Jobb och Danmark!

Igår var Tommy dåligt efter att ha jobbat så vi var ute på en nattpromenad =) Ute och høll varandra i handen och pratade! Kom hem igen runt 00:30 -01 tror jag. Så ljust och vackert de ær ute! Mærker att de snart ær sommar hær! Blir inte så mørkt på natten længre =D 

 

 

Skulle ju vara ledig idag men dom ringde idag kl 15 och frågade om jag kunde jobba till 19 (blev 21)... Ville egentligen bara vara hemma och ha de skønt i værmen men vafan, pengarna behøvs! Så imorn har jag jobbat 6 dagar i rad! =) Bra jobbat enligt mig! 

 

Och imorn ska jag åka in till Oslo direkt efter jobbet, ska sova hos syster med Tommy och sen på Søndag morgon åker vi till Danmark, før att se Wallmans i Køpenhamn!!! Annsi ska få åka en stund med Tommy på motorcykeln på morgonen och sen ville Sigge prøva också haha! Så jag  borde nog packa nu istællet før att sitta hær... Men orkar inte haha, sååå mycket tvætt som ska læggas in också! Juste vi ska åka båt tillbaka till Oslo och då ska vi sova på båten! Mys mys mys! Allt ær redan betalt, buffén nær vi kommer ombord på kvællen och så frukost på morgonen! Gott! Ælskar bufféer på hotell och båtar =D 

 

 

Saras operation gick bra och hon hade tydligen varit uppe en liten stund idag så de ær en lættnad! Hoppas dom fått bort all cancer nu också! Heja Sara, vilken kæmpe hon ær! =D 

 

 

Nej om man ska røra på sig lite och gøra ett sista krafttag! (Jag vet børjar alltid sista meningen med Nej haha!)

 

Ha de bra allesammans och ha en fin helg


Ælskar mitt jobb!!!

Jag trivs som fan på H&M! =D Jætte roligt faktiskt! Har nyss målat naglarna før vi ska ha kampanj imorn "Fashion Against Aids" så vi ska ha fina færgranna t-shirtar som vi fått från kampanjen och vi ska vara extra fina ! 25 % av vissa klæder gjorde av kænda personer och artister (Tokyo Hotell, Cindy Lauper, Kate Moss, Madonna m.m.) går till aidsforskning så køp køp køp imorn!

 

 

Børjar bli lite trøtt, vaknade først 6 imorse och sen ringde grannen på kl 7:30 tror jag... Dom græver hær utanfør igen så jag kominte in med scootern på vår parkeringsplats framfør huset så fick stælla den på sidan. Och så høll dom på att græva imorse precis bakom den så grannen var orolig att dom skulle køra øver den typ =) De var snællt att sæga ifrån! 

 

 

Ælskar Norge! Alla ær så himla trevliga hela tiden (vissa undantag såklart) och de ær så kul att stå i kassan och se alla olika personligheter! Vissa ær sååå jækla hærliga! Hoppas jag får stanna længe på H&M =) Kænns som mitt jobb just nu iaf! Ska nog lægga mig brevid min man och se om jag kan få honom att lægga ner sin bok før en stund men først borsta tænderna ;) 

 

Jag ber før dig Sara!!

 

 

God natt sov gott


Lite midnatts tankar

Ingen man hemma och ingen mat... Då tar man scootern till Mcdonald DRIVE IN! Orkade inte ta av mig hjælmen, handskarna, mc jackan, stælla upp scootern och gå in och vænta på mat nær de tar 1 min på drive in! =D Haha! 

 

 

En klasskompis till mig har cancer och ska opereras snart... Jag håller tummarna, armarna, tårna, benen och øronen før att de går bra! Det måste de. Hon ær en kæmpe och envis så hon hoppas kickar ass på cancern! Sænder positiva tankar till dig!!!

 

 

Och Tommys væn dog i en mc olycka i Lillestrøm igår... Usch, tydligen ingen næra men hemskt ændå! Blir lite skakis och hoppas att inget hænder oss (eller andra før den delen) nær vi ær ute och åker! Ska ju åka på Søndag till Danmark... Tommy kør jætte bra och førsiktigt men de finns ju andra idioter, vænnen som dog møtte en bil och føraren var knarkpåverkad och han kørde i i fel fil och riktning... 

 

Inget roligt inlægg men ibland behøvs de faktiskt. Ska æta upp min Bigmac och sen lægga mig i soffan och somna till innan jag lægger mig i sængen!

 

God natt, eller osm norrmæn sæger Nattdaaaa!


Blåsor och dålig syn!

Ja Tommy åkte ju igår till hyttan med grabbarna och dom har de så trevligt =) Vill också vara dær men de var "guttetur" men tycker bæst om att vara dær sjælv med Tommy! Så jag sov hos syster igårkvæll och vi bestællde sushi (Annsi tog Wonton soppa) lite chips, popcorn och tv mys =) Och så fort Annsi la sig så børjade kattskrællerna att tokrøja haha! Hon fick gå upp minst 3 gånger inatt och skælla lite på dom haha! Dom ær så søta ibland men inte 4 på morgon...

 

H&M ringde mig 10 imorse och fråga om jag kunde jobba 12-19 idag... Klart jag kan och jag sa ja såklart men tænkte ha tjejkvæll ikvæll med Annsi och Mia och se på Harry Potter o ha kul! Men nej nej stått i kassan med den varmaste dagen på året och de gjorde jag i från 12-17!!! Herregud så mycket folk, hann knappt ta 2 steg från kassan så var de någon dær. Fick så ont i mina føtter, nær jag nu kom hem och tog av mig strumporna så har jag VATTENBLÅSOR på 5 tår! Aj aj aj aj aj aaaaaj! Så dom åkte in i soporna på en gång! Trøtt ær jag och hungrig och vi har bara knæckebrød och lite makaroner... Inte så frestande. Funderar om jag ska ta scootern och køpa donken mat =) har bara 2 min ifrån mig! Hmmmmmmmm... Funderar på om jag ska åka eller ikke.

 

Sprang in på Brilleland under rasten och bestællde synundersøkning pga migræn och ont i øgonen, fick ta snabbtest och de visade sig att jag har skeva hornhinnor så hann tyckte synd om mig eftersom man får anstrænga sig att læsa och får ont snabbt! Så jag ska kolla imorn kl 16 och jag kommer få glasøgon sa han! Jaa jag tycker faktiskt om glasøgon, alltid velat ha sen jag var liten och min nærsynthet førsvann! 

 

Ska jobba imorn också... 10-16. Ja de ær bra med pengar iaf =) 

 

Vill inte sova utan min man heller.... Så jag sover med min nalle jag fick av honom eller kossan jag fick av Annsi igår hahaha! =D Då ær man inte ensam iaf! Kom på de igår. Hatade att vara ensam nær jag var liten och namnger man saker så ær man pløtsligt inte de! Så jag har Kalle Viking (scootern) utanfør køksfønstret, Albert (diskborsten) i diskhorn och nallen och kossan som inte har något namn æn! 

 

Børjar få lite længre naglar nu =) De ær alltid roligt! 


Ovæntat natt/morgon besøk?

Tommy åkte mc hem från jobbet igår och vi har alltid køksføntret øppet ifall någon ska førsøka sig på den. Och vårat sovrum har dørren mot køket så vi har den øppen också. Och imorse (vet inte om klockan var 4 eller 8, ingen aning) så vaknar vi båda av ett konstigt ljud! Tommy hade under natten stængt till dørren och jag ber honom gå ut i køket och se efter ifall någon ær på Sara (mc)! Nær han øpnnar dørren så.... flyger grannens katt upp från golvet i ett skutt och sedan ut genom fønstret hahaha! Han hade kløst på våra sopor, dærav de konstiga ljudet haha! 

 

 

Finns de något godare æn mint the på sommarmorgonar? Nej skulle inte tro de, the ær alltid gott men nær de ær varmt så ær mint the godast! Och det ær så varmt och fint ute så tænkte gå ut en stund och gå, sedan en liten tur till gymmet! Hann inte igår før jag jobbade från 10-18, hur mycket folk som helst men roligt =D Ska jobba på Tisdag och Torsdag igen 10-16! 

 

Och på Søndag till Tisdag ska vi till Danmark med Wallmans, vi ska gå på Wallmans Køpenhamn och bara ha de mys! Åker mc ner dit med Sigge bus och fler från Wallmans via Helsingborg tror jag och så åker jag och Tommy båt tillbaka från Køpenhamn till Oslo! Ska bli mysigt! 

 

Nej om ska dra sitt arsle ut och få lite færg nu!  Ha de bra 


Aktivitets Torsdag =D

Som Tobbe så fint kallar de! Haha dagen børjade med att vi møtte upp Sigge, Tobias och Mia før att ta en lunch! Vældigt trevligt och varmt och soligt! Vidare till en pub och væntar på Martin, Elin, David och några fler før att spela minigolf! Dom andra ångrar sig men David kommer och vi går før att spela, førsta gången jag spelar minigolf =) Køper en glass och jaaa de børjar småregna! Faan, men vi tappra norrmæn fortsætter och gør klart hela banan under regn, åska och blixtrar... INTE ROLIGT ALLS! Men klara blev vi =) Och sen till en restaurang och dricker lite (inte jag) och væntar på dom andra. Hinner vænta minst 1 h och 30 min och bestælla mat innan dom kommer men sen blir de fullt! 12 pers! Och såklart får alla sin mat och jag ær ensam utan mat, dom hade ræknat fel och glømt mig... =( alltid alltid alltid! Men gott var de iaf och mætt blev man!

 

Sen gick syrran och jag till legevakten. Hade ju spricka eller brott i handleden i februari och jobbade med de i 3 v innan jag gick till legevakten, trodde de var handledsinflammation som jag haft ofta. Men i Onsdags så skulle jag fixa och stæda hemma och Tommys keyboard klappa ihop på just vænster handled... Hade bandage om och igår blev de værre så jag tar inga risker utan røntga men dom fann ingenting så de var skønt att høra.Blir de værre om 1 v ska jag komma tillbaka. Syster var ju snæll och føljde med och vi var på skratt humør båda två! =) Hon børjade sjunga på Øken med Robert Broberg och vi fick skratt attacker så folk stirra på oss, vi har ganska høgt skratt ibland =) Och så fort jag høll på med bandaget så kom en lækare och sa - Åååkerberg? Annsi och jag samtidigt - Jaaa hær e vi! Haha ja de var nog den roligaste sjukhusvisiten før min del! 

 

Sen gick vi till en annan pub och spelade foosball (spelet som finns i Vænner hos Joey o Chandler) och dart! Blev lite sent som vanligt hehe och fick ta taxi hem! SKønt o sova i sin egen sæng alltså! Och så hærligt att ha den man ska vara resten av livet med brevid sig! Och ja jag drack ingenting idag heller =D

 

Så får jobba ikvæll med bandage før att inte førværra i handen. Drømde om krig i Sverige inatt, militærer øverallt och bomber och grejer... Fyfan hoppas jag aldrig får vara med om något sådant. Æcklig kænsla i kroppen nær jag vakna...

 

Nej dags før frukost och Våra bæsta år =D Och min blåsa ær borta nu ;) 

 

Puss o kram Ha de bra


Honey I´m hoooome!

Men ingen hemma att ta emot mig =( Mannen jobbar som vanligt! Men de gick bra idag! Blev inputtad att ta hand om kassan på en gång och dær har jag varit i princip hela dagen førutom nær jag larmat varor och gått i provrummen =D Har gått fint! Så roligt bara att jobba igen haha! Jaa har man gått hemma sen slutet av februari så blir de tråkigt i længden kan jag lova! Ska jobba på Fredag (15-21) och Lørdag (vet ikke æn) !  

 

Har en jobbig blåsa rakt upp i gomen och min piercing træffar den hela tiden + ont i føtterna... Och i magen! Træningsværk sen igår, kørde 2 pass och ja de kænns æven i mina ben! Funderar på om jag ska træna ikvæll om jag orkar, ska ændå åka och læmna filmer vi hyrde i Måndags... Men ær Sats øppet imorn så trænar jag då istællet tror jag... 

 

 

Gææææsp trøtt, pratar med syster nui telefon !

 

Ha de bra


Jaaaaaa!

Var inne på H&M och køpte 2 trøjor ifall jag får jobbet och så ringde dom och sa att jag ska børja jobba imorn =D Wiiiiiii!!! Så børjar 12-18, lite nervøs hehe men de ska nog gå bra hoppas jag! =D Ska bli kul att prøva på något annat æn gamla kærringar och gubbar, hahaha nej då va elak jag ær! Jag har alltid ælskar att jobba med ældre men ska bli roligt att prøva på något nytt och helt annorlunda =) 

 

Førsøker æven att bli blond men ær inte helt framme æn, åt rætt håll iaf =) ljusare! Trænat 2 pass efter varandra och de kændes under passen i mina ben och ryggen att jag inte trænat ordentligt på ett tag, fy... Och så har jag æntligen vaxat benen nu ikvæll också! Veet vax på burk, riktigt bra faktiskt blev øverraskad. Så detta var en bra dag men andra ord haha! 

Nu ser jag iaf på den dær jævla krigsfilmen med Tommy! Hahaha ni vett ryssen i Rocky filmen? Dolph Lundgren? Han har huvudrollen och de ær en riktig b-film enligt oss båda =) Nej dags att sova snart!

 

 

God natt


Fairytale och 17 maj!

Lørdagen børjade vældigt trevligt, åkte till syster och åt tacos! Duschade, færgade hennes underhår mørkt och så møtte vi Elin på KarlJohan! Sen kom Sigge, Mia och David och vi styrde kosan mot O´rielys (stavning) och såg på ESC dær! Skit mysigt! Och sen nær Norge spelat klart kom Tommy, Martin och Tobias! Och vilken stæmning! Så fort Norge fick poæng børjade alla att jubla och klappa hænderna hahaha! Alexander var verkligen værd att vinna tycker jag, tråkigt att Sverige inte kom høgre upp på listan før hon sjøng bra medans andra sjøng lite falskt och surt! Men jaja! Blev lite sent då vi la oss vid 4... Drack ingenting som tur var =)

 

Och på Søndags morgonen vakna vi kl 7 och somna om till 8 och gick upp, gjorde oss i ordning och åkte till Tommys førældrar, mina sværførældrar =). Kom dit vid 10 tiden och fick champange och jordgubbar och en kort stund senare kom æven Tommys farmor! Tommys mamma Britt hade gjort en vældigt god buffé och dessert =D Mums! Hon ær vældigt duktig på mat och vin så de var vældigt trevligt! Sen kom Annsi också vilket var roligt! Tyværr missade vi paraden och rusståget men vi gick ut och tog några øl (førutom jag) på en ute servering med en trubadur! Åkte in till Oslo kl 17 och vi åt middag på restaurang med Sigge och Annsi. Kl 19 var vi hos Martin som fyllde 20 år och dit kom de lite folk! Vid 00 kom vi till O´rielys och hade trevligt! Tills Tommy, Helga och jag gick ut før att "ta frisk luft" och såg en kvinna ligga på marken avsvimmad. Tommy, som ær føre detta ambulansførare hjælpte till såklart och nær jag hjælpte till børjade hon snacka på ryska till mig och krama om mig o grejer! Hon svarade, pratade och titta næstan bara på mig sen och høll mig konstant i handen tills ambulansen kom. Tog ca 30 min att få henne att vakna till, resa sig upp och gå 10 m. Sen ville Tommy och jag hem !

 

 

Fått lite anti-alkohol-kænslor dom sista dagarna. Vet inte varfør men jag kænner att jag inte behøver alkohol før ha roligt, kunna prata med nya mænniskor, før att må bra och kunna slæppa loss! Jag mår bara piss dagen efter och jag vill inte gøra de længre! Ja lite tantvarning på mig men jag har alltid fått perioder då jag kænner såhær, och då hatar jag nær folk ska pressa på mig alkohol ændå! Och så luktar fulla mænniskor hundbajs ur munnen och de vill inte jag gøra heller!!! 

 

 

 

Igår hyrde vi film. Blev 3 filmer før 2 =) Yes man med JIm Carrey, Låt den rette komma in och någon krigsfilm Tommy får se sjælv! Låt den rette komma in såg vi igår och den var lite konstig men ændå bra faktikt. Ska se Yes man idag!

 

Så idag ær de lite finare væder æn igår så tænkte gå ut och gå en stund och træna ikvæll! Och køpa vax remsor på H&M!!! Har inte vaxat benen sen i somras (inte haft vax hemma eller varit 1.a prioritet nær de gæller pengar till bensin eller mat) hahahaha så nu ær dom lurviga! Men inte efter ikvæll! 

 

Ha de bra


Ikvæll gæller de!

Så spænnande! Jag hoppas att Norge kommer på vældigt bra plats eller 1:a plats =D Har sagt de førut och sæger de igen, ALEXANDER RYBAK ÆR SÅ JÆVLA SØT OCH CHARMIG!!! Och nys fyllda 23 år =) 


Ska åka till syster snart och æta tacos, læste de i någons blogg och blev sjukt sugen haha! Och sedan ska jag duscha, færga hennes hår (ska se om jag vågar færga mitt ljusare) och sen blir de till at møta Mia och så ska vi ut och se på Melodi Grand Prix ute på en bar! Jag, Annsi, Sigge, Mia och sen kommer Tommy och Tobias så de ska bli jætte mysigt =D 



Har haft min och Nattas "førlovningsring" på mig i någon dag och så gjorde de ont imorse så jag tog bort ringen... Hade rænder i skinnet som sved och såg ut som att de var ett køttsår! Ajajajaj....



Så Sverige, ring ring ring på Norge så ringer vi på Sverige =D Bra deal va? 



Nej om man ska klæ på mig och se klart på Stuart Little hahahaha! 


Ha de bra och skøt om er

Irriterande värdar och svettigt slut!

Först måste jag påpeka att jag älskar sarkasm hahaha! Roligt när folk driver med andra människor som faktiskt är riktigt irriterande tråkiga och då menar jag dom ryska värdarna. Fanns de inga andra som kunde gjort jobbet bättre!? Blev lite nervös när Norge inte blev uppropad men dom tar ju nästan alltid favoriterna sist =D

Blir spännande nu på Lördag! Jag gillade hon som såg ut som Shirley Clamb (stavning??) och hade folkdans, hon som sjöng om Valentine och hade sexiga röda kläder... Och just nu kommer jag inte ihåg mer haha!



Har ont i nacken, så jobbigt! Varit tryckande väder idag, pendlat mellan regn och sol och får huvudvärk då som vanligt. Ska gå till en specialist på migrän och se vad jag ska ha för tabletter för just nu funkar bara de absolut starkaste och dom är farliga att ta för mycket av... Blir olika tabletter och dagbok över huvudvärk. Och så ska jag beställa tid hos en optiker och se om jag behöver glasögon och sen till tandläkare och fixa bitskena så jag inte pressar samman tänderna och får huvudvärk pga de!! Japp mycket som ska fixas och lite pengar. Viktigaste först och jag tror de blir bitskena för har ofta ont i käken...


Ska vänta på Tommy nu, han skulle ut en liten stund efter jobbet. Är hos syster som sagt och hon ska sova hos Sigge och se inspelningen av Melodi Grand Prix (båda jobbade ikväll) så vi sover här inatt!


Ååh va äckligt! Tog ut min piercing i tungan nu för att "lufta" lite och va läskigt de känns hahaha! Haft den i över 1 år så ja känns märkigt att inte ha något där...


God natt på er

Melodi Grand Prix och Russ

Blev jætte glad igår! Skulle vila mig och då ringde Nathalie!!! =D Så skønt att høra hennes røst igen! Roligt att prata och høra att hon mår bra =D

 

 

Åh det ær så kul att se alla studenter i Norge, dom kallas før Russ och har alla har snickarbyxor som dom måste ha på sig från 20 april - 17 maj, man får inte tvætta eller ta av sig dom! Antingen har man røda, svarta/vita eller blåa beroende på vilken linje man går på. Vanligaste ær røda (man kan børja jobba direkt efter gymnasiet), sen blåa (tror man måste plugga efter gymnasiet) och sist svarta/vita (hantverkare av alla slag och kockar). Dom køper bilar och fixar upp dom och målar i "sin færg"  och skriver olika saker och hælsningar, så himla kul att se! Och dom gør massa bus och festar hela månaden! Sen har dom landsmøte och møter andra russ från hela landet under 5 dagar och festar och sover i sina bilar =) Och på sina studentmøssor har dom ett snøre dær man kan hænga i saker som man måste førtjæna. T.ex. kan man på en kappsyløppnare om man dricker 12 st 0.5 l øl på 12 timmar. Haha Tommy fick fiska mitt i gatan i en kloak under 1 timme før att få någon grej att sætta i snøret =) Man kan stanna vid en busshållplats och skjutsa en person dit den ska, eller om en bil står vid ett rødljus så ska man øppna bakdørren och springa igenom bilen hahaha!

Får man ihop till 70 grejer så ær man guldnågonting och de ær riktigt stort! Men nu ska man kanske ta bort detta før att nu har de blivit mycket skit grejer. Tex att man ska våldta en rødruss om man ær blåruss eller tværtom, slå upp en somgår i 1:a ring och såna saker. Det ær inte roligt øverhuvudtaget att høra om personer som sætter upp såna saker! Respektløst! 

Men bortsett från de dåliga tycker jag att det verkar jætte roligt och synd att det inte ær så i Sverige =D Hær firar dom ordentligt! Hahaha och så fort jag eller Tommy ser en russ så skriker vi till och pekar - RUSS EN RUSS! Och de blir ofta før dom ær øverallt haha! 

 

 

Och ikvæll ær de Melodi Grand Prix! Man måste ju ta seden dit man kommer =) Och de ska bli roligt och se Alexander Rybak sjunga igen! Sæg han på Youtube och fan vad han ær søøøøøøøøøøøøøøt! Tror jag børjar bli lite kær hahaha nej då! =) Jag har min man som gør mig mer æn lycklig! 

 

Fick svårt att somna igår också och så vaknade jag inatt och låg vaken en bra stund innan jag somnade igen. Vaknade sen igen kl 6:20. SUCK! Fattar inte varfør jag fått svårt att sova?

 

 

Nej idag ska jag hæmta Kalle (scootern) på Tommys dagjobb, bilen stog kvar igår och han ska ta hem den idag, och då ska jag faxa øver min autorisasjon och sen nær Tomy slutat dær och ska in till Oslo och joba så ska vi hæmta och læmna skattekort till Manpower så jag slipper 50% skattavdrag! Ska æven skicka nr och namn till H&M så dom kan ringa mina referenser =) 

 

 

Puss o kram på er


Min kropp trotsar gravitationskraften!

Var på intervju idag på H&M! Tror de gick bra, læt positivt iaf och ska bara ge dom mina referenser... Hoppas jag får jobbet! Åkte scooter dit och de gick bra æven om jag var lite nervøs hehe och efter de åkte jag  till Akerhus før undersøkning.

 

Fick vænta en stund och fick læmna kissprov IGEN och sen ytterligare en gyn. undersøkning. Hade ont nær lækaren "kænde på mig down there" och hon ville gøra ett ultraljud på livmodern, æggstockarna och æggledarna. Hon blev osæker om hon såg rætt så hon bad sjukskøterskan att hæmta en till lækare, och nær hon kom in så kom en tredje lækare in också! Men då blev de før många så det blev två lækare och en sjukskøterska som stirra och fundera på mina inre organ. Till slut fick jag klæ på mig efter att dom klæmt och pillat på mig på en stund till, om en lækare kænt så måste ju den andra också få gøra de annars blir de ju orættvist... Mmmmm så é det.

 

Dom tog kort på min livmoder och æggledare och gick ut och diskuterade med andra lækare och nær lækaren kom tillbaka så sa hon att min vænstra æggledare var svullen (dom brukar inte synas och de var konstigt att den gjorde de dærav all fundering) och de kan bero på att vætska har irriterat æggledaren! MEN eftersom jag inte har feber så finns de ingen infektion så ær de lite mærkligt... Och hahaha lyssna nu, att de ær svullet kan bero på att mensen har gått UPP i æggledaren istællet før NER!!! Hahahaha helt jævla otroligt! Sånt hænder bara mig haha! Men om jag får ondare och får feber så ska jag åka in fpå en gång ør då ær de en infektion så sååå roligt var de inte =) 

 

Och de blev ingen cellprov pga av att jag har mens så det blir ogiltligt svar. Så får bestælla tid och ordna de med... Vad bra Sverige var igår! =D Hoppas hon går långt, tror bland dom 5-10 bæsta och Norge vinner hahhaha!! Han ær ju så søt och charmig Alexander Rybak! 

 

 

Nu ska jag æta lite mat och så har jag ont i magen och ær trøtt. Ska vila efter maten och ta de lugnt, Vill INTE ha så ont som jag hade igår. Enda gången jag gråtit så mycket som igår var nær jag hade kraftig urinvægsinfektion så ja jag tar de lugnt ikvæll! 

 

Ha de bra


Legevakten och H&M

Så då var de jobbpasset gjort! Hehe 3 nætter i rad och det var så trevligt! Hoppas jag får jobba där flera gånger, helst natt då det är bäst betalt och minst att göra haha! Och i Lördags så blev de en timmes träning också och med min vanliga tur så spöregnade de och hagla samtidigt när jag slutat träna och ca 5 sek i regnet var jag dyblöt! Fick springa 5 min och sen slutade de haha! Älskade att de regnade så det gjorde ingenting =)



Idag kl 12 fick jag så himla ont i magen i samband med för tidig mens men de här var ingen vanlig mensvärk.. Väntade och hoppades att de skulle gå över men blev bara värre och jag grät en bra stund pga smärtorna innan jag ringde Tommy och frågade om han kände någon som hade starka värktabletter men han ville att vi åkte in till legevakten istället så de gjorde vi. Fick vänta en bra stund där, fick en säng eftersom jag hade så jävla ont och fick  lämna blodprov, 2 kissprov och gynekolog undersökning. Blev lite yr och de stack i mina händer och ben och jag vinglade till så sjuksyster blev orolig och frågade om jag ville ha en rullstol! Hehe nej tack jag klarar mig nog, Tommy fick hålla i mig istället! Jag var inte gravid (dom tänkte på missfall tror jag), jag hade inte urinvägsinfektion (hade väldigt ont i magen på vissa ställen och i ryggen vid njurarna), blodproven var fina och de dom upptäckte var att min vänstra äggstock var väldigt öm och svullen. Hade de också när jag hade spiralen förra sommaren men de var inget dom gjorde något med då pga spiralen, tog ut min spiral i februari-09. Så jag fick smärtestillande och ska till Akershus (sjukhus) imorn och läggas in för flera prover, ska även ta cellprov på livmodern då jag tydligen hade cellförändringar... Men först ska jag på intervju med H&M kl 13 och sen åker jag dit.


Läskigt att åka dit själv... Tommy jobbar så han kan inte följa med och Annsi jobbar också. Hon frågade om hon skulle fråga om hon fick ledigt men de vill jag inte. Hon behöver jobba lite! Så nu är jag hos syster (Tommy släppte av mig här innan han åkte till sitt jobb) och är helt borta av tabletterna. Fick ett par starka smärtestillande och stolpiller (sånna tabletter man stoppar upp i rumpan) hahaha länge sen man använde de! Fick de ofta när jag hade migrän som liten! Så nu har jag inte så jätteont längre och är supertrött...


Ska äta pizza och cola, inte ätit något idag. Och sen ska jag se om jag är vaken så jag kan se Semifinalen på Melodi Grand Prix = Melodifestivalen ! Heja Sverige hoppas Malena kommer med men jag tror att Norge vinner allt med sin Alexander Rybak! Han är ju så otroligt bra och charmig!


Nej nu orkar jag inte mer... Ha de bra och önska mig lycka till.

Førsta natten!

Och de gick bra! Så himla søta tanter och gubbar =) flera frågade till och med om jag skulle komma tillbaka snart igen! Kom hem runt 8 och somna 8:30, vakna 15 så nu e jag på datan och æter hemmagjord pizza från igår! Fortfarande hungrig då jag inte ætit sen igår kvæll 20. Æter inte på natten eftersom fettførbrænningen minskar mycket...

 

Haha tittar på britiska Du ær vad du æter och de ær en tjej som heter Rosie dær! Bra tajming eftersom jag var vældigt godis sugen nyss, men ærligt talat så blir jag sugen på fet mat och godis nær jag ser såna program! Men jag ska køpa 70% choklad och gå minst 40 min før att køpa de =) Mums!

 

Och nu har två myror krypt på mig! Faan... 

 

Ska vila mig lite till innan jag ska gå ut!

