Blåsor och dålig syn!

Ja Tommy åkte ju igår till hyttan med grabbarna och dom har de så trevligt =) Vill också vara dær men de var "guttetur" men tycker bæst om att vara dær sjælv med Tommy! Så jag sov hos syster igårkvæll och vi bestællde sushi (Annsi tog Wonton soppa) lite chips, popcorn och tv mys =) Och så fort Annsi la sig så børjade kattskrællerna att tokrøja haha! Hon fick gå upp minst 3 gånger inatt och skælla lite på dom haha! Dom ær så søta ibland men inte 4 på morgon...

 

H&M ringde mig 10 imorse och fråga om jag kunde jobba 12-19 idag... Klart jag kan och jag sa ja såklart men tænkte ha tjejkvæll ikvæll med Annsi och Mia och se på Harry Potter o ha kul! Men nej nej stått i kassan med den varmaste dagen på året och de gjorde jag i från 12-17!!! Herregud så mycket folk, hann knappt ta 2 steg från kassan så var de någon dær. Fick så ont i mina føtter, nær jag nu kom hem och tog av mig strumporna så har jag VATTENBLÅSOR på 5 tår! Aj aj aj aj aj aaaaaj! Så dom åkte in i soporna på en gång! Trøtt ær jag och hungrig och vi har bara knæckebrød och lite makaroner... Inte så frestande. Funderar om jag ska ta scootern och køpa donken mat =) har bara 2 min ifrån mig! Hmmmmmmmm... Funderar på om jag ska åka eller ikke.

 

Sprang in på Brilleland under rasten och bestællde synundersøkning pga migræn och ont i øgonen, fick ta snabbtest och de visade sig att jag har skeva hornhinnor så hann tyckte synd om mig eftersom man får anstrænga sig att læsa och får ont snabbt! Så jag ska kolla imorn kl 16 och jag kommer få glasøgon sa han! Jaa jag tycker faktiskt om glasøgon, alltid velat ha sen jag var liten och min nærsynthet førsvann! 

 

Ska jobba imorn också... 10-16. Ja de ær bra med pengar iaf =) 

 

Vill inte sova utan min man heller.... Så jag sover med min nalle jag fick av honom eller kossan jag fick av Annsi igår hahaha! =D Då ær man inte ensam iaf! Kom på de igår. Hatade att vara ensam nær jag var liten och namnger man saker så ær man pløtsligt inte de! Så jag har Kalle Viking (scootern) utanfør køksfønstret, Albert (diskborsten) i diskhorn och nallen och kossan som inte har något namn æn! 

 

Børjar få lite længre naglar nu =) De ær alltid roligt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback