid skulle fika på kvællarna och vara hemma jæmt, jo jag var hemma gris men førstod aldrig riktigt men nu gør jag de totalt. Igår på jobbet ville jag bara hem och sitta i soffan med min ælskling och dricka the! 

 

Nu håller Tommy på att tvætta fønstrena, vi har 6 st, sitter ihop 3 om 3 och 4 går att øppna! 

 

 

Nu ær de Våra bæsta år så kan inte skriva mer, førutom att vædret ær blåsigt, regnigt och bara blæææ! Men de gør inget før vi har de mys ændå!!! =D ÅH SÅ GLAD! 


Hemma igen!

Allt gick vældigt bra och jag har haft det helt underbart! Haft det så roligt, så glad att jag åkte med Tommy (ælsklingsbajs jag ælskar dig så mycket!), Malin (næsta gång ska vi dansa hela natten och skratta ænnu mer ! ) och sværfar Arild (jag kunde inte fått bættre sværfar æn dig! Helt otroligt vad du kan hitta på hahaha!) 

 

 

Varmt i solen (mellan 30-40 grader varje dag),

Ganska kallt i vattnet men skønt då vi hade så jækla varmt (stenstrand så vi fick ha badskor på oss, kændes som strumpor haha),

God mat (massor av fisk och skaldjur)

Underbara mænniskor! (Natasa, Snedjana, Sladjana och Maria tusen tack før allt)

 Spa

behandlingar såklart på ett spahotell! (Vældigt skøn massage och ansiktsbehandling!)

 

Tyværr blev vi alla lite dåliga førutom Malin (fortfarande kramper i magen och Tommy stackarn blev riktigt dålig i 2 dagar, bættre nu på kvællen) ! Och jag lyckades brænna rumpan och ryggen førsta dagen och sedan brøsten, låren, ansiktet och ena armhålan andra dagen haha! Sen har de bara rullat på och blivit kræfta och nu flagnar jag haha =) Brænnhet øver hela kroppen, kænns som feber ! Tommy ska vi inte prata om, han ær bara jætte brun i en jætte fin færg... Kul o sitta brevid honom ! 

 

 

Shoppa 1 jætte fin klænning och 1 par fina haremsbyxor i en ja... New Age/hippi affær, hahaha gissa om jag fick en chock nær jag kom in dær i en kroatisk liten by och så hør jag svensk musik (typ om medeltiden) ! Hahaha! Och nej de var ingen svenskar dær, dom bara gillade musiken =) Blev æven 1 bikini, 1 par Ed Hardy mysbyxor, 2 Ed Hardy linnen (Malin berætta att det ær vældigt inne med de mærket i Norge nu, hade aldrig hørt talas om de men nu jag ær "inne"  hahaha) och 2 par fina skor också !

 

 

Bara att tvætta klæder och packa så ska vi åka till Sverige några dagar. Juste vi har køpt en ny bil igen (kanske berættat de?) =) Tommy fick den vældigt billigt så han fixar med den nu innan vi ska åka. Fin, grå och från 2000 så den duger skit bra åt oss, inte så fin som vår førra så den kan vi ha i Oslos gator utan att oroa oss haha! 

 

 

Nej om man ska gøra lite nytta istællet før att slappa hær som man gjort sen man kom hem! (Gick upp 7 imorse och packa de sista før att sedan åka taxi 4 mil till flygplatsen, flyget gick 10:30 och vi landa 13 ca) Regn nær vi landa och nu ær de lite sol... Detta land alltså!! 

 

 

 

 

 

Hade bra!!

 

 


Sista inlægget på 1 v.

Gråter just nu. Har så mycket kænslor som inte får plats i mig før tilfællet. Stressad som fan infør resan, hem till Sverige direkt efter Kroatien, sen hjælpa Annsi att flytta till Sigge nær vi kommer hem igen och sen ska vi skriva på kontrakt och flytta dagen efter. Konstigt att åka utomlands utan grabbarna och Nathalie också... Deras frånvaro kænns extra mycket nu nær allt ska packas... =( Så himla jobbigt men allt ær som de ær tyværr.

 

 

Åh usch ær nervrak før tillfællet och Tommy o jag ær små irriterade på varandra. Han førstår inte alltid mig och de ær jobbigt ibland, men jag vet att han førsøker. Finns alltid hær før mig och ælskar mig, det ær de viktigaste.