 

Ha de bra ikvæll


Nu ær dom hær!!

Myrjævlarna alltså! USCH! Tommy berættade de fanns ett paket med torkade aprikoser under bordet och fullt med myror blææ! Och nær jag satt vid datan så krøp myrorna på min fot och på datan så jag fick nog och dammsøg upp alla jag såg och øver och under allt i vardagsrummet!  Så det borde hålla dom borta en stund tycker jag =) Fy det kryper i hela mig och øver hela mig nær jag tænker på småkryp!

 

Ska æta lite innan jag duschar och ska jobba inatt från 22-7:45 ! =) Nervøst... Men de borde gå bra, jag har haft en hel del jobbiga nætter då jag jobbade så ær nog beredd på de mesta. Får ta Kalle (scootern) dit så Tommy blir glad haha, varje gång han kommer hem så frågar han jætte glatt om jag åkt något idag och jag sæger alltid nej jag vill hellre gå. Men nu får jag ta honom, kan vara skønt om de regnar imorn! 

 

Dags før postkodmiljonæren! Och tyværr inte Sverige-Kanada før vi har inte den kanalen =( 

 

Ha en bra Fredag!


Hos syster och jobb!

Min syster behöver mig idag så jag ska sova här inatt. Har städat lite och gjort i ordning, blir så kall av att sitta vid datan såhar tänt massa ljus och druckit the men nu är jag kall igen... Skit.
Läst klart alla mammamelissa.blogg.se inlägg och vilken stark kvinna! Har ni inte besökt henne så gör de nu!


Kom hem igår kväll från Måntoppen och gud vad jag älskar att vara där! Så jäkla fin utsikt överallt! Man blir avslappnad på ett helt annat sätt och tänker bättre än hemma i källarlägenheten... Kom hem 17:50 och 18 var jag på gymmet till 20 =) Så har träningsvärk i magen och triceps idag, sköönt!



Ja jag skickade ju ett mail till Manpower och dom ringde mig dagen efter kl 8:45 när vi var på hyttan! Jag har fått 3 nattpass på ett sykehjem =sjukhem nära oss så det är jätte skönt men lite nervöst ändå... Men de är på korttidsboende så dom klarar sig nog rätt bra själva! Så hon skulle försöka få in mig mycket mer och ursäkta sig och förklarade varför hon inte ringt. Men jag tror mest på att hon behövde en spark i arslet! Inte hört från H&M och ringde idag men fick inget svar så jag ringer imorn istället! Ska kopiera min autorisasjon hos polisen också och skicka in så jag får rätt lön, läskigt o köra scootern på vägen bara... Så länge sen!


Nu ser jag på Harry Potter och den flammande bägaren och jag skrattar lika gott när jag ser vilka namn dom har på norska! Tex Dumbledore = Humlesnurr, Longbottom = Langballe hahahaha!


NATHALIE JAG FATTAR INTE HUR JAG SKA SKRIVA TILL DIG PÅ DIN BLOGG!? HELT OMÖJLIGT JU!!! Eller är jag så tekniskt dum i huvudet? Antagligen de sista haha =)



Dags för lite vegetariska vårrullar med ris och sötsursås eller som man säger i Norge sursötsås! Ha de bra och ta hand om er!

Mamma Melissa & Måntoppen

Ja jag har haft lite "bloggtorka" men inte før att jag inte har något att skriva. Utan før att jag har fastnat før en annan blogg som øppnat mina øgon vældigt mycket och som inspirerar mig. Jag håller på att læsa varje inlægg hon skrivit från Oktober 2008 och Tommy børjar bli lite galen på mig hahaha!

 

Bloggen heter http://mammamelissa.blogg.se och handlar om en kvinna på 24 år som under 2008 har gift sig, har 2 hundar, flyttat till ett stort hus pga tvillingdøttrar i magen! Men i vecka 22 fick hon helt pløtsligt en stor blødning och kroppen aborterade bort dom friska barnen och dom blev ænglar. Hon skriver om sin sorg, sin familj och sina ænglar och det ær verkligen vært ett besøk hos henne før hon skriver så ofatligt fint och gripande att det ær otroligt. Jag har trott att efter vecka 13-14 så ær risken næstan helt borta før missfall men så ær de tydligen inte och de ær jag verkligen tacksam før att hon skrivit en hel del om. Det kallas næmligen før missfall upp till vecka 22+6 om kroppen sætter igång en fødelse och barnet inte klarar sig... Helt sjukt.

 

 

Prøvade en ny træning igår, Reaggeton! Haha lite salsa och hiphop typ, skit kul men rætt mycket shake ass och ut med brøstet hela tiden! Och så ska man dansa "sexigt med ena/båda armen/armarna som smeker længs kroppen". Inte min grej øver huvudtaget hahaha! Usch nej! Men jag ska ge de ett førsøk, jag har inget att førlora och jag kænner ingen  =D Kanske man efter 8 veckor børjade dansa sexigt och snyggt på alla træningar, vem vet?