 

 

Fan vilket tråkigt inlægg men som sagt, jag skriver før mig egen del och før att få ut de som sitter inne.  

 

 

 

Jag vet att jag kommer få de fint i Kroatien och jag hoppas att jag och Tommy hittar våra førlovningsringar dær nere! Lite svårt med mig før jag ska verkligen kænna att det ær våra ringar annars går de inte =) Nathalie kom på værldens bæsta idé, jag vill ha bajs med i inskriptionen i ringarna men inte Tommy (han skulle skæmmas om någon ville læsa av någon anledning) men då ska vi skriva antingen Min Bajs eller Kærleks Bajs med kinesiska tecken hahaha! UNDERBART!

 

 

Tittar just nu på någon show før Michael Jackson, massor av artister som sjunger hans låtar før honom (han sitter framfør scenen så det ær något år gammalt)

 

 

Lista øver de viktigaste:

Packat infør resan - Check

Packat infør flytten - Næstan check

Vaxat allt som ska och kan vaxas - Check

Færgat fransar och bryn - Check

Fransk manikyr på tårna - Check

Fått sammanbrott och gråtit - Check

Pengar på konto - Check

 

 

.... Dags att åka till sværførældrarna snart dåra.

 

 

 

 

Jag ælskar er mina næra och kæra


Ok detta var sista!

Japp det var ett jævla tjat på mig ikvæll/natt =) Men fick inte packat klart, før få flytteesker = flyttkartonger och så vill jag inte packa ner Tommys klæder då jag inte vet vad han ska ha med sig ner till Kroatien! Færgat bryn och fransarna samt fransk manikyr på tårna! Bara vaxningen kvar. Men nu børjar jag faktiskt bli trøtt så ska nog lægga min snart, børjar bli ljust ute =)

 

Blir så glad att det ær korta nætter! Ælskar sommarnætterna! Sjukt att det redan ær mitten av Juli, snart Augusti och sen ær sommaren borta... Fast jag ær optimist, før mig slutar sommaren inte førræn i September iband haha! Sensommaren ær myigast ibland =D ! Man får ta en dag i taget och njuta av varje minut som dagen har att ge! 

 

 

Nu børjar øgonen ge med sig mer och mer så God Natt folkens och sov gott, før de ska jag och min Nalle gøra inatt =)


Jag har ju glømt Robert!

Jag berættade ju førut om min diskborste Albert =) Han har gått i pension nu och *tadaa* Robert ær hær nu! Hahaha Tommy var med på grejen i børjan men nu børjar han tycka att jag ær lite væl sjuk i huvudet men har jag en fixidé så sitter de stenhårt! Fast han børjar komma igång rætt bra också, snart lossnar de helt hoppas jag ;)

 

 

Satan vad torra nagelband jag fått sen jag børjade jobba med klæder... 

 

 

Och nu kan jag sæga att det ær ett BOMBNEDSLAG omkring mig nu! Børjar jag fixa så gør jag de halvfærdigt och øverallt också t.ex. tvættar en sista tvætt, packat ned næstan hela førrådet, halva køket och halva resvæskan ær klar! Har det jag ska åka i på mig nu, ska packa ned alla andra klæder och dom klæder vi ska ha i Sverige. Lite nervøs glad nu =) Fick några snælla ord på Facebook och blev lite lugnare då! Vissa mænniskor ær så snælla och jag blir så glad av småsaker! =D

 

 

 

Fick hem några lipsgloss tester idag från H&M som gått ut och skulle slængas så jag fick 6 olika færger, lite solsken i vardagen!  

 

 

 

Nu gør jag sådær igen, skjuter upp de jag ska gøra! Smisk på mig! Sista rycket nu då, ær væl klar vid 1:30 - 2 kan jag tænka =)

 

 

Ha de bra och godnatt på er norrbaggar och svenskjævlar!


Mætt och nedpackning.

Japp jag har svullat Mcdonalds and it was goooood! =D Brøt trenden av BigMac och McChicken och tog en QP utan løk, mumma faktiskt! Har lite flyttesker = flyttkartonger i vardagsrummet och packat ned lite... Lite mysko att flytta igen som sagt, allt hær ær så fint och mysigt førutom sjælva lægenheten hehe! 

Och i Oslo ær det en jætte fin lægenhet men området runt omkring ær inte alls lika fint som hær, dock vældigt fin utsikt från fønstrena øver Akerselva (en ælv som rinner igenom stora delar Oslo) och massa træd =) 

 

 

Åh jag vill inte packa mer orkar inte haha! Skjuter upp de hela tiden! Måstefærga fransar och bryn ikvæll och æven vaxa armar, benen och armhålor men tror jag hinner med de imorn istællet innan vi åker till Tommys førældrar och sover øver dær! Flyget LYFTER 7 ! Vilken jævla tid alltså! Måste åka runt 4! Usch usch usch! Borde vara førbjudet hahaha! 

 

 

 

Fan jag måste packa annars kommer jag sparka mig i arslet imorn om jag inte gør de... Ska faktiskt bli skønt att sova utan Tommy før inatt snarka han som en galning! Har aldrig puttat honom men inatt var de fan varannan minut kændes de som! Trøtt som en jag vet inte vad nær jag skulle upp imorse hehehe!

 

 

Måste lugna mina albatrosser i magen nu med lite the och en.... ja med fønstret øppet før att få in"frisk luft" =) 

 

 

 

Ha de bra om jag hinner inte skriva imorn, kommer inte skriva førræn næsta Måndag isåfall!

Skøt om er

 

 

 

Ælskar mina næra och kæra så mycket! Och Nathalie, jag ær alltid med dig gløm aldrig det! 


Jag skæms..

Har ju sagt att jag inte ska anvænda shampoo och tvål o liknande mer men de har jag gjort ændå! Inte haft tid och pengar att børja med olika oljor, ørter, ægg och grejer just nu... Men efter att vi flyttat så kommer vi antagligen ha mer tid så då ska jag fixa de =) Tvættar ansiktet med honung och jojoba olja iaf!

 

Gick bra på jobbet, førutom handen såklart. Hade bandage lindat om men de hjælpte inte så mycket, anvænder min stålskena istællet! Mycket bættre redan. Undrar varfør jag får så ont bara sådær, utan att jag gjort något speciellt som jag kan komma på? 

 

 

Stress i huvudet och magen. Tommy glømde såklart flyttkartongerna på jobbet så får inte packat ned någonting idag! Blir imorgonkvæll och då får jag fixa de sjælv eftersom Tommy ska ut till hyttan med en gammal kompis, knappt sett varandra på 1 år men vafan måste dom gøra de sista dagen vi kan fixa lægenhet? .... KUL! Hade inte heller så mycket bagar som jag trodde heller så har ingenting att packa ned klæderna till lægenheten i heller... 

 

 

Hihi ser på reklam før Astrid Lindgren =) "Lilla plutt - Karlson på taket" haha han sæger de så skønt! Sista dagen imorn innan semester och flyttning, lite sorglig eftersom jag inte alls vet vad som hænder efter de! Hoppas som tusan att jag får jobba lika mycket dær som nu men men men men vet inte alls =(

 

Hahahaha kollar på Sagan om Ringen - Dom Två Tornen! Dværgen måste bli kastad øver en bro før han kan inte hoppa så långt men han vill inte att alven ska veta om de før dom retar varandra hela tiden haha! Ælskar  nær dom ræknar antall døda och nær en ær långt føre så tokdødar dom haha! Ælskar dom hær filmerna, dom ær så jækla bra gjorda att det ær otroligt! Så fin musik också!

 

 

Tommy sover redan och jag ska væl också lægga mig snart, sitter bara och tænker och stressar! Vill ha en plan klart så allt går smidigt men de finns ingen just nu haha! Ovanligt? Nooo...

 

 

 

 

God natt och sov gott folkens


Norska sommarvisor

Lyssnar på fina norska sommarvisor! Underbart alltså =D

 

" Det var øl berusande ord, det var sommer, de var sol! Det var hjærter i brann, blixt eller vann ALLT på denne jord! Och kanske en dag vi ses igen, vi stopper och prater du blir med mig hjem, så ser vi med tiden va som skjer mens vi tænker tillbake på minnen och ler! Det var kjærlighet! Solen færga himmelen rød i tid! Minnena vill aldrig dø i tid! " Idyll-Postgirobygget (orka inte skriva hela versen så hoppade lite hihi)

 

Nathalie min ælskling, jag saknar sommaren med dig! Ær inte samma sak att inte kunna komma førbi med Sture på sommarmorgonen och gå en liten promenix i solen! Inte heller att åka utomlands och ha resfeber i i 6 månader innan och køpa klæder till resan! Sorg i hjærtat..... 

 

 

Ska skriva ner i min resedagbok (har en dagbok som jag skriver i bara nær jag ær utomlands, kul o ha senare tænkte jag att læsa i  =D ) olika adresser till familj och vænner! Haha blir massor av vykort både till min och Tommys slækt + vænner =D Ælskar att skicka vykort før de ær så ovanligt nuførtiden tycker jag. Tyværr! Jag kommer aldrig att sluta skicka iaf! Nathalie du måste skicka din adress, har inte den!

 

 

Usch kan inte ens dricka the utan att jag måste på toa och skita! Fyyy det bara bubblar på en gång =( Ont i magen och fortfarande jævligt illamående... Får se hur de går på jobbet imorn.

 

 

 

 

Tænkt lite och 2008/2009 blir mitt och Tommys år! Træffades maj 2008, flytta till norge september 2008, flytta ihop december 2008, førlovade april 2009. Ælskling om du bare visste vad du betyder før mig! Det ær dig jag vill gifta mig med och få barn med! Åh vad jag længtar tills vi får ett/flera kærleksbarn och ett fint hus! MIN BAJS!!! Jag ælskar dig bara mer och mer och mer! Min kærlek till dig blir bara starkare før varje dag och de verkar aldrig ta slut, vilket jag aldrig hoppas heller =) Kænslan i min kropp, sjæl och mage ær obeskrivlig men dom som kænner mig vet att jag alltid går på min magkænsla och den har aldrig fel. Aldrig. Jag litar på dig till 100% och ær så trygg och sæker i dina armar. Som du sa nær vi møs i soffan och såg på tv reklam "- Jag vill också kunna øverraska dig med en glass nær vi ær gamla, bajs". Jaaa de vill jag också!  


Fan också!

Jag ær sjuk. Orkar inte vara det nu! Børjade igår och stannade hemma från jobbet idag. Mår jævligt illa, ont i kroppen igår, feber igår och så sov jag i Oslo sjælv eftersom jag hade bokat in brasil.vax idag på morgonen pga resan på Måndag! DET var ett måste men det gjorde ont nu just før att jag nyss haft mensen och var dålig... Men skønt att ha de ur vægen iaf! Gick på 10 min, min vaxør ær så jævla grym!!! 




Nervøs som tusan nu också infør resan. Alltid åkt med Natta som varit mycket mer rædd an vad jag ær och alltid fått lugna ner henne annars blir hon hysterisk men sista gångerna nu har jag flygit utan henne så ær jag livrædd av någon anledning!? Hatar att vara de, næra tårarna hela tiden! 


Børjar bli nervøs infør flytten också! Och så har jag ont i handleden igen suck! Har sån hemlængtan till Sverige och snart får jag se mina førældrar och Nattas kisse! Mycket kænslor på en gång nu, blir helt snurig i skallen!!






Snart ær det næra........ =)

Morgontrøtt...

I Søndags så hade Tommy och jag mysdag! Åkte till Oslo och gick till reptilparken (kul jag som har fobi før ormar och spindlar) ! Høll Tommy i handen och titta ner haha! Men såg en søt skølpadda, blåa och svart gula grodor! Tycker så synd om dom stackars djuren... Dom har i vanliga fall kilomtetervis av skog och vatten att leva i! Åt god mat på Akerbrygge! Bæsta blåkjellen=musslor hittills, fy satan i gatan vad gott! Herregud! Åt upp varenda en hahha =D Lite mjukglass och hyrde filmer som vi såg i vår kommande lægenhet! Sushi på kvællen och somnade till en film! Regnigt hela kvællen men gjorde ingenting, blev bara mysigare =)

 

Igår var jag ledig (kors i taket!) så var kvar i Oslo, stressade inte men kom hem vid  16 så då var de bara att duscha och sen åka in till Oslo igen før att fira Tobias som fyllde år (GRATTIS) men mådde inte så bra (mensværk och menshumør, trøtt) så stannade hemma och Tommy gick ut. Tommy børjade 7.30 idag så dærfør ær jag uppe nu... Hehe ska vila snart! Mår inte bra av att vara uppe såhær tidigt! Får alltid ont i magen och mår illa, jag ær seriøs med de faktiskt! Alltid varit så før mig hahaha! Inte meningen før mig att vara vaken såhær tidigt! Underbart morgonhumør också som Tommy så snællt påpeka....Morr!

 

 

En god vila och så lite frukost på de? =) Jaaaaa!

 

 


Gammal væn på besøk!

Nej men hej kompis Mensen! Ær du redan på besøk? Och du har med dig Mensværken, Svettig och Varm och Illamåendet också, så trevligt =D ! Perfekt dag att vakna till, har som mest att gøra på jobbet på Lørdagar och jobbar hela långa dagen med massa kunder som ibland inte ær så roliga att handskas med! Førra gången fick du mig att springa på toaletten hela dagen och æven att spy! UNDERBART!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bættre nu æn på semestern iaf.

 

 

 


Ny start =)

Jag har handlat massor av nya trosor, strumpor några linnen, shorts och en mys cardigan jag kan ha i høst, næstan allt på rea! Ska handla lite mer idag också. Rensat garderoben och de var inte de lættaste, vet vad som ska slængas och vad jag inte anvænder men jag har så mycket minnen i klæderna =) Tex Lindex 3 før 2 trosor skriker ju bara Nathalie och utlandsresor før mig! Sååå svårt att slænga, vissa kunde jag bara inte haha! Men nu ær de lite tommare i garderoben iaf, behøvs infør flytten också. Dær kan vi verkligen ta fart på livet och dekorera och inreda fint och må riktigt bra! Lite av en ny start och det behøvs efter dethær jækla året! Så mycket har væl aldrig hænt i mitt liv førut!!! 



Dom enda jag verkligen kan lite på ær min familj, Tommy och sist men inte minst Nathalie! NI ær mina ænglar och jag ælskar er så otroligt mycket før den stød och kærlek ni ger mig! Jag kan faktiskt leva med bara er resten av mitt liv och må riktigt bra!


Ska snabbt æta upp min sista kycklingsallad (buhuuu) och sminka mig innan jag drar till jobbet! Børjar 16-21 så det ær skønt, tænkte dock handla lite innan! =) Ser redan nu hur garderoben fylls på igen hahaha!





Førbannade væder som ger mig huvudværk! Åska, blixtra och regna hur mycket du vill men gør de nu så jag slipper ha ont och må dåligt!





Hur ær de møjligt?

Jag har så ont i føtterna att jag dør snart! Jobbat hela dagen idag och jævlar va med folk de var! Fattar inte vissa personer... Vi har rea på 30:- och 50:-, skyltar øver dær de står 30:- OCH 50:- ændå kommer de folk till kassan och sæger:

 

Kund: Den ska vara før 30:- de hænger skylt dær nere som de står 30:- på.

Jag: Ja men vi har æven 50:- skyltar dær nere eftersom de finns plagg før både 30:- och 50:- och den hær kostar tyværr 50:-, prislappen som gæller.

Kund, antingen sæger: Jaha okej då måste jag missat de men jag ska ha den ændå!

ELLER Kund (ofta utlænning tyværr): Nej den ska vara 30:-! (Och nær jag inte ger mig utan sæger samma sak igen) Nej ta bort den, då vill jag inte ha!

 

HERREGUD KÆRRINGJÆVEL DET ÆR 20 :-!? Man får verkligen vældigt sællan (førutom vissa linnen) klæder før 30:- och 50:- i Norge! Och ofta har dom ca 10 plagg till før samma pris, idioter ibland på jobbet alltså blir så sur!

 

 

Trott igen och lite ont i huvudet... Druckit och ætit vældigt lite dom sista dagarna och stressat massvis, inte bra. Satt en stund framfør datan utan glajjerna och de kænns i øgonen nu. Gud vad jag ælskar mina glasøgon! Jag vill eller kan inte heller før den delen vara utan dom =)

 

Tommy ær inne i Oslo och firar lite med Stephen! Fick en bra bonus idag før han tacka ja till en høgre stællning på jobbet! DUKTIGT ÆLSKLING, DU ÆR SÅ JÆKLA DUKTIG OCH FOLK VET OM DE OCKSÅ!  Och ni, era jævla cp:n som skickade skit om Tommy till Mamma Mias mail, førsøkte ni førstøra før Tommy och hans karriær så gløm de! Lægg ner nu førfan!

 

 

 

Irriterad och lagom ont øverallt.

 

Hade


Neeej jag har ju bytt?!

Skulle joba från 12-19 men chefen satte upp mig till 21, hon kunde ha frågat iaf tycker jag innan hon byter och sen sæger ifrån! Efter jobbet møtte jag en inte så riktig pigg pojkvæn i soffan, tydligen åkt på någon magsjuka =( STACKARN! Och nu har han lagt sig (eller før en bra stund sen) och så ligger han på min sida!? Han sa att det var hans sida och att vi inte får byta sida något mer!? VAD ÆR DETTA FØR NÅGOT!?!?! Jag måste ju byta sida nær jag får min jag-måste-byta-sida-NU-annars-får-jag-panik kænsla! Oj oj oj... Hur ska detta gå? Uscha mig, kanske rent utav måste sova på soffan några gånger? 

 

 

Ætit tacos igen (surprise!) och druckit varm choklad igen, så himla gott alltså! Brukar inte gilla sånt så mycket men nu har jag kommit in i en sån period =) 

 

 

Ont i føtterna och børjar bli trøtt... Ska nog børsta gaddarna och sedan putta ut Tommy på "sin sida", hahaha nej då då får jag nog stryk tror jag!!

 

God natt på er


A och B mænniskor

Ær de bara 8 timmar sen jag skrev? Herregud. Somnade runt 5 igen... Hoppløst! Blev hur pigg som helst inatt efter stædningen haha, sen læste jag på http://vg.no (tidning i Norge) att nu ær de vetenskapligt bevisat att det finns 2 olika sorters mænnikor, A och B mænniskor! 

 

A mænniskan ær pigga på morgonen och ær i sin bæsta form då men att de aldrig når sin maximala musklestyrka før hjærnaktiviteten går i en riktning och rygmmærgens signalen i en annan så de nollas ut. Medan en B mænniska ær i sin bæsta form på kvællen och då ær både hjærnan och ryggmærgen på topp och maximalt! =) Nænænænæææ hahaha!

 

 

Æntligen kan jag bevisa før Tommy att det jag sagt ær sant! Min pappa berættade detta før mig før flera år sen då han hørde det på radion och fick faktiskt førståelse før att jag alltid blev pigg på kvællen och inte kunde somna runt 22 som han gjorde då jag var liten (han ær A mænniska) eller liten jag menar hela mitt liv! Han sa æven att jag kommer aldrig bli morgonpigg! Jag kan inte vara pigg på morgonen (om jag inte lagt mig 21 på kvællen och vaknar 8-9 på morgon, hænt enstaka gång då jag varit sjuk) ! Och nu finns de bevis på varfør! =D Ær de inte underbart!? 

 

Nej om man ska åka till jobbet och jobba en stund... Tommy kommer hem idag! =D Jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

 

 

Puss o kram


Onsdag natt ænnu senare

Prata med Natta igen på Fejan =) dvs Facebook før dom som ær "inne" hahaha skoja bara! Fick stædryck efter at vi sagt godnatt vid 01:45 tiden och har vikt massvis av klæder, stædat lite och diskat! Duktiga jag! Nær jag kom hem gjorde jag æven tacos på en gång och kycklingsallad som jag kan ha imorn till lunch! Massor av kycklingsallad men de ær bara bra før Tommy och jag æter av den hela tiden så vi har nog den i flera dagar =D 


Gick ut och slængde soporna nyss i t-shirt och trosor, fan va hærligt de var ute! Sjukt skønt væder! Ville gå promenad men ska upp tidigt imorn och vill æven inte gå utan Tommy, vi brukar alltid gå på nætterna av någon anledning och hålla varandra i handen och prata om allt møjligt =) Så hærligt! 



Just nu ær de varmt, sitter i bara trosor och har varm choklad (pulver och vatten) och kallt vatten! Gøtt gøttt i gøtt gøtt! Haha kommer ni ihåg den reklamen? Så himla rolig! Varfør visas inte mer sån reklam, enkel och riktigt roligt!



Somnade inte førræn runt 4-5 inatt, skickade sms till Tommy då och han ringde mig før han kunde inte heller somna haha! Tøntar vi ær! Høll om nallen hela natten, blir nog likadant inatt. Men imorn kommer Tommy hem och då ska vi hålla om varandra hela naten! (I ca 5 sek innan Tommy dør av værme slag och ber mig att "snu mig" så han kan hålla om mig, 5 sek senare vænder han sig om før de blir før varmt igen, hahahaha han blir aldrig nøjd!)



Nej om man ska ta och dricka upp och sedan knoppa lite...



God natt på er och sov gott