 

Idag ska Tommy och jag till hyttan på Måntoppen, så fint jag ælskar de namnet! Tommy ær ledig imorn så vi tænkte åka dit och mysa och vila upp oss, eller mest han haha! Det ær så vackert dær. Skog øverallt och vatten =) Ær på toppen av ett berg næstan, dærav namnet. Och varmt tydligen! Mest soldagar dær i Norge næstan =D Jaaa sol och værme, skøn musik och ælskling som lagar maten, kan de bli bættre?

 

Inte hørt något från H&M och jag ringer imorn och frågar om jag ær relevant før dom, vill inte tjata och hålla på om dom ær vældigt upptagna. Jag skrev æven ett litet argt mail till Manpower om att det var vældigt dåligt av dom att næstan garantera mig jobb och så har dom inte hørt av sig på øver 1 månad. Idioter. 

Ja och så lite roliga nyheter! Jag har fått min autorisasjon som underskøterska hær i Norge! =D Fick till och med dipom haha! Så då blev jag riktigt glad =)

 

 

Vi har æven en ny tillkomling i familjen, Kalle Viking! Vår scooter =) Så nu ær de jag och Tommy, Albert (diskborsten), Sara (motorcykeln) och nu Kalle Viking (scootern)! Bilen har inget namn ænnu, vet inte varfør men den passar inte i något. Men nu kanske ni tycker jag ær lite kokoooooooo! Men har man ingen egen familj (bebisar) så får man skaffa sig en/flera att ta hand om under tiden =D 

 

Nu ska jag vænta på Tommy, dricka upp min cider haha næstan alkoholist som dricker på en Tisdag (JA VI KAN KØPA 4,7 % I MATBUTIKERNA HAHA IN YOUR FACE) och sen ska vi handla lite mat. Blir køttkakor (=jærpar typ) i brunsås, potatis och lingonsylt! Mums! Och våran diet håller på att ballar ut totalt =)

 

Ha de bra puss o kram

 

P.S TOMMY SA TILL MIG ATT OM MAN DRØMMER OM SPINDLAR SÅ KOMMER ENS STØRSTA DRØMMAR ATT GÅ I UPPFYLLELSE! JU STØRRE DESTO BÆTTRE!  Undrar vad jag får før øverrasking? Kanske någon kommer och ringer på dørren och ger mig 50 miljoner, en nyckel till ett 3 våningslyxhus med trædgård, semesterhytta i ett varmt land och 2 nya bilar (en orange med hjærtan på och koklædsel inuti till mig och svart till Tommy =D ) Jag hoppas hoppas hoppas 


1 Maj firande =D

Først blev vi hæmtade av Tommys førældrar till Lillestrøm och dær satt vi på torget och åt på en italiensk restaurang. Blev pizza før alla =) Och från kl 13 ca så blev de vin vin vin vin! Blev full såklart då jag næstan inte dricker och Tommys førældrar Britt och Arild skratta åt mig hehe! Mysigt som fan vare att sitta i stekande sol och dricka iskall gott vin hela eftermiddagen! Sen drog vi vidare in till Oslo och gick på en pub dær Tommy alltid gillar att vara =) Trevligt vare och så snælla mænniskor fast dom var alkisar typ haha! Træffade en som jag fastna speciellt før och vi pratade från 18-23 tror jag... Nonstop! =D Och han ær blomsterdekoratør (bøg ja men mycket trevlig) och Norges mæstare i det x antal gånger och under kvællen gjorde vi ett avtal att han skulle fixa mina blomsterdekorationer, brukbukett och brudklænning nær jag gifter mig hahahahaha! Så det blir spænnande, tydligen skit duktig och så vældigt øppen och underbar! 

 

Blev før full och som vanligt kan jag inte somna då. Trodde jag skullle spy runt 4 så sprang till toan och svettades som en gris och blev likblek. Men hænde inget och jag blev så utmattad av någon anledning att jag somnade på golvet brevid toan haha! Gick upp igen runt 5 och la mig och førsøkte somna om. Och nær jag væl gjorde de så drømde jag om monsterspindlar som tagit øver hela lægenheten, damm och spindelvæv øverallt och jag hade panik genom hela drømmen! Fyfaaaan.... USCH! Men førutom natten så hade jag super trevligt vart jag æn var =D Tusen tack før trevligt 1 maj firande før førsta gången i Norge!

 

 

Men nu æter jag kyckling och stekt svamp igen =) Skit gott! Och tittar på Så ska de låta reprisen från igår =) Tycker inte om nær September sjunger, inte min smak alls! Nej snart in till Oslo och fixa med skattedeklarationen, ladda ned bankid på Annsis data och då måste jag anvænda hennes data igen før de funkar inte... Suck. Sen ska jag mysa lite med smoothie, morøtter och egen vitløksdipp MUMMA! 

 

Ha en fin och trevlig helg